Sådan bruger du Netflix på din Windows-telefon eller -tablet

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på din Windows-baserede computer eller tablet, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix". Netflix-appen er tilgængelig i Windows 10 og nyere. Hvis du bruger en tidligere version af Windows, kan du bruge Netflix.com i en webbrowser.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgængelig på Windows-computere, der bruger en understøttet browser eller Netflix-appen til Windows 10 eller nyere. Netflix-streamingfunktioner på Windows-computere omfatter:

Navigation

• Gennemse rækker af filmplakater: Forsiden viser rækker af serier og film, som du kan gennemse. Du kan også gennemse genrer fra rullemenuen Gennemse.

• Søgning: Søg efter titler på film eller serier, skuespillere, instruktører eller genrer ved hjælp af søgefeltet i det øverste højre hjørne.

• Sider med serier eller film: Hold musen over en bestemt plakat for en serie eller film for at se yderligere oplysninger som f.eks. en kort synopsis, produktionsår eller aldersbegrænsning. Klik eller tryk i titelvinduet for at se den fulde beskrivelse.

• Afspilning: Klik på en plakat for at afspille en serie eller film. Mens din titel afspilles, kan du anvende rullelisten nederst på afspillerskærmen til at spole hurtigt frem/tilbage eller se flere valgmuligheder. Du kan afslutte afspilning ved at klikke på tilbage-knappen i øverste venstre hjørne af din skærm. Hvis rullelisten eller tilbage-knappen ikke er synlig på din skærm, skal du bevæge markøren, indtil de vises.

Downloads

Netflix-appen til Windows 10 og Windows 11 understøtter download af titler, så du kan se serier og film offline. Downloadede titler er tilgængelige i op til 1080p.

Undertekster og alternativ lyd

Vælg ikonet Lyd og undertekster for at aktivere undertekster eller lyd på et andet sprog, hvis det er tilgængeligt.

For Dolby Atmos-kompatible Windows-computere skal du vælge serier og film, der er tilgængelige med Dolby Atmos-lyd i Edge browseren eller i Netflix-appen til Windows.

Videoopløsning

Windows-computere understøtter afspilning af Netflix i disse videokvaliteter:

Browser eller Netflix-appen

Videokvalitet

Opløsning

Google Chrome

Fuld HD (Full High definition)

1080p

Microsoft Edge

*Ultra high definition (UHD)

*High Dynamic Range (HDR)

4K eller 2160p

Mozilla Firefox

HD

720p

Opera

HD

720p

Netflix-app til Windows

*Ultra high definition (UHD)

*High Dynamic Range (HDR)

4K eller 2160p

*På nedenstående enheder, der opfylder systemkravene til UHD eller HDR.

Netflix fungerer muligvis også i nogle ikke-understøttede browsere, men det kan være, at oplevelsen ikke bliver optimal, og at der opstår problemer.

Netflix-websted

Du kan se Netflix i de fleste moderne webbrowsere, som vi understøtter.

Sådan kommer du i gang:

1. Gå til netflix.com.

2. Klik på Log ind. Hvis du ikke er Netflix-medlem, kan du se, hvordan du tilmelder dig.

3. Indtast din e-mailadresse eller telefonnummer samt adgangskode til Netflix.

4. Klik på Log ind.

Netflix-app til Windows 10 eller nyere

1. Vælg Butik (Store) i menuen Start.

2. Vælg Søg (Search)

3. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

4. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

5. Vælg Installer (Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

6. Vend tilbage til menuen Start.

7. Vælg Netflix-appen.

8. Vælg Log ind (Sign In).

9. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

10. Vælg Log på (Sign In).

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Netflix-websted

1. Gå til netflix.com via din foretrukne browser.

2. På Netflix-startsiden skal du føre musen over dit profilnavn i sidens øverste højre hjørne.

3. Vælg Log af Netflix (Sign Out of Netflix).

4. Du er nu logget af din Netflix-konto.

Bemærk:
Disse trin vil kun logge dig af Netflix i din nuværende browser. Hvis du er logget på din Netflix-konto i mere end én browser, skal du gentage trinnene i alle browsere, som du bruger til Netflix.

Netflix-app til Windows 10 eller nyere

1. Fra Netflix-appen skal du vælge ikonet Flere muligheder (More options) øverst til højre.

2. Vælg Log ud (Sign Out).

3. Vælg Log ud (Sign Out) igen for at bekræfte handlingen.

4. Du er nu logget af din Netflix-konto.

For at se Netflix i Ultra HD på din Windows-computer eller -tablet skal du bruge følgende:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter Ultra HD med videoafspilningskvalitet, der er indstillet til Auto eller Høj.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Windows 10 eller Windows 11 med de nyeste opdateringer installeret.

• En Netflix-understøttet browser eller Netflix-appen til Windows installeret.

• Den nyeste HEVC-videoudvidelse skal være installeret.

Bemærk:
    Mange Windows 10- og Windows 11-baserede enheder har HEVC-videoudvidelsen installeret på forhånd. Visse computere kræver et separat køb fra Microsoft, før den kan installeres. Hvis du er i tvivl eller har brug for hjælp til at installere videoudvidelser eller opdateringer, skal du følge disse trin eller kontakte enhedens producent.
  • En eller flere af disse grafikprocessorer (GPU'er), der understøtter Ultra HD:

• NVIDIA GeForce GPU opfylder disse krav.

• AMD Radeon RX 400-serien eller en nyere GPU

• En 7. generation Intel Core CPU eller nyere eller en AMD Ryzen-CPU.

Bemærk:
      Du skal muligvis installere de seneste grafikdrivere for at kunne afspille i Ultra HD.
  • En 60 Hz indbygget 4K-skærm eller en 60 Hz ekstern 4K-skærm eller en skærm med en HDCP 2.2-kompatibel forbindelse.

Bruges der flere forbundne skærme, skal de enkelte aktive skærme også leve op til disse krav.

Kontakt producenten af din computer eller din skærm for at få hjælp til at tjekke, om disse krav er opfyldt.

For at se Netflix i HDR på din Windows-computer skal du bruge:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter HDR, med videoafspilningskvalitet indstillet til Auto eller Høj.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Windows 10 eller Windows 11 med de nyeste opdateringer installeret.

• En Netflix-understøttet browser eller Netflix-appen til Windows installeret.

• Den nyeste HEVC-videoudvidelse skal være installeret.

Bemærk:
    Mange Windows 10- og Windows 11-baserede enheder har HEVC-videoudvidelsen installeret på forhånd. Visse computere kræver et separat køb fra Microsoft, før den kan installeres. Hvis du er i tvivl eller har brug for hjælp til at installere videoudvidelser eller opdateringer, skal du følge disse trin eller kontakte enhedens producent.
  • En eller flere af disse grafikprocessorer (GPU'er), der understøtter afspilning i HDR:

• NVIDIA GeForce GPU opfylder disse krav.

• AMD Radeon RX 400-serien eller en nyere GPU

• En 7. generation Intel Core CPU eller nyere eller en AMD Ryzen-CPU.

Bemærk:
      Du skal muligvis installere de seneste grafikdrivere for at kunne afspille i HDR.
  • En skærm, der opfylder disse Windows HDR-krav.

Bruges der flere forbundne skærme, skal de enkelte aktive skærme også leve op til disse krav.

Kontakt producenten af din computer eller din skærm for at få hjælp til at tjekke, om disse krav er opfyldt.