Sådan ændres visningen af undertekster og tekstning for hørehæmmede

Du kan ændre skrifttype, tekststørrelse, skyggeeffekt og baggrundsfarve på undertekster og tekstning for hørehæmmede.

Sådan justeres og tilpasses undertekster og tekstning for hørehæmmede:

1. I en webbrowser skal du gå til siden Konto (Account) på Netflix.

2. Vælg en profil under Profil og forældrekontrol .

3. Vælg Skift ud for Underteksters udseende.

Bemærk:
    Indstillingen Underteksters udseende er ikke tilgængelig og vises ikke i nogle lande med følgende primære sprog: japansk, arabisk, hebraisk, koreansk, rumænsk og thai. Indstillingen for Underteksters udseende vises muligvis heller ikke på visse ældre enheder.
  4. Vælg indstillinger for underteksternes udseende.

5. Gem ændringerne.

6. Åbn Netflix-appen på din enhed.

Bemærk:
    Hvis du bruger et tv, skal du åbne Netflix-appen på tv'et og vælge Indstillinger (Settings), Få hjælp (Get Help) og derefter Genindlæs (Reload), så ændringerne gennemføres.

Sådan ændrer du visningen af undertekster og tekstning for hørehæmmede på Apple-enheder:

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Bemærk:
Tilpasning af udseendet af undertekster og tekstning for hørehæmmede på Apple TV kræver, at du har software version 5.0 eller nyere installeret på enheden.

Sådan justerer du visning af undertekster og tekstning for hørehæmmede på dit Apple TV:

1. Vælg Indstillinger (Settings) på enhedens startskærm.

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Tilgængelighed (Accessibility).

4. Aktiver Tekstning for hørehæmmede (Closed Captions + SDH).

5. Vælg Typografi (Style), og vælg dit foretrukne udseende af undertekster og tekster for hørehæmmede.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

Bemærk:
Tilpasning af undertekster og tekster for hørehæmmede på Apple TV kræver, at du har tvOS 9.0 eller nyere installeret på enheden.

Sådan justerer du visning af undertekster og tekstning for hørehæmmede på dit Apple TV:

1. Vælg Indstillinger (Settings) på enhedens startskærm.

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Tilgængelighed (Accessibility).

4. Vælg Undertekster og tekstning for hørehæmmede (Subtitles and Captioning).

5. Aktiver Tekstning for hørehæmmede (Closed Captions + SDH).

6. På denne skærm kan du tilpasse visningen af undertekster og tekstning for hørehæmmede under Typografi (Style).

• Hvis du opretter en ny typografi, skal du sikre dig, at Tilsidesæt billede (Video Override) er slået fra i indstillingerne for Skrifttype (Font), Størrelse (Size), Farve (Color) og Uigennemsigtighed (Opacity).

iPhone, iPad eller iPod touch

Sådan justerer du visning af undertekster og tekstning for hørehæmmede på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Vælg Indstillinger (Settings) på enhedens startskærm.

2. Vælg Tilgængelighed (Accessibility).

Bemærk:
    På iOS 12 og lavere skal du først vælge Generelt (General) og derefter Tilgængelighed (Accessibility).
  3. Vælg Undertekster og tekstning for hørehæmmede (Subtitles & Captioning)

4. Brug skyderen til at aktivere Tekstning for hørehæmmede + SDH (Closed Captions + SDH).

5. Fra dette skærmbillede kan du tilpasse udseendet af undertekster og tekster for hørehæmmede under Typografi (Style).

• Hvis du opretter en ny typografi, skal du sikre dig, at Tilsidesæt billede (Video Override) er slået fra i indstillingerne for Skrifttype (Font), Størrelse (Size), Farve (Color) og Uigennemsigtighed (Opacity).