Sådan bruger du Netflix på din Windows-telefon eller -tablet

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på din Windows-baserede computer eller tablet, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix". Netflix-appen er tilgængelig i Windows 8 og nyere. Hvis du bruger en tidligere version af Windows, kan du bruge Netflix.com i en webbrowser.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgængelig på Windows-baserede computere, der bruger en understøttet browser eller Netflix-appen til Windows 8 eller Windows 10. Netflix-streamingfunktioner på Windows-computere omfatter:

Navigation

• Gennemse rækker af filmplakater: Forsiden viser rækker af serier og film, som du kan gennemse. Du kan også gennemse genrer fra rullemenuen Gennemse.

• Søgning: Søg efter titler på film eller serier, skuespillere, instruktører eller genrer ved hjælp af søgefeltet i det øverste højre hjørne.

• Sider med serier eller film: Hold musen over en bestemt plakat for en serie eller film for at se yderligere oplysninger som f.eks. en kort synopsis, produktionsår eller aldersbegrænsning. Klik eller tryk i titelvinduet for at se den fulde beskrivelse.

• Afspilning: Klik på en plakat for at afspille en serie eller film. Mens din titel afspilles, kan du anvende rullelisten nederst på afspillerskærmen til at spole hurtigt frem/tilbage eller se flere valgmuligheder. Du kan afslutte afspilning ved at klikke på tilbage-knappen i øverste venstre hjørne af din skærm. Hvis rullelisten eller tilbage-knappen ikke er synlig på din skærm, skal du bevæge markøren, indtil de vises.

• Cortana-integration: Brug Microsofts Cortana-stemmesøgning i Netflix-appen til Windows 8 eller Windows 10 for at finde titler. Eksempel: "Netflix, find Bojack Horseman".

Downloads

Netflix-appen til Windows 10 understøtter download af titler, så du kan se indhold, når du ikke har mulighed for at være online. Se vores artikel om, hvordan du downloader serier og film for at få mere at vide. Downloadede titler er tilgængelige i op til 1080p.

Undertekster og alternativ lyd

Vælg ikonet Lyd og undertekster for at aktivere undertekster eller lyd på et andet sprog, hvis det er tilgængeligt.

På nogle Windows 10-baserede computere kan du også streame udvalgte titler med Dolby Atmos-lyd ved at bruge Microsoft Edge-browseren eller Netflix-appen (kræver Windows 10 RS3 Build 16299 eller nyere).

Opløsning

Windows-baserede computere understøtter streaming i følgende browseropløsninger:

Browser eller app

Opløsning

Google Chrome

720p HD

Microsoft Edge

4K Ultra HD

HDR (High Dynamic Range)

Mozilla Firefox

720p HD

Opera

720p HD

Netflix-app til Windows 8

1080p HD

Netflix-app til Windows 10

4K Ultra HD*

HDR (High Dynamic Range)

*Se systemkrav i artiklen Sådan ser du Netflix i Ultra HD

Bemærk:
Det er muligt, at visse ikke-understøttede browsere fortsat vil fungere, men vi kan ikke garantere Netflix-oplevelsen i disse browsere.

Netflix-websted

Du kan se Netflix på din Windows-baserede computer ved at gå til netflix.com. Afspilning på netflix.com understøttes af browserne Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Opera.

1. Gå til netflix.com via din foretrukne browser.

2. Vælg Log på (Sign In).

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

Du er nu logget på din Netflix-konto.

Netflix-appen til Windows 8 eller Windows 10

1. Vælg Butik (Store) i menuen Start.

2. Vælg Søg (Search)

3. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

4. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

5. Vælg Installer (Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

6. Vend tilbage til menuen Start.

7. Vælg Netflix-appen.

8. Vælg Log ind (Sign In).

9. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

10. Vælg Log på (Sign In).

Du er nu logget på din Netflix-konto.

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Netflix-websted

1. Gå til netflix.com i din foretrukne browser.

2. På Netflix-startsiden skal du føre musen over dit profilnavn i sidens øverste højre hjørne.

3. Vælg Log af Netflix (Sign Out of Netflix).

4. Du er nu logget af din Netflix-konto.

Bemærk:
Disse trin vil kun logge dig af Netflix i din nuværende browser. Hvis du er logget på din Netflix-konto i mere end én browser, skal du gentage trinnene i alle browsere, som du bruger til Netflix.

Netflix-appen til Windows 8 eller Windows 10

1. Fra Netflix-appen skal du vælge ikonet Flere muligheder (More options) øverst til højre.

2. Vælg Log ud (Sign Out).

3. Vælg Log ud (Sign Out) igen for at bekræfte handlingen.

4. Du er nu logget af din Netflix-konto.

Netflix er i tilgængelig i Ultra HD på Windows-baserede computere og tablets. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Windows 10 med de nyeste Windows-opdateringer installeret.

• Det er nødvendigt, at der er installeret en HEVC-videoudvidelse.

Bemærk:
    Mange Windows 10-baserede enheder har en forhåndsinstalleret HEVC-videoudvidelse. Hvis du er i tvivl eller har brug for hjælp til at installere videoudvidelser, skal du kontakte producenten af din enhed.
  • Microsoft Edge-browseren eller Netflix-appen til Windows 10.

• En skærm med mulighed for 60 Hz 4K (med en HDCP 2.2-kompatibel forbindelse, hvis ekstern skærm)

Bemærk:
    Hver skærm, der er sluttet til din computer, skal overholde disse krav for at kunne streame i Ultra HD.
  • Hvis du bruger en integreret GPU: En Intel Core i7-CPU eller nyere eller en AMD Ryzen-CPU.

• Hvis du bruger en diskret GPU: En GeForce-GPU, der lever op til disse krav, eller en AMD Radeon RX 400 serie-GPU eller nyere.

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet tilAuto eller Høj.

Netflix er tilgængelig i HDR på Windows 10 via Microsoft Edge-browseren eller Netflix-appen til Windows.

Hvis du vil streame HDR-indhold på din Windows-computer, skal din skærm opfylde disse krav, og dit system skal som minimum opfylde følgende krav:

Hvis du bruger en integreret Intel-GPU:

• Windows 10 (version 1709 eller nyere)

• CPU: Intel Core i7 eller en nyere CPU med integreret GPU

• Grafikdriver: 22.XX.XX-serien, version 4708 eller derover

Hvis du bruger en integreret AMD-GPU:

• Windows 10 (version 1809 eller nyere)

• CPU: AMD Ryzen med integreret GPU

Hvis du bruger en diskret NVIDIA-GPU:

• Windows 10 (version 1709 eller nyere)

• GPU: Nvidia GeForce GTX 1050 eller derover med mindst 3 GB video-RAM

• Grafikdriver: 387.68 (23.21.13.8768) eller derover

Hvis du bruger en diskret AMD-GPU:

• Windows 10 (version 1809 eller nyere)

• GPU: AMD Radeon RX 400-serie eller nyere

Bemærk:
Enheder skal være HDR-kompatible fra producenten og understøtte Microsoft PlayReady 3.0 eller derover.

Hvis du ikke ved, om din computer opfylder disse krav, skal du kontakte producenten.