Sådan kræver du pinkode for at tilføje en ny profil

Tilføjelse af profiler til din Netflix-konto kan pinkodebeskyttes. Følg først trinnene for at føje enProfillås-pinkode til den primære profil på din Netflix-konto. Denne indstilling er kun tilgængelig på den primære profil på din Netflix-konto.

Bemærk:
På din Netflix-konto er den primære profil den, der vises yderst til venstre eller øverst til venstre, når Netflix spørger: "Hvem ser med?"

Når pinkoden til profillåsen er indstillet på din primære profil, skal du følge nedenstående trin for at kræve, at pinkoden skal indtastes for at tilføje nye profiler:

1. Gå til siden Konto i en webbrowser.

2. Under Profil og forældrekontrol skal du klikke på den primære kontoprofil (den, der er øverst).

3. Ud for Profillås skal du vælge Skift.

4. Indtast din adgangskode til Netflix.

5. Markér feltet for at kræve en pinkode for at tilføje nye profiler, og klik på Gem.

Din enhed skal muligvis nulstilles, før indstillingen kan opdateres. For at opdatere:

• Skift til en anden profil, og skift derefter tilbage igen.

• Du kan også logge af din enhed og logge på igen.

Nogle ældre enheder fungerer ikke med profillås-pinkoder.Her er årsagen.

For at få det fulde udbytte af Forældrekontrol på Netflix skal du sikre dig, at du har den nyeste forældrekontrol.