Netflix kan ikke afspilles i fuld skærm

Hvis Netflix ikke kan afspilles i fuld skærm, skyldes det som regel, at browseren skal opdateres. Følg disse trin for at løse problemet.

Chrome

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Edge

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Firefox

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Opera

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Aktiver fuldskærmsvisning

1. Vælg Menu i øverste venstre hjørne af din Opera-browser.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Websteder (Websites).

4. Rul ned, indtil du ser Fuld skærm (Full Screen).

5. Vælg Administrer undtagelser... (Manage Exceptions...).

6. Vælg X ved siden af https://www.netflix.com, hvis det findes.

7. Gå tilbage til Netflix, og fortsæt med din tv-serie eller film.

8. Klik på ikonet for Fuld skærm i det nederste højre hjørne af afspilningsvinduet.

9. Marker boksen Husk mit valg på dette websted (Remember my choice for this website) fra banneret øverst i din browser.

10. Vælg Tillad (Allow).

11. Prøv Netflix igen.

Safari

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.