Sådan ændres visningen af undertekster og tekstning for hørehæmmede

Du kan ændre skrifttype, tekststørrelse, skyggeeffekt og baggrundsfarve på undertekster og tekstning for hørehæmmede.

Webbrowser

1. Gå til siden Konto i en webbrowser.

2. Vælg en profil under Profil og forældrekontrol.

• For nogle konti skal du vælge Profiler og dernæst vælge en profil.

3. Vælg Underteksters udseende.

Bemærk:
    Indstillingen af underteksters udseende er ikke tilgængelig i visse lande, som har følgende primære sprog: arabisk og hebraisk. Dette gælder også, selvom profilen er indstillet til et andet sprog. Indstillinger for underteksters udseende vises muligvis heller ikke på visse ældre enheder.
  4. Vælg indstillinger for underteksternes udseende.

5. Vælg Gem.

6. Åbn Netflix-appen på din enhed, og se titler med dit nye undertekstudseende.

Bemærk:
    Hvis du bruger et tv eller en streamingenhed, skal du åbne Netflix-appen på tv'et eller enheden og vælge Indstillinger, Få hjælp og derefter Genindlæs, så ændringerne gennemføres. Indstillingen for underteksters udseende er muligvis ikke tilgængelig på visse tv-enheder.

Tv eller streamingenhed

1. Åbn Netflix-appen, og begynd at afspille en serie eller en film.

2. Sæt afspilningen på Netflix på pause, og vælg afspilningsfunktionerne i bunden af skærmen.

3. Vælg Indstillinger  for at justere størrelse og udseende på underteksterne.

Hvis Indstillinger ikke vises, betyder det, at din enhed ikke understøtter indstilling af dine underteksters udseende for dit sprog.
  4. Vælg din foretrukne størrelse og stil.

5. Genoptag afspilning af titlen.

Bemærk:
Tilsluttede tv-enheder har ikke alle de undertekstmuligheder, der er tilgængelige fra en webbrowser.

Android-telefon eller -tablet

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Administrer profiler .

5. Vælg den profil, du vil redigere.

6. Tryk på Underteksters udseende knap til underteksters udseende.

7. Vælg indstillinger for underteksternes udseende. De nye indstillinger gemmes automatisk.

8. Nulstil ved at trykke på Gendan standardindstillinger.

Bemærk:
Ændringer foretaget via Netflix-appen gælder kun for titler afspillet på din Android-mobilenhed.

Apple-enheder

Gå til Apple-support, eller se instruktionerne i nedenstående artikler:

Vil du ændre underteksterne, tekstning eller sproget for lyd eller slå disse til/fra? Se, hvordan du bruger undertekster, tekstning for hørehæmmede eller vælger lyd for sprog.