Netflix viser "Vi kan desværre ikke finde en konto med denne e-mailadresse."

Du vil muligvis få denne fejl, når du forsøger at logge på en eksisterende konto:

Vi kan desværre ikke finde en konto med denne e-mailadresse. Prøv igen, eller opret en ny konto.

Følg disse trin:

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Vælg Jeg har glemt min e-mailadresse eller mit telefonnummer, og udfyld formularen.

3. Vælg Find konto.

Hvis du bliver faktureret via et andet selskab eller modtager Netflix som en del af en pakke, kan du søge efter tjenesteudbyderens navn i Hjælp-centeret. Åbn den relaterede faktureringsartikel, og gå til afsnittet "Jeg har problemer med at logge på Netflix."

Hvis du stadig ikke kan logge ind, bedes du kontakte os.