Netflix-fejl NW-3-6

Der er problemer med at oprette forbindelse til Netflix. Prøv igen, eller gå til: www.netflix.com/help

Denne fejl opstår, når et netværksproblem forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Smart-tv

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Streamingafspiller

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din streamingmedieafspiller.
    Sluk for din streamingafspiller, vent 10 sekunder, og tænd igen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingafspilleren igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Roku

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tag stikket til dit modem og router ud af stikkontakten.

3. Vent 30 sekunder.

4. Tilslut dit modem.

5. Vent ét minut.

6. Tilslut din router.

7. Vent ét minut.

8. Tilslut din enhed.

9. Prøv Netflix igen.

Nogle modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 3

Tjek din PlayStations DNS-indstillinger

1. Vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings) > Indstillinger for internetforbindelse (Internet Connection Settings) > OK.

3. Vælg Tilpasset (Custom)

4. Vælg den type forbindelse, du bruger:

• For trådløse (wireless) forbindelser skal du vælge disse indstillinger:

• Under WLAN skal du vælge Indtast manuelt (Enter manually).

• Vælg IP-adresseindstillinger (IP Address Setting).

• For kabelbaserede forbindelser (Wired) skal du vælge Automatisk registrering (Auto-Detect) for Driftstilstand (Operation Mode).

5. Vælg disse valgmuligheder, når du går gennem de næste indstillinger:

• IP-adresseindstillinger (IP Address Setting) > Automatisk (Automatic)

• DHCP-vært (DHCP Host) > Skal ikke angives (Do Not Set)

• DNS-indstilling (DNS Settings) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server) > Skal ikke anvendes (Do Not Use)

• MTU > Automatisk (Automatic).

• UPnP > Aktivér (Enable)

6. Tryk på knappen X for at gemme dine indstillinger.

7. Vælg Test forbindelsen (Test Connection).

8. Prøv Netflix igen.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 4

Tjek din PlayStations DNS-indstillinger

1. Gå til hovedmenuen, og vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg Netværk (Network) > Konfigurer internetforbindelse (Set Up Internet Connection).

3. Vælg den type forbindelse, du bruger:

• Under Brug wi-fi (Use Wi-Fi) skal du vælge Tilpasset (Custom) og derefter vælge dit wi-fi-netværk.

• Under Brug et LAN-kabel (Use a LAN Cable) skal du vælge Tilpasset (Custom) > Driftstilstand (Operation mode).

4. Vælg disse valgmuligheder, når du går gennem de næste indstillinger:

• IP-adresseindstillinger (IP Address Settings) > Automatisk (Automatic)

• DHCP-vært (DHCP Host) > Skal ikke angives (Don't Specify)

• DNS-indstillinger (DNS Settings) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server) > Skal ikke anvendes (Don't Use)

• MTU-indstillinger (MTU Settings) > Automatisk (Automatic)

5. Vælg Test forbindelsen (Test Connection).

6. Prøv Netflix igen.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 5

Bekræft dine DNS-indstillinger

1. Gå til Indstillingerindstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Vælg Netværk (Network) > Indstillinger (Settings) > Konfigurer internetforbindelse (Set Up Internet Connection).

3. Vælg den type forbindelse, du bruger:

• For trådløse forbindelser vælger du dit wi-fi-netværk > Avancerede indstillinger (Advanced Settings)

• For forbindelser via kabel vælger du Kablet LAN (Wired LAN) > Avancerede indstillinger (Advanced Settings).

4. Vælg disse valgmuligheder, når du går gennem de næste indstillinger:

• IP-adresseindstillinger > Automatisk

• DHCP-vært (DHCP Host) > Skal ikke angives (Don't Specify)

• DNS-indstillinger (DNS Settings) > Automatisk (Automatic)

• Proxy-server (Proxy Server)> Skal ikke anvendes (Don't Use)

• MTU-indstillinger (MTU Settings) > Automatisk (Automatic)

5. Vælg OK for at teste forbindelsen.

6. Prøv Netflix igen.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox 360

Tjek DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på knappen Guide på din controller.

2. Gå til Indstillinger (Settings), og vælg Systemindstillinger (System Settings).

3. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

4. Vælg dit netværk, og vælg Konfigurer netværk (Configure Network).

5. Vælg DNS-indstillinger (DNS Settings), og vælg Automatisk (Automatic)

6. Sluk din Xbox, og tænd den igen.

7. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox One

Tjek DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne denne guide.

2. I menuen Profil og system (Profile & system) skal du vælge Indstillinger (Settings).

3. Vælg Generelt (General) > Netværksindstillinger (Network Settings) > Avancerede indstillinger (Advanced Settings) > DNS-indstillinger (DNS Settings).

4. Vælg Automatisk (Automatic).

5. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox Series X/S

Tjek DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne denne guide.

2. I menuen Profil og system (Profile & system) skal du vælge Indstillinger (Settings).

3. Vælg Generelt (General) > Netværksindstillinger (Network Settings) > Avancerede indstillinger (Advanced Settings) > DNS-indstillinger (DNS Settings).

4. Vælg Automatisk (Automatic).

5. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Blu-ray-afspiller

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din Blu-ray-afspiller.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren igen, og prøv at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Dette problem kan opstå, hvis der er problemer med den DNS-server (Domaine Name System), din enhed er forbundet til. For at få hjælp til at løse problemer med DNS skal du kontakte din internetudbyder.

Bed din internetudbyder om at:

• Kontrollere, om din enhed kan forbinde til følgende Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Tjekke for DNS-problemer på dit modem eller din router, din enhed eller deres DNS-servere.

• Prøve at bruge en anden DNS-server for at se, om det løser problemet.

Inden du afslutter samtalen med din internetudbyder, anbefaler vi, at du prøver Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.