Brug af Netflix på din Windows-app

Velkommen til Netflix i din Windows-app! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen. Netflix-appen er tilgængelig i Windows 8 og nyere.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Dette afsnit fokuserer på Netflix-appen downloadet fra Windows Store. Se Brug af Netflix på din Windows-computer, hvis du streamer Netflix via en webbrowser.

Windows 8

Netflix-streamingfunktionerne i Windows 8-appen inkluderer:

Understøttede regioner:

Netflix er tilgængelig på Windows 8 i alle regioner, hvor Netflix er tilgængelig.

Navigation:

• Gennemse genrekolonner: Klik eller tryk på en genretitel for at gennemse serier og film.

• Søgning:Tryk på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne for at få adgang til søgning.

• Sider med serier eller film: Hold musen over en plakat for en serie eller film for at se et pop op-vindue med oplysninger som f.eks. en kort synopsis, produktionsår eller aldersbegrænsning. Et klik på titlen i pop op-vinduet fører dig til den komplette informationsside for den pågældende serie eller film.

• Afspilning: Tryk eller klik på en plakat for at begynde afspilning af en serie eller film. Under afspilning kan du anvende rullelisten nederst på appens skærm til at se flere valgmuligheder. Du kan afslutte afspilning ved at klikke i øverste venstre hjørne af filmen og vælge tilbage-knappen.

• Cortana-integration: Brug Microsofts Cortana-stemmesøgning i Windows 8.1+ til at finde titler! Eksempel: "Netflix, find Bojack Horseman".

Opløsning:

Windows 8 understøtter streaming i 1080p.

Undertekster og alternativ lyd:

Windows 8 understøtter undertekster og alternativ lyd for udvalgte titler eller 5.1-surroundsound, når dette er tilgængeligt. Vælg ikonet Undertekster og alternativ lyd (Subtitles and Alternate Audio) nederst på skærmen for at konfigurere undertekster og lyd på andre sprog.

Windows 10

Netflix-streamingfunktionerne i Windows 10-appen inkluderer:

Understøttede regioner:

Netflix er tilgængelig på Windows 10 i alle regioner, hvor Netflix er tilgængelig.

Navigation:

• Gennemse genrekolonner: Klik eller tryk på en genretitel for at gennemse serier og film.

• Søgning:Tryk på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne for at få adgang til søgning.

• Sider med serier eller film: Hold musen over en plakat for en serie eller film for at se et pop op-vindue med oplysninger som f.eks. en kort synopsis, produktionsår eller aldersbegrænsning. Et klik på titlen i pop op-vinduet fører dig til den komplette informationsside for den pågældende serie eller film.

• Afspilning: Tryk eller klik på en plakat for at begynde afspilning af en serie eller film. Under afspilning kan du anvende rullelisten nederst på appens skærm til at se flere valgmuligheder. Du kan afslutte afspilning ved at klikke i øverste venstre hjørne af filmen og vælge tilbage-knappen.

• Cortana-integration: Brug Microsofts Cortana-stemmesøgning til at finde titler! Eksempel: "Netflix, find Bojack Horseman".

Opløsning:

Windows 10-appen understøtter streaming i op til 4K*.

Downloadede titler er tilgængelige i op til 1080p.

*Streaming i 4K kræver en HDCP 2.2-kompatibel forbindelse til en skærm med mulighed for 4K, Intels 7. generations Core CPU og de nyeste Windows-opdateringer. Kontakt producenten af dit system for at få bekræftet specifikationerne.

Undertekster og alternativ lyd:

Windows 10 understøtter undertekster og alternativ lyd for udvalgte titler eller 5.1-surroundsound, når dette er tilgængeligt. Vælg ikonet Undertekster og alternativ lyd (Subtitles and Alternate Audio) nederst på skærmen for at konfigurere undertekster og lyd på andre sprog.

Downloads:

Download udvalgte titler, du kan se, når du ikke er online. Få mere at vide ved at læse vores artikel om downloads.

Hvis du vil knytte din Windows-app til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

Windows 8

Installer Netflix-appen
  1. Vælg Store i menuen Start.

2. Få vist Amuletbjælken (Charms Bar) ved at føre fingeren fra højre mod venstre på skærmen eller ved at flytte musen til det øverste højre hjørne af skærmen.

3. Vælg Søg (Search)

4. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

5. Vælg Netflix blandt resultaterne.

6. Vælg Installer (Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

7. Vend tilbage til menuen Start.

8. Vælg Netflix app’en.

9. Vælg Log ind (Sign In).

10. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

11. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

Windows 10

Installer Netflix-appen
  1. Vælg Butik (Store) i menuen Start.

2. Vælg Søg (Search) øverst til højre på skærmen.

3. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

4. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

5. Vælg Gratis/Installér (Free/Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

6. Vend tilbage til menuen Start.

7. Vælg Netflix app’en.

8. Vælg Log ind (Sign In).

9. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

10. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Windows 8

1. Fra Netflix-appen skal du føre fingeren fra højre mod venstre på skærmen for at åbne amuletlinjen (Charms bar).

2. Vælg muligheden Indstillinger (Settings) på amuletlinjen.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Log ud (Sign Out) igen for at bekræfte handlingen.

Windows 10

1. Fra Netflix-appen skal du vælge ikonet Flere muligheder (More options) øverst til højre.

2. Vælg Log ud (Sign Out).

3. Vælg Log ud (Sign Out) igen for at bekræfte handlingen.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD i Windows 10-appen. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• En HDCP 2.2-kompatibel forbindelse til en skærm med mulighed for 4K, Intels 7. generations Core CPU og de nyeste Windows-opdateringer.

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Høj (High) eller Automatisk (Automatic). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

På din Windows-computer kan du streame Netflix i HDR i Microsoft Edge-browseren eller i Netflix-appen, der er kan hentes i Microsoft Store.

Hvis du vil streame HDR-indhold på din Windows-computer, skal dit system som minimum opfylde følgende krav:

Hvis du bruger en integreret Intel-GPU:

• Kræver Windows 10 Creators Update (version 1703).

• CPU: 7. generations core-processor (i3, i5 eller i7 7xxx eller 7Yxx) eller derover.

• Grafikdriver: 22.XX.XX series, version 4708 eller derover.

Bemærk:
Enheder skal være HDR-kompatible fra producenten.

Hvis du bruger en separat NVIDIA-GPU:

• Kræver Windows 10 Fall Creators Update (version 1703).

• GPU: 1050-, 1060-, 1070- og 1080-kort med mindst 3 GB video-RAM.

• Grafikdriver: 387.68 (23.21.13.8768) eller derover.