Brug af Netflix på din Windows-baserede computer eller tablet

Velkommen til Netflix på din Windows-baserede computer eller tablet. Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen. Netflix-appen er tilgængelig i Windows 8 og nyere. Hvis du bruger en tidligere version af Windows, kan du bruge Netflix.com i en webbrowser.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix-websted

Netflix er tilgængelig på Windows-computere, der bruger Google Chrome-, Internet Explorer-, Microsoft Edge-, Mozilla Firefox- eller Opera-browseren eller Netflix-appen til Windows 8 eller Windows 10. Netflix-streamingfunktioner på Windows-computere omfatter:

Navigation
Gennemse rækker af filmplakater: Forsiden på Netflix.com viser rækker af serier og film, som du kan gennemse. Du kan også gennemse genrer fra rullemenuen Gennemse (Browse).

Søgning: Søg efter titler på film eller serier, skuespillere, instruktører eller genrer ved hjælp af søgefeltet i det øverste højre hjørne af Netflix.com-menulinjen.

Sider med serier eller film: Hold musen over en bestemt plakat for en serie eller film for at se yderligere oplysninger som f.eks. en kort synopsis, produktionsår eller aldersbegrænsning. Et klik på titlen fra denne sektion fører dig til den komplette informationsside for filmen eller serien.

Afspilning: Klik på en plakat for at begynde afspilning af en serie eller film. Mens din titel afspilles, kan du anvende rullelisten nederst på afspillerskærmen til at spole hurtigt frem/tilbage eller se flere valgmuligheder. Du kan afslutte afspilning ved at klikke på tilbage-knappen i øverste venstre hjørne af din skærm. Hvis rullelisten eller tilbage-knappen ikke er synlig på din skærm, skal du blot bevæge markøren, indtil de vises.

Understøttede regioner
Netflix understøtter streaming på Windows-baserede computere med understøttede browsere i alle regioner, hvor Netflix er tilgængelig.

Opløsning
Windows-baserede computere understøtter streaming i følgende browseropløsninger:

• Google Chrome op til 720p

• Internet Explorer op til 1080p

• Microsoft Edge op til 4K*

• Mozilla Firefox op til 720p

• Opera op til 720p

• Windows 8-app op til 1080p

• Windows 10-app op til 4K*

*Streaming i 4K kræver en HDCP 2.2-kompatibel forbindelse til en skærm med mulighed for 60 Hz 4K, Intels 7. generations Core CPU eller nyere og de nyeste Windows-opdateringer. Kontakt producenten af dit system for at få bekræftet specifikationerne.

Undertekster og alternativ lyd
Vælg ikonet Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) for at aktivere undertekster eller lyd på et andet sprog.

På visse enheder kan du også streame udvalgte titler i Dolby Atmos-lyd, herunder nedenstående modeller. For at få mere at vide om Dolby Atmos kan du gå til vores artikel om, hvordan man bruger Dolby Atmos på Netflix.

• Microsoft Edge-browser på en Windows 10-baseret computer eller tablet (kræver Windows 10 RS3 Build 16299 eller senere)

Netflix-app til Windows 8

Netflix-streamingfunktionerne i Windows 8-appen inkluderer:

Understøttede regioner

Netflix er tilgængelig på Windows 8 i alle regioner, hvor Netflix er tilgængelig.

Navigation

• Gennemse genrekolonner: Klik eller tryk på en genretitel for at gennemse serier og film.

• Søgning: Klik eller tryk på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne for at få adgang til søgning.

• Sider med serier eller film: Hold musen over en plakat for en serie eller film for at se et pop op-vindue med oplysninger som f.eks. en kort synopsis, produktionsår eller aldersbegrænsning. Et klik eller tryk på titlen i pop op-vinduet fører dig til den komplette informationsside for den pågældende serie eller film.

• Afspilning: Klik eller tryk på en plakat for at begynde afspilning af en serie eller film. Under afspilning kan du anvende rullelisten nederst på appens skærm til at se flere valgmuligheder. Du kan afslutte afspilning ved at klikke eller trykke i øverste venstre hjørne af filmen og vælge tilbage-knappen.

• Cortana-integration: Brug Microsofts Cortana-stemmesøgning i Windows 8.1+ til at finde titler. Eksempel: "Netflix, find Bojack Horseman".

Opløsning

Windows 8 understøtter streaming i 1080p.

Undertekster og alternativ lyd

Windows 8 understøtter undertekster og alternativ lyd for udvalgte titler og 5.1-surroundsound, når dette er tilgængeligt. Vælg ikonet Undertekster og alternativ lyd (Subtitles and Alternate Audio) nederst på skærmen for at konfigurere undertekster og lyd på andre sprog.

Netflix-app til Windows 10

Netflix-streamingfunktionerne i Windows 10-appen inkluderer:

Understøttede regioner

Netflix er tilgængelig på Windows 10 i alle regioner, hvor Netflix er tilgængelig.

Navigation

• Gennemse genrekolonner: Klik eller tryk på en genretitel for at gennemse serier og film.

• Søgning: Klik eller tryk på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne for at få adgang til søgning.

• Sider med serier eller film: Hold musen over en plakat for en serie eller film for at se et pop op-vindue med oplysninger som f.eks. en kort synopsis, produktionsår eller aldersbegrænsning. Et klik eller tryk på titlen i pop op-vinduet fører dig til den komplette informationsside for den pågældende serie eller film.

• Afspilning: Klik eller tryk på en plakat for at begynde afspilning af en serie eller film. Under afspilning kan du anvende rullelisten nederst på appens skærm til at se flere valgmuligheder. Du kan afslutte afspilning ved at klikke eller trykke i øverste venstre hjørne af filmen og vælge tilbage-knappen.

• Cortana-integration: Brug Microsofts Cortana-stemmesøgning til at finde titler. Eksempel: "Netflix, find Bojack Horseman".

Opløsning

Windows 10-appen understøtter streaming i op til 4K*.

Downloadede titler er tilgængelige i op til 1080p.

*Streaming i 4K kræver en HDCP 2.2-kompatibel forbindelse til en skærm med mulighed for 4K, Intels 7. generations Core CPU og de nyeste Windows-opdateringer. Kontroller og bekræft specifikationerne fra din enhedsproducent.

Downloads

Download udvalgte titler, du kan se, når du ikke er online. Få mere at vide ved at læse vores artikel om downloads.

Undertekster og alternativ lyd

Windows 10 understøtter undertekster og alternativ lyd for udvalgte titler og 5.1-surroundsound, når dette er tilgængeligt. Vælg ikonet Undertekster og alternativ lyd (Subtitles and Alternate Audio) nederst på skærmen for at konfigurere undertekster og lyd på andre sprog.

På visse enheder kan du også streame udvalgte titler i Dolby Atmos-lyd, herunder nedenstående modeller. or at få mere at vide om Dolby Atmos kan du gå til vores artikel om, hvordan man bruger Dolby Atmos på Netflix.

• Windows 10-baseret computer eller tablet (kræver Windows 10 RS3, build 16299 eller nyere)

Netflix-websted

Du kan se Netflix på din Windows-baserede computer ved at gå til Netflix.com. Visning på Netflix.com understøttes af browserne Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Opera. Komplette systemkrav kan ses her.

1. Gå til netflix.com i din foretrukne browser.

2. Vælg Log på (Sign In).

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

Du er nu logget på din Netflix-konto. God fornøjelse!

Netflix-app til Windows 8

1. Vælg Butik (Store) i menuen Start.

2. Få vist Amuletbjælken (Charms Bar) ved at føre fingeren fra højre mod venstre på skærmen eller ved at flytte musen til det øverste højre hjørne af skærmen.

3. Vælg Søg (Search)

4. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

5. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

6. Vælg Installer (Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

7. Vend tilbage til menuen Start.

8. Vælg Netflix app’en.

9. Vælg Log ind (Sign In).

10. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

11. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Netflix-app til Windows 10

Installer Netflix-appen
  1. Vælg Butik (Store) i menuen Start.

2. Vælg Søg (Search) øverst til højre på skærmen.

3. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

4. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

5. Vælg Installer (Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

6. Vend tilbage til menuen Start.

7. Vælg Netflix app’en.

8. Vælg Log ind (Sign In).

9. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

10. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Netflix-websted

1. Gå til netflix.com i din foretrukne browser.

2. På Netflix-startsiden skal du føre musen over dit profilnavn i sidens øverste højre hjørne.

3. Vælg Log af Netflix (Sign Out of Netflix).

4. Du er nu logget af din Netflix-konto.

Bemærk:
Disse trin vil kun logge dig af Netflix i din nuværende browser. Hvis du er logget på din Netflix-konto i mere end én browser, skal du gentage trinnene i alle browsere, som du bruger til Netflix.

Netflix-app til Windows 8

1. Fra Netflix-appen skal du føre fingeren fra højre mod venstre på skærmen for at åbne amuletlinjen (Charms bar).

2. Vælg muligheden Indstillinger (Settings) på amuletlinjen.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Log ud (Sign Out) igen for at bekræfte handlingen.

Netflix-app til Windows 10

1. Fra Netflix-appen skal du vælge ikonet Flere muligheder (More options) øverst til højre.

2. Vælg Log ud (Sign Out).

3. Vælg Log ud (Sign Out) igen for at bekræfte handlingen.

Netflix er i tilgængelig i Ultra HD på Windows-baserede computere og tablets. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• En Windows 10-baseret computer eller tablet med de nyeste Windows-opdateringer installeret.

• Microsoft Edge-browseren eller Netflix-appen til Windows 10.

• En skærm med mulighed for 60 Hz 4K (med en HDCP 2.2-kompatibel forbindelse, hvis ekstern skærm)

Bemærk:
    Hver skærm, der er sluttet til din computer, skal overholde disse krav for at kunne streame i Ultra HD.
  • Intels 7. generation Core CPU (i3-, i5- eller i7-modeller i 7xxx- eller 7Yxx-serien) eller nyere eller en NVIDIA GPU, der opfylder disse krav.

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Netflix er tilgængelig i HDR på Windows-baserede computere og tablets ved hjælp af Microsoft Edge-browseren eller Netflix-appen til Windows.

Hvis du vil streame HDR-indhold på din Windows-computer, skal dit system som minimum opfylde følgende krav:

Hvis du bruger en integreret Intel-GPU:

• Windows 10 Creators Update (version 1709).

• CPU: 7. generations core-processor (i3-, i5- eller i7-modeller i 7xxx- eller 7Yxx-serien) eller derover.

• Grafikdriver: 22.XX.XX series, version 4708 eller derover.

Bemærk:
Enheder skal være HDR-kompatible fra producenten.

Hvis du bruger en separat NVIDIA-GPU:

• Windows 10 Fall Creators Update (version 1709).

• GPU: 1050-, 1060-, 1070- og 1080-kort med mindst 3 GB video-RAM.

• Grafikdriver: 387.68 (23.21.13.8768) eller derover.

Bemærk:
Enheder skal understøtte Microsoft PlayReady 3.0 eller nyere.

Hvis du er i tvivl om, om din computer overholder disse krav, skal du kontakte producenten.