Sådan tilføjer eller fjerner du en pinkode for en profil

For at begrænse adgangen til en bestemt profil, kan du beskytte den med en pinkode til profillås. Hvis du allerede har fået adgang til en profil og bliver bedt om at indtaste en pinkode for at se en serie eller film, kan du se flere oplysninger om pinkoder på kontoniveau.

Sådan føjer du en specifik pinkode til en profil:

Bemærk:
Visse enheder kan ikke opdateres med nye funktioner, som f.eks. pinkoder til profillås. Ekstra medlem-konti har 1 profil og kan ikke have en profillås.

Android-telefon eller -tablet eller iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu  øverst til højre.

4. Tryk på Administrer profiler .

5. Vælg den profil, du ønsker at redigere.

6. Tryk på Profilelås for at tilføje eller redigere en pinkode.

7. Tryk på Opret profillås, og indtast adgangskoden til din Netflix-konto for at foretage ændringer.

8. Indtast fire tal for at oprette pinkoden til din profillås. Medmindre du bruger en enhed, der ikke understøttes, skal du indtaste denne pinkode for at få adgang til profilen eller afspille titler, der er blevet downloadet fra den.

• Tryk på Slet profillås for at fjerne kravet om pinkode.

Webbrowser

1. I en browser skal du gå til siden Konto.

2. I afsnittet Profil og forældrekontrol skal du vælge den profil, du vil låse.

• For visse konti skal du først vælge Profiler og derefter vælge en profil.

3. Vægl Profillås.

4. Indtast din adgangskode til Netflix.

5. Markér feltet Kræv en pinkode for at få adgang til den valgte profil.

• Fjern markeringen i feltet for at fjerne kravet om pinkode.

6. Indtast fire tal for at oprette pinkoden til din profillås. Medmindre du bruger en enhed, der ikke understøttes, skal du indtaste denne pinkode for at få adgang til profilen eller afspille titler, der er blevet downloadet fra den.

• Hvis du vil kræve en pinkode, hver gang en ny profil føjes til din konto, skal du markere feltet Kræv pinkode for at tilføje nye profiler.

Bemærk:
      Kræv pinkode for at tilføje nye profiler kan kun vælges, når der foretages ændringer i indstillingerne for Profillås for den primære kontoprofil.
  7. Vælg Gem.

Din enhed kræver muligvis en opdatering, før den opdaterede indstilling slår igennem. For at opdatere:

• Skift til en anden profil, og skift derefter tilbage igen.

• Du kan også logge af din enhed og logge på igen.

Sådan gendanner du en pinkode til en profillås

Hvis du glemmer pinkoden til din profillås, skal du trykke på eller vælge Glemt pinkode?. Hvis du ser Netflix på et tv, skal du indtaste den angivne webadresse i en webbrowser.

Hvis du vil se eller ændre den pinkode til profillåsen, der blev oprettet til profilen, skal du indtaste adgangskoden til din Netflix-konto.

For at få det fulde udbytte af forældrekontrol på Netflix skal du sikre dig, at du har den nyeste forældrekontrol.