Sådan bruger du Netflix på din iPhone, iPad eller iPod touch

Få mere at vide om Netflix-funktioner på iPhone, iPad og iPod touch, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix

Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Søg
Find serier og film ved at søge direkte i Netflix-appen, når du bruger din iPhone, iPad eller iPod touch.

Undertekster og alternativ lyd
Under afspilning af en serie eller film kan du trykke på skærmen for at få vist afspilningsmulighederne. Til højre finder du en mulighed for at aktivere undertekster, hvis de er tilgængelige.

Downloads
Download udvalgte titler, som du kan se, når du er offline, på iOS 9.0 eller nyere.

Videoudgang
iPhone, iPad og iPod touch-modeller understøtter videoudgang via en række kompatible Apple-specifikke tilslutningssæt. Du kan finde flere oplysninger på Apples supportwebsted.

Billede i billede (kræver iOS 14)
På visse iPad- og iPhone-modeller kan du se Netflix, mens du bruger andre apps. Gå til Apples supportwebsted for at få detaljerede oplysninger om brug af Billede i billede.

Rumlig lyd (kræver iOS 14.6 eller nyere)
Netflix understøtter rumlig lyd på kompatible iPad- og iPhone-modeller, der anvender AirPods Pro- og AirPods Max-hovedtelefoner. Gå til Apples supportwebsted for at få detaljerede oplysninger om brug af rumlig lyd.

Bemærk:
Rumlig lyd understøttes ved streaming af indhold. Downloadede serier og film vil bruge stereo eller binaural lyd.

High Dynamic Range
Netflix er tilgængelig i HDR (High Dynamic Range) på udvalgte enheder. Se sektionen om kompatible modeller for at se, om din enhed kan afspille i HDR.

Bemærk:
Enheder skal køre med den nyeste version af iOS, for at Dolby Vision-afspilning fungerer korrekt.

Kompatible modeller og opløsning

iPhone

Model

Opløsning

iPhone 4

iPhone 4S

iPhone 5

iPhone 5C

iPhone 5S

iPhone 6

iPhone 6S

iPhone 7

iPhone SE (1. generation)

480p (iOS 5 og iOS 6)

720p (iOS 7 og nyere)

iPhone 6 Plus

iPhone 6S Plus

iPhone 7 Plus

1080p

iPhone 8

iPhone SE (2. generation)

iPhone XR

iPhone 11

720p

HDR (High Dynamic Range)

iPhone 8 Plus

iPhone X

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 mini

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 13

iPhone 13 mini

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

1080p

HDR (High Dynamic Range)

iPad

Model

Opløsning

iPad 2

iPad mini (1. generation)

480p (iOS 5 og iOS 6)

720p (iOS 7 og nyere)

iPad (3. og 4. generation)

480p (iOS 5 og iOS 6)

1080p (iOS 7 og nyere)

iPad (5., 6., 7., 8. eller 9. generation)

iPad Air (1., 3. og 4. generation)

iPad Air 2

iPad mini 2

iPad mini 3

iPad mini 4

iPad mini (5. og 6. generation)

iPad Pro 9.7"

iPad Pro 12.9" (1. generation)

1080p

iPad Pro 10.5"

iPad Pro 11" (1., 2. og 3. generation)

iPad Pro 12.9" (2., 3., 4. og 5. generation)

1080p

HDR (High Dynamic Range)

Bemærk:
På iPads, der kører iPadOS 13.0 eller nyere, understøttes videoafspilning via Safari-browseren.

iPod touch

Model

Opløsning

iPod touch 3. generation

iPod touch 4. generation

480p (iOS 5 og iOS 6)

iPod touch 5. generation

iPod touch 6. generation

iPod touch 7. generation

480p (iOS 6)

720p (iOS 7 og nyere)

Netflix-appen er tilgængelig på iPhone-, iPad og iPod touch-modeller, der kører iOS 14 eller nyere, og er kompatibel med enheder, der kører iOS 5.0 eller nyere, som allerede har downloadet Netflix-appen.

Bemærk:
Enheder, der kører iOS 5.0 eller nyere, kan muligvis downloade en tidligere version af Netflix-appen, hvis appen blev downloadet tidligere.

Hvis du vil knytte din iPhone, iPad eller iPod touch til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Åbn App Store.

2. Vælg Søg (Search)

3. Skriv Netflix i søgefeltet, og tryk på knappen Søg.

4. Vælg Netflix-søgeresultatet.

5. Vælg ikonet Hent (Get), eller tryk på ikonet Sky (Cloud).

6. Tryk på Netflix-ikonet på startskærmen.

7. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

8. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Du kan logge af Netflix på to måder på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Log af Netflix-appen

1. Tryk på Profiler øverst til højreprofiler.

• Hvis du ikke ser ikonet Profiler skal du trykke på Mere nederst til højre.

2. Tryk på Log ud (Sign Out).

3. Tryk på Ja (Yes) for at bekræfte.

Gennemtving afbrydelse, og nulstil derefter Netflix-appen

1. Skub op fra bunden af skærmen, og hold fingeren nede for at se, hvilke apps som er åbne.

• På enheder med startknap (Home) skal du trykke hurtigt to gange.

2. Før fingeren fra venstre eller højre, indtil du ser Netflix-appen.

3. Før fingeren opad i Netflix-appens eksempelflise for at lukke den.

• I iOS6 skal du holde fingeren på appen, indtil en rød cirkel med en linje igennem vises. Tryk derefter på cirklen for at lukke appen.

4. Tryk på startknappen (Home) for at vende tilbage til startskærmen.

5. Vælg Indstillinger (Settings).

6. Før fingeren nedad, indtil du finder Netflix-appen.

7. Vælg Netflix.

8. Før Nulstil-skyderen til Til.

Bemærk:
    Hvis du nulstiller Netflix-appen, fjernes alle titler, du har downloadet via appen.
  9. Tryk på startknappen (Home) for at vende tilbage til startskærmen.

10. Vælg Netflix.

11. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.