Netflix viser "Der opstod en fejl. Prøv igen senere."

Hvis du får fejlmeddelelsen, mens du bruger Netflix.

Der opstod en fejl. Prøv igen senere.

Denne fejlmeddelelse er almindelig og løses normalt automatisk efter kort tid. Hvis fejlen varer ved, kan disse trin til fejlfinding ofte løse problemet.

Hvad var du i gang med, da fejlen opstod?

Logge ind

Hvis du fik denne fejl, da du forsøgte at logge på Netflix, kan der være problemer med din enhed, netværksforbindelsen eller din adgangskode til Netflix.

Følg trinnene et efter et for at løse problemet. Prøv at se Netflix igen efter hvert trin.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Nulstil dine netværksindstillinger

Der er muligvis et problem med netværksindstillingerne på din enhed, dit modem eller din router.

Prøv disse trin. Prøv at se Netflix igen efter hvert trin.

Bemærk:
Du er muligvis nødt til at kontakte producenten af din enhed, din internetudbyder eller din VPN-udbyder for at få hjælp til at gennemføre disse trin.
  1. Hvis du bruger en VPN-forbindelse, kan du prøve at slå den fra.

2. Nulstil netværksindstillingerne på den enhed, du har problemet med.

3. Gendan dit modem eller din router til standardindstillingerne.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer eller nulstiller du din adgangskode for at gøre dette.

Hvis du bruger et Apple TV:

Installer Netflix-appen igen

Slet Netflix

1. Markér Netflix-appen fra startskærmen på dit Apple TV.

2. Tryk og hold på midten af fjernbetjeningens berøringsoverflade eller klikpude, indtil Netflix-appen begynder at ryste.

3. Tryk på knappen Afspil/Pause for at slette appen.

4. Vælg Slet for at bekræfte.

Geninstaller Netflix

1. Åbn App Store på startskærmen til Apple TV.

2. Søg efter Netflix for at finde appen, og tryk derefter på Installer.

3. Prøv Netflix igen.

Hvis du har prøvet ovenstående trin og stadig får denne fejl, betyder det, at der er et midlertidigt problem med din anmodning. Vent mindst 24 timer, før du prøver igen.

Tilføj eller skift betalingsmåde

Hvis du får denne fejl, når du forsøger at betale for Netflix, kan der være et problem med din betalingsmåde, webbrowser eller bank.

Følg trinnene et efter et for at løse problemet. Prøv at se Netflix igen efter hvert trin.

Kontrollér din betalingsmåde

Denne fejlmeddelelse kan blive vist, hvis der er noget galt med din betalingsmåde. Du er muligvis nødt til at kontakte din bank eller dit pengeinstitut for at få hjælp til disse trin.

Inden du prøver igen, kan du kontrollere disse almindelige problemer:

• Kontrollér, at dine betalingsoplysninger er blevet indtastet korrekt.

• Sørg for, at din betalingsmåde stadig er gyldig og opdateret.

• Sørg for, at din betalingsmåde har tilstrækkeligt med midler.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Nulstil dine netværksindstillinger

Der er muligvis et problem med netværksindstillingerne på din enhed, dit modem eller din router.

Prøv disse trin. Prøv at se Netflix igen efter hvert trin.

Bemærk:
Du er muligvis nødt til at kontakte producenten af din enhed, din internetudbyder eller din VPN-udbyder for at få hjælp til at gennemføre disse trin.
  1. Hvis du bruger en VPN-forbindelse, kan du prøve at slå den fra.

2. Nulstil netværksindstillingerne på den enhed, du har problemet med.

3. Gendan dit modem eller din router til standardindstillingerne.

Prøv en anden browser

Prøv igen med browseren på din mobiltelefon eller tablet, eller prøv en anden browser, som f.eks.  Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Kontakt os

Hvis du har forsøgt ovenstående trin, og stadig får samme fejlmeddelelse, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os for at chatte eller tale med en af vores medarbejdere.

Skift eller nulstil din adgangskode

Hvis fejlen opstod, mens du forsøgte at nulstille din adgangskode til Netflix, kan der være et problem med din browser eller din Netflix-konto.

Følg trinnene et efter et for at løse problemet. Prøv at se Netflix igen efter hvert trin.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Nulstil dine netværksindstillinger

Der er muligvis et problem med netværksindstillingerne på din enhed, dit modem eller din router.

Prøv disse trin. Prøv at se Netflix igen efter hvert trin.

Bemærk:
Du er muligvis nødt til at kontakte producenten af din enhed, din internetudbyder eller din VPN-udbyder for at få hjælp til at gennemføre disse trin.
  1. Hvis du bruger en VPN-forbindelse, kan du prøve at slå den fra.

2. Nulstil netværksindstillingerne på den enhed, du har problemet med.

3. Gendan dit modem eller din router til standardindstillingerne.

Prøv en anden browser

Prøv igen med browseren på din mobiltelefon eller tablet, eller prøv en anden browser, som f.eks.  Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Hvis du har prøvet ovenstående trin og stadig får denne fejl, betyder det, at der er et midlertidigt problem med din anmodning. Vent mindst 24 timer, før du prøver igen.

Skifte e-mailadresse eller telefonnummer på din konto

Hvis du fik denne fejlmeddelelse, da du forsøgte at opdatere oplysningerne på din Netflix-konto, kan der være et problem med din browser eller netværksforbindelse.

Følg trinnene et efter et for at løse problemet. Prøv at se Netflix igen efter hvert trin.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Nulstil dine netværksindstillinger

Der er muligvis et problem med netværksindstillingerne på din enhed, dit modem eller din router.

Prøv disse trin. Prøv at se Netflix igen efter hvert trin.

Bemærk:
Du er muligvis nødt til at kontakte producenten af din enhed, din internetudbyder eller din VPN-udbyder for at få hjælp til at gennemføre disse trin.
  1. Hvis du bruger en VPN-forbindelse, kan du prøve at slå den fra.

2. Nulstil netværksindstillingerne på den enhed, du har problemet med.

3. Gendan dit modem eller din router til standardindstillingerne.

Prøv en anden browser

Prøv igen med browseren på din mobiltelefon eller tablet, eller prøv en anden browser, som f.eks.  Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Hvis du har prøvet ovenstående trin og stadig får denne fejl, betyder det, at der er et midlertidigt problem med din anmodning. Vent mindst 24 timer, før du prøver igen.