Lyserødt tonede billeder uden lyd

Hvis du får lyserødt tonede billeder, når du prøver at se Netflix, betyder det normalt, at der er en indstilling på din enhed, som skal justeres. Følg nedenstående trin for din enhed for at løse problemet.

Roku

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Smart-tv

Gå til seriens eller filmens beskrivelsesside

Kontrollér, om der er et 4K HDR-, HDR- eller Dolby Vision-symbol på titlens beskrivelsesside.

• Hvis du ser et af disse symboler, skal du fortsætte med fejlfindingen nedenfor.

• Hvis du ikke ser et af disse symboler, skal du kontakte Netflix Kundeservice.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

Der er opstået et hardware- eller softwareproblem på din enhed, som kun producenten af enheden kan løse. For at fortsætte med at se Netflix kan du kontakte producenten af din enhed og spørge om følgende:

• Kontrollér, at dit tv er korrekt konfigureret til at streame Ultra HD-indhold.

• Hjælp til opgradering til den nyeste firmware på enheden.

• Hjælp til at udføre en fabriksnulstilling.

Hvis disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at fortsætte med at se Netflix.