Dolby Atmos på Netflix

Netflix understøtter streaming med Dolby Atmos-lyd på udvalgte titler.

Hvad skal jeg bruge for at streame med Dolby Atmos-lyd?

Et Dolby Atmos-kompatibelt lydsystem.

Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan

En Netflix-kompatibel enhed med Dolby Atmos-understøttelse

Streamingkvalitet er indstillet til Høj (High) eller Auto. Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger (Playback Settings).

Hvilke enheder understøtter Dolby Atmos-lyd med Netflix?

Følgende enheder understøtter Dolby Atmos med Netflix:

• Xbox One

• Xbox One S

• Xbox One X

• LG OLED tv'er fra 2017

Hvordan konfigurerer jeg Dolby Atmos-lyd?

Xbox One, Xbox One S eller Xbox One X

Du kan høre Dolby Atmos-lyd på to måder på din Xbox One, Xbox One S eller Xbox One X:

• Ved at bruge en Dolby Atmos-kompatibel hjemmebiograf, som f.eks. en AV-receiver eller en soundbar

• Ved at bruge hovedtelefoner og Dolby Access-appen på Xbox.

Sådan bruger du lyd via en hjemmebiograf:

1. Tryk på knappen Xbox på controlleren.

2. Vælg System

3. Vælg Indstillinger (Settings).

4. Vælg Billede og lyd (Display and Sound).

5. Vælg Lydudgang (Audio Output).

6. Under Højttalerlyd (Speaker Audio), skal du finde rullemenuen HDMI-lyd (HDMI Audio) og vælge Bitstream-udgang (Bitstream out).

7. Find rullemenuen Bitstream-format (Bitstream Format), og vælg Dolby Atmos til hjemmebiograf (kun HDMI) (Dolby Atmos for home theater (HDMI only)).

8. Vælg Hent appen (Get the app), når du bliver spurgt, om du vil downloade den gratis Dolby Access-app fra Xbox Store, og vælg derefter Hent (Get) igen for at starte overførslen.

• Hvis du bliver bedt om at overføre Blu-ray-lyd direkte til din modtager (Pass Blu-ray audio directly to your receiver), har du allerede downloadet appen Dolby Access. Vælg Overfør lyd til modtager (Pass audio to receiver) for at fuldføre konfigurationen af Dolby Atmos.

9. Når appen Dolby Access er helt downloadet på din Xbox, kan du se Netflix med Dolby Atmos-lyd!

Sådan bruger du hovedtelefoner og Dolby Access-appen:

1. Tryk på knappen Xbox på controlleren.

1. Vælg System

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Billede og lyd (Display and Sound).

4. Vælg Lydudgang (Audio Output).

5. Under Headsetlyd (Headset Audio) skal du finde rullemenuen Headsetformat (Headset format) og vælge Dolby Atmos for hovedtelefoner.

6. Vælg Hent appen (Get the app), når du bliver spurgt, om du vil downloade den gratis Dolby Access-app fra Xbox Store, og vælg derefter Hent (Get) igen for at starte overførslen.

7. Når appen Dolby Access er helt downloadet på din Xbox, skal du købe appen Dolby Atmos for Headphones for at kunne høre lyd i Dolby Atmos. Følg anvisningerne i Dolby Access-appen for at downloade appen Dolby Atmos for Headphones.

LG OLED-tv

Dit LG OLED-tv fra 2017 kan give dig en Atmos-oplevelse ved hjælp af den indbyggede soundbar eller de indbyggede højttalere.

Du kan også tilslutte en Dolby Atmos-kompatibel hjemmebiograf til dit LG-tv's HDMI-ARC-port.

Hvor hurtig skal min internetforbindelse være for at streame Netflix med Dolby Atmos-lyd?

Vi anbefaler en internethastighed på mindst 3 megabit pr. sekund for at streame titler med Dolby Atmos-lyd.

Hvordan finder jeg titler med Dolby Atmos-lyd?

Hvis du har et Dolby Atmos-kompatibelt system og et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD, vises tilgængelige titler med Dolby Atmos-ikonet ud for deres beskrivelser: