Dolby Atmos på Netflix

Netflix understøtter streaming med Dolby Atmos-lyd på udvalgte titler.

Hvad skal jeg bruge for at streame med Dolby Atmos-lyd?

• Et Dolby Atmos-kompatibelt lydsystem.

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan

• En Netflix-kompatibel enhed med Dolby Atmos-understøttelse

• Streamingkvalitet er indstillet til Høj (High) eller Auto. Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Hvilke enheder understøtter Dolby Atmos-lyd med Netflix?

Søg i din enheds Hjælp-center for at se de præcise enhedsmodeller, der understøtter Dolby Atmos. Hvis Dolby Atmos er tilgængeligt på din enhed, vises modellerne, som det er tilgængeligt på, i afsnittet med funktioner. Du kan også kontakte producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

Hvordan konfigurerer jeg Dolby Atmos-lyd på min enhed?

For at få instruktioner til at konfigurere Dolby Atmos-lyd på din enhed kan du kontakte producenten af enheden.

Hvor hurtig skal min internetforbindelse være for at streame Netflix med Dolby Atmos-lyd?

Vi anbefaler en internethastighed på mindst 3 megabit pr. sekund for at streame titler med Dolby Atmos-lyd.

Hvordan finder jeg titler med Dolby Atmos-lyd?

Hvis du har et Dolby Atmos-kompatibelt system og et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD, vises tilgængelige titler med Dolby Atmos-ikonet ud for deres beskrivelser:

Bemærk, at det ikke nødvendigvis er alle episoder eller sæsoner af en Dolby Atmos-understøttet serie, der har mulighed for Dolby Atmos. Desuden vil ikke alle serier eller film understøtte Dolby Atmos på alle sprog.