Hvordan slår jeg undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd til og fra?

Netflix giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd til mange film og serier. Du kan se, hvilke film og serier der har lyd og undertekster på dit foretrukne sprog, på netflix.com/subtitles.

Vælg din enhed nedenfor for at få en detaljeret vejledning i, hvordan du aktiverer eller deaktiverer disse funktioner.

Bemærk:
Da undertekster er tilgængelige på en lang række sprog, viser Netflix kun de 5-7 sprog, der vil være mest relevante for dig under streaming. Downloadede titler vil kun vise de to sprog, der er mest relevante for dig. Hvis dit foretrukne sprog mangler, skal du gå til Netflix er på det forkerte sprog.

Amazon Fire TV/Stick

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på Amazon Fire TV/Stick:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke på pil ned på din fjernbetjening.

4. Markér Dialog-ikonet , og bekræft dit valg.

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Android-enheder

Android-enheder, som understøtter Netflix, understøtter også undertekster. Når du ser downloadede titler, kan du kun vælge standardmuligheder for undertekster og lyd for din region. Hvis du angiver sprogindstillinger på din konto, kan du muligvis også vælge tilsvarende undertekster og lyd-indstillinger, hvis de er tilgængelige for den pågældende titel. Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din Android-enhed:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke et tilfældigt sted på skærmen.

4. Vælg Dialog-ikonet .

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

6. Tryk på Ok for at genoptage afspilning.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Apple TV 2 og Apple TV 3

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på dit Apple TV:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du holde midterknappen på fjernbetjeningen til Apple TV nede.

4. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Apple TV 4 og Apple TV 4K

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på dit Apple TV:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du stryge nedad på berøringspladen på din Apple TV 4-fjernbetjening.

4. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Computer

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på Netflix.com:

1. Log på Netflix.com.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du føre musen over skærmen.

4. Klik på Dialog-ikonet .

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Google Chromecast

Undertekster skal justeres via den enhed, du bruger med din Chromecast. Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din Android- eller Apple iOS-enhed:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke et tilfældigt sted på skærmen.

4. Vælg Dialog-ikonet .

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

6. Tryk på X eller OK for at genoptage afspilningen.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Google TV

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på dit Google TV:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Vælg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles).

4. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

5. Vælg Afspil (Play).

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

iPhone, iPad og iPod touch

iOS-enheder, som understøtter Netflix, understøtter også undertekster. Når du ser downloadede titler, kan du kun vælge standardmuligheder for undertekster og lyd for din region. Hvis du angiver sprogindstillinger på din konto, kan du muligvis også vælge tilsvarende undertekster og lyd-indstillinger, hvis de er tilgængelige for den pågældende titel. Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke et tilfældigt sted på skærmen.

4. Vælg Dialog-ikonet i øverste højre hjørne.

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

6. Tryk på X for at fortsætte med at se Netflix.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

De fleste Blu-ray-afspillere, Smart-tv'er og set-top-bokse

Sådan aktiveres og deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på de fleste Blu-ray-afspillere, Smart-tv'er og set-top-bokse:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Vælg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles) i panelet med muligheder.

4. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

5. Tryk på Tilbage (Back) for at vende tilbage til panelet med muligheder.

6. Vælg Afspil (Play).

På nyere Blu-ray-afspillere, Smart tv'er og set-top-bokse er der adgang til valg af lyd og undertekster under afspilning af en film eller serie:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke på pil ned.

4. Vælg Dialog-ikonet .

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

Bemærk:
Hvis du ikke kan gennemføre ovenstående trin, understøtter din enhed ikke denne funktion. Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Nook

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din Nook:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke et tilfældigt sted på skærmen.

4. Vælg Dialog-ikonet .

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

6. Klik på Udført (Done) for at genoptage afspilning.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

PlayStation 3

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din PlayStation 3:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke på pil ned på din fjernbetjening.

4. Markér Dialog-ikonet , og bekræft dit valg.

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

PlayStation 4

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din PlayStation 4:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke på pil ned på din fjernbetjening.

4. Markér Dialog-ikonet , og bekræft dit valg.

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Roku

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din Roku:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Vælg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles) på beskrivelsessiden.

4. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

5. Tryk på knappen Tilbage (Back) for at vende tilbage til beskrivelsessiden.

6. Vælg Afspil (Play).

Bemærk:
Hvis du ikke kan gennemføre ovenstående trin, understøtter din enhed ikke denne funktion. Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

På nyere Roku-enheder er der adgang til valg af lyd og undertekster under afspilning af en serie eller film:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke på pil ned på din fjernbetjening.

4. Vælg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles).

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Wii

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din Nintendo Wii:

1. Start Netflix-kanalen.

2. Vælg en serie eller film ved hjælp af knappen A.

3. På beskrivelsessiden skal du klikke på Dialog-ikonet til højre på skærmen.

4. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

5. Vælg Afspil (Play).

Bemærk:
Profiler for børn har ikke mulighed for at justere indstillinger for undertekster eller alternativ lyd på nuværende tidspunkt. Hvis du har fulgt ovenstående trin fra en ikke-børneprofil, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Wii U

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din Nintendo Wii U:

1. Start Netflix-kanalen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din serie eller film skal du ved hjælp af din GamePad vælge Dialog-ikonet til højre på skærmen.

4. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

5. Tryk på X.

Bemærk:
Profiler for børn har ikke mulighed for at justere indstillinger for undertekster eller alternativ lyd på nuværende tidspunkt. Hvis du har fulgt ovenstående trin fra en ikke-børneprofil, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Xbox 360

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din Xbox 360:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke på pil ned på din fjernbetjening.

4. Markér Dialog-ikonet , og tryk på A.

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.

Xbox One

Sådan aktiveres eller deaktiveres undertekster eller alternativ lyd på din Xbox One:

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg en serie eller film.

3. Under afspilning af din film eller serie skal du trykke på pil ned på din fjernbetjening.

4. Markér Dialog-ikonet , og tryk på A.

5. Vælg dine foretrukne indstillinger for lyd eller undertekster.

Bemærk:
Hvis du har fulgt ovenstående trin, men underteksterne ikke slås til eller fra, skal du gå til Undertekster slås ikke til eller Undertekster slås ikke fra.