Lilla skærm med lyd

Hvis du hører lyd, men ser en lilla skærm, når du prøver at se Netflix, har du muligvis et problem med din enhed. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Roku

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Kontakt Roku

Kontakt Roku for at få yderligere hjælp, hvis du stadig får denne fejlmeddelelse.

Roku Streaming Stick