Sådan ændres visningen af undertekster og tekstning for hørehæmmede

Du kan ændre skrifttype, tekststørrelse, skyggeeffekt og baggrundsfarve på undertekster og tekstning for hørehæmmede.

Sådan justeres og tilpasses undertekster og tekstning for hørehæmmede:

1. I en webbrowser skal du gå til siden Konto (Account) på Netflix.

2. Vælg en profil under Profil og forældrekontrol .

3. Vælg Skift ud for Underteksters udseende.

Bemærk:
    Indstillingen Underteksters udseende er ikke tilgængelig i visse lande, som har følgende primære sprog: japansk, arabisk, hebraisk, koreansk, rumænsk, kinesisk (traditionelt) og thai. Dette gælder også, selvom profilen er indstillet til et andet sprog. Indstillingen for Underteksters udseende vises muligvis heller ikke på visse ældre enheder.
  4. Vælg indstillinger for underteksternes udseende.

5. Gem ændringerne.

6. Åbn Netflix-appen på din enhed.

Bemærk:
    Hvis du bruger et tv, skal du åbne Netflix-appen på tv'et og vælge Indstillinger (Settings), Få hjælp (Get Help) og derefter Genindlæs (Reload), så ændringerne gennemføres.

Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du ændrer visningen af undertekster og tekstning for hørehæmmede på Apple TV, iPhone, iPad eller iPod touch, kan du gå til Apple Support.