Brug af Netflix på din iPhone, iPad eller iPod touch

Velkommen til Netflix på din iPhone, iPad eller iPod touch! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i HDR

Netflix er tilgængelig på iPhone-, iPad- eller iPod touch-modeller, der kører iOS 11.0 eller nyere, og er kompatibel med enheder, der kører iOS 5.0 eller nyere, som allerede har downloadet Netflix-appen. Find instruktioner til, hvordan du finder din iOS-version, på Apples supportwebsted.

Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Understøttede områder
Netflix understøtter streaming til iPad, iPhone og iPod touch-modeller i alle regioner, hvor Netflix-tjenesten er tilgængelig.

Navigation
Med Netflix-appen til iPhone, iPad og iPod touch kan du gennemse rækker med vores forslag til dig i hver genre. Der er også en række, som viser, hvad du har set for nylig, så du kan fortsætte, hvor du slap. Der er placeret en søgemulighed nederst på skærmen, hvis du kender titlen på den film eller serie, du vil se.

Opløsning
iPhone og iPod touch-modeller understøtter streaming i op til 720p i iOS 7.0 og senere og 480p i iOS 6.0 og tidligere. Alle iPhone Plus-modeller begyndende med iPhone 6 Plus understøtter streaming i op til 1080p. iPhone X, XS og XS Max understøtter streaming i op til 1080p, mens iPhone XR understøtter streaming i op til 720p. iPad understøtter streaming op til 720p i iOS 7.0 og senere og 480p i iOS 6.0 og tidligere. iPads med Retina-skærm understøtter streaming i op til 1080p.

Undertekster og alternativ lyd
Under afspilning af en film eller serie kan du trykke på skærmen for at få vist afspilningsmulighederne. Til højre finder du en mulighed for at aktivere undertekster, hvis de er tilgængelige.

Downloads
Download udvalgte titler, du kan se, når du ikke er online, i iOS 9.0 eller senere. Få mere at vide ved at læse vores artikel om downloads.

Videoudgang
iPhone, iPad og iPod touch-modeller understøtter videoudgang via en række kompatible Apple-specifikke tilslutningssæt. Du kan finde flere oplysninger på Apples supportwebsted.

Billede i billede (kun iPad)
Visse iPad-modeller tillader dig at bruge Billede i billede til at se Netflix, mens du bruger andre apps. Gå til Apples supportwebsted for at få detaljerede oplysninger om brug af Billede i billede.

Hvis du vil knytte din iPhone, iPad eller iPod touch til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

Bemærk:
Den aktuelle version af Netflix-appen kræver iOS version 11.0 eller nyere. Kunder, der kører iOS 5.0 eller nyere, skal muligvis downloade en tidligere version af Netflix-appen, hvis appen blev downloadet tidligere. Gå til Apples supportwebsted for at få yderligere hjælp.
  1. Åbn App Store.

2. Vælg Søg (Search)

3. Skriv Netflix i søgefeltet (Search).

4. Vælg Søg (Search)

5. Vælg søgeresultatet Netflix, Inc..

6. Vælg ikonet Hent (Get), eller tryk på ikonet Sky (Cloud).

7. Tryk på Netflix-ikonet på startskærmen.

8. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

Bemærk:
    Hvis du ikke allerede er Netflix-medlem, kan du tilmelde dig og komme tilbage og begynde at se serier og film.
  9. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Du kan logge af Netflix på to måder på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Log af Netflix-appen

1. Tryk på ikonet Menu øverst til venstre i appen.

2. Rul ned, og vælg Log ud (Sign Out).

• Hvis du ikke ser Log ud (Sign Out) i menuen, kan du vælge Start (Home) og derefter rulle ned til bunden af appen og vælge Log ud (Sign Out).

Gennemtving afbrydelse, og nulstil derefter Netflix-appen

1. Tryk på startknappen (Home) to gange.

2. Før fingeren fra venstre eller højre, indtil du ser Netflix-appen.

3. Før fingeren opad i Netflix-appens eksempelflise for at lukke den.

• I iOS 6 skal du holde fingeren på appen, indtil en rød cirkel med en linje igennem vises. Tryk derefter på cirklen for at lukke appen.

4. Tryk på startknappen (Home) for at vende tilbage til startskærmen.

5. Vælg Indstillinger (Settings).

6. Før fingeren nedad, indtil du finder Netflix-appen.

7. Vælg Netflix.

8. Før Nulstil-skyderen (Reset) til Til (On).

Bemærk:
    Hvis du nulstiller Netflix-appen, fjernes alle titler, du har downloadet via appen.
  9. Tryk på startknappen (Home) for at vende tilbage til startskærmen.

10. Vælg Netflix.

11. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

Netflix er tilgængelig i HDR på udvalgte enheder. For at streame i HDR har du brug for:

Netflix er tilgængelig i Dolby Vision på følgende iOS-enheder:

Bemærk:
Enheder skal køre med den nyeste version af iOS, for at Dolby Vision-afspilning fungerer korrekt.
  • 2. generation af iPad Pro eller nyere

• iPhone 8 eller nyere