Grå eller hvid skærm

Hvis du får en grå eller hvide skærm, når du prøver at bruge Netflix, har du muligvis et problem med din enhed. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Genstart enheden
  1. Tryk på knappen Home på din fjernbetjening til dit Amazon Fire TV.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Mit Fire TV (My Fire TV).

• Hvis du ikke kan se My Fire TV, skal du vælge System eller Enhed.

4. Vælg Genstart (Restart).

5. Prøv Netflix igen.

Computere

Google Chrome

Slå Chrome-udvidelser fra

Hvis du bruger Chrome, kan du slå unødvendige udvidelser fra.

1. Indtast chrome://extensions i Chromes adresselinje.

2. Slå aktiverede udvidelser fra.

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke slås fra.
  3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at fastlægge, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at fungere korrekt.

Safari

Gennemtving lukning af Safari

1. Vælg Apple-ikonet i øverste venstre hjørne af browseren.

2. Vælg Afbryd (Force Quit).

3. Vælg Safari.

4. Vælg Afbryd (Force Quit).

5. Bekræft dit valg.

6. Prøv Netflix igen.

En anden browser

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

Roku

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Set-top-boks