Netflix-fejl NW-3-6

Hvis du får fejlkoden NW-3-6, ledsages den ofte af følgende fejlmeddelelse:

Der er problemer med at oprette forbindelse til Netflix. Prøv igen, eller gå til: www.netflix.com/help (Unable to connect to Netflix. Please try again or visit: www.netflix.com/help)

Det skyldes normalt et netværksproblem, der forhindrer din enhed i at nå Netflix. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Blu-ray-afspiller

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din Blu-ray-afspiller.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren igen, og prøv at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med DNS.

PlayStation 3

Skift DNS-indstillingerne til standard

1. Gå til Indstillinger fra hovedmenuen.

2. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings) > Indstillinger for internetforbindelse (Internet Connection Settings) > OK.

3. Vælg Tilpasset (Custom)

4. Vælg den type forbindelse, du bruger:

• For trådløse (Wireless) forbindelser skal du vælge disse indstillinger:

• Under WLAN skal du vælge Indtast manuelt (Enter manually).

• VælgIP-adresseindstillinger (IP Address Setting: Automatic).

• For kabelbaserede forbindelser (Wired) skal du vælge Automatisk registrering (Auto-Detect) for Driftstilstand (Operation Mode).

5. Vælg disse valgmuligheder, når du går gennem de næste indstillinger:

• IP-adresseindstillinger (IP Address Setting) > Automatisk (Automatic)

• DHCP-vært (DHCP Host) > Skal ikke angives (Do Not Set)

• DNS-indstilling (DNS Settings) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server) > Skal ikke anvendes (Do Not Use)

• MTU > Automatisk (Automatic).

• UPnP > Aktivér (Enable)

6. Tryk på knappen X for at gemme dine indstillinger.

7. Vælg Test forbindelsen (Test Connection).

8. Prøv Netflix igen.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med DNS.

PlayStation 4

Bekræft dine DNS-indstillinger

1. Gå til Indstillinger fra hovedmenuen.

2. Vælg Netværk (Network) > Konfigurer internetforbindelse (Set Up Internet Connection).

3. Vælg den type forbindelse, du bruger:

• Under Brug wi-fi (Use Wi-Fi) skal du vælge Tilpasset (Custom) og derefter vælge dit wi-fi-netværk.

• Under Brug et LAN-kabel (Use a LAN Cable) skal du vælge Tilpasset (Custom) > Driftstilstand (Operation mode).

4. Vælg disse valgmuligheder, når du går gennem de næste indstillinger:

• IP-adresseindstillinger (IP Address Settings) > Automatisk (Automatic)

• DHCP-vært (DHCP Host) > Skal ikke angives (Don't Specify)

• DNS-indstillinger (DNS Settings) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server) > Skal ikke anvendes (Don't Use)

• MTU-indstillinger (MTU Settings) > Automatisk (Automatic)

5. Vælg Test forbindelsen (Test Connection).

6. Prøv Netflix igen.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med DNS.

PlayStation 5

Bekræft dine DNS-indstillinger

1. Gå til Indstillingerindstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Vælg Netværk (Network) > Indstillinger (Settings) > Konfigurer internetforbindelse (Set Up Internet Connection).

3. Vælg den type forbindelse, du bruger:

• For trådløse forbindelser vælger du dit wi-fi-netværk > Avancerede indstillinger (Advanced Settings)

• For forbindelser via kabel vælger du Kablet LAN (Wired LAN) > Avancerede indstillinger (Advanced Settings).

4. Vælg disse valgmuligheder, når du går gennem de næste indstillinger:

• IP-adresseindstillinger > Automatisk

• DHCP-vært (DHCP Host) > Skal ikke angives (Don't Specify)

• DNS-indstillinger (DNS Settings) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server)> Skal ikke anvendes (Don't Use)

• MTU-indstillinger (MTU Settings) > Automatisk (Automatic)

5. Vælg OK for at teste forbindelsen.

6. Prøv Netflix igen.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk enheden.

2. Tag stikket til modemmet og routeren ud af stikkontakten.

3. Vent 30 sekunder.

4. Tilslut dit modem.

5. Vent ét minut.

6. Tilslut din router.

7. Vent ét minut.

8. Prøv Netflix igen.

Nogle modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med DNS.

Roku

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tag stikket til dit modem og router ud af stikkontakten.

3. Vent 30 sekunder.

4. Tilslut dit modem.

5. Vent ét minut.

6. Tilslut din router.

7. Vent ét minut.

8. Tilslut din enhed.

9. Prøv Netflix igen.

Nogle modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med DNS.

Set-top-boks eller streamingafspiller

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din streamingmedieafspiller.
    Sluk for din streamingafspiller, vent 10 sekunder, og tænd igen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingafspilleren igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med DNS.

Smart-tv

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med DNS.

Xbox 360

Kontrollér DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på knappen Guide på din controller.

2. Gå til Indstillinger (Settings), og vælg Systemindstillinger (System Settings).

3. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

4. Vælg dit netværk, og vælg Konfigurer netværk (Configure Network).

5. Vælg DNS-indstillinger (DNS Settings), og vælg Automatisk (Automatic)

6. Sluk din Xbox, og tænd den igen.

7. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med DNS.

Xbox One

Kontrollér DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne denne guide.

2. I menuen Profil og system (Profile & system) skal du vælge Indstillinger (Settings).

3. Vælg Generelt (General) > Netværksindstillinger (Network Settings) > Avancerede indstillinger (Advanced Settings) > DNS-indstillinger (DNS Settings).

4. Vælg Automatisk (Automatic).

5. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med DNS.

Xbox Series X/S

Kontrollér DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne denne guide.

2. I menuen Profil og system (Profile & system) skal du vælge Indstillinger (Settings).

3. Vælg Generelt (General) > Netværksindstillinger (Network Settings) > Avancerede indstillinger (Advanced Settings) > DNS-indstillinger (DNS Settings).

4. Vælg Automatisk (Automatic).

5. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk enheden.

2. Tag stikket til modemmet og routeren ud af stikkontakten.

3. Vent 30 sekunder.

4. Tilslut dit modem.

5. Vent ét minut.

6. Tilslut din router.

7. Vent ét minut.

8. Prøv Netflix igen.

Nogle modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse igen.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.