Hvis du har glemt den e-mailadresse eller det telefonnummer, du bruger på Netflix

Hvis du har glemt den e-mailadresse eller det telefonnummer, du bruger til at logge ind på Netflix med, er du nødt til at opdatere dine oplysninger. Følg vejledningen for den betalingsmåde, du bruger til at betale for Netflix, for at få adgang til din konto.

Kredit- eller debetkort

1. Gå til netflix.com/LoginHelp.

2. Vælg Jeg har glemt min e-mailadresse eller mit telefonnummer.

3. Indtast dit fornavn, efternavn og det kredit- eller debetkort, du bruger til at betale for Netflix.

4. Vælg Find konto.

Netflix sender en midlertidig kode til nulstilling af adgangskoden til den e-mail, du bruger sammen med din konto. Hvis du ikke kan genkende den e-mailadresse, vi har registreret for din konto, eller du ikke længere har adgang til den, skal du kontakte Netflix Kundeservice.

Tredjepart

Hvis du betaler for Netflix via en tredjepart, eller Netflix indgår i en pakke, kan du søge i vores Hjælp-center efter navnet på tjenesteudbyderen for at finde den relevante faktureringsartikel. Læs afsnittet "Jeg har problemer med at logge på Netflix."

Andre betalingsmåder

Hvis du bruger et gavekort til Netflix eller en anden betalingsmåde, skal du kontakte Netflix Kundeservice for at gendanne dine login-oplysninger.