Sådan bruger du undertekster, tekstning for hørehæmmede eller alternativ lyd

Du kan skifte undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd til mange film og serier. Netflix viser de 5-7 mest relevante sprog baseret på din placering og dine sprogindstillinger. Ved downloads viser Netflix de 2 mest relevante sprog.

Sådan bruger du undertekster, tekstning for hørehæmmede eller alternativ lyd:

1. Åbn Netflix.

2. Vælg en serie eller film.

3. Start afspilningen, og foretag det, der er angivet for din enhed:

Enhed

Handling

Mobiltelefoner eller tablets, computere

Tryk eller klik på skærmen

Smart-tv'er, Blu-ray-afspillere, set-top-bokse, spillesystemer, streamingafspillere

Tryk på pil op eller pil ned på fjernbetjeningen

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Hold midterknappen på fjernbetjeningen til Apple TV nede

Apple TV 4 og Apple TV 4K

Stryg nedad på din Apple TV-fjernbetjening

4. Vælg Dialog i bunden eller toppen af skærmen. På tv'er kan sprogindstillingerne blive vist i bunden uden ikonet. Du kan vælge mellem de viste sprog eller vælge Andre (Other) for at se alle sprogindstillinger.

5. Skift enten lyd eller undertekster.

Bemærk:
Indstillinger for undertekster og lyd gemmes ikke altid, når titler for børn ses med en voksenprofil. De gemmes, når titlerne ses med en børneprofil. Hvis du er nødt til at nulstille dine undertekster, hver gang du prøver at se Netflix, kan du afspille en titel med en aldersgrænse til teenagere eller ældre, som er indstillet til dit foretrukne sprog for undertekster. Dette vil gemme dine indstillinger ved fremtidig visning.