Dolby Atmos på Netflix

Du kan se Netflix med Dolby Atmos-lyd på visse tv'er og film.

Du skal bruge:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En Netflix-kompatibel enhed, der kan afspille Dolby Atmos.

• Et Dolby Atmos-kompatibelt lydsystem.

• Streaming-kvalitet indstillet til Høj (High) eller Auto.

Søg efter din enhed i Netflix' Hjælp-center. Hvis Dolby Atmos er tilgængeligt, vises modellerne i afsnittet med funktioner. Du kan også kontakte producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

Du kan kontakte producenten af enheden for at få instruktioner til konfiguration på din enhed.

Vi anbefaler en internethastighed på mindst 3 megabit pr. sekund.

Hvis du har et Dolby Atmos-kompatibelt system og et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD, vises tilgængelige titler med Dolby Atmos-ikonet ud for deres beskrivelser: .

Det er ikke alle episoder eller sæsoner af en Dolby Atmos-understøttet serie, der har mulighed for Dolby Atmos. Og ikke alle serier eller film understøtter Dolby Atmos på alle sprog.

Dolby Atmos er et surroundsoundformat, der giver lytteren en dynamisk 3D-surroundsoundeffekt, som om lyden kommer fra mange retninger.