Den låste profil anmoder ikke om en pinkode

I nogle tilfælde vil du ikke blive bedt om at indtaste en pinkode, selv når profilen er låst, fordi:

• Nogle enheder kan ikke opdateres til at kræve en pinkode til låste profiler. For disse enheder gælder:

• Pinkode til profillås er ikke påkrævet for at gå til en låst profil, men er påkrævet for at se serier eller film med den pågældende profil.

• Du kan ikke tilføje nye profiler, hvis der kræves en pinkode for at føje profiler til en konto.

• Nogle browsere åbner automatisk en låst profil, når du logger ind.

• Browseren åbner automatisk den senest anvendte profil. Hvis du ikke vil logges ind automatisk på den sidst anvendte profil, skal du rydde cookies i din browser.

• Du skal stadig benytte adgangskoden til din konto for at logge ind og få adgang til den låste profil.

• Alle, der kender din adgangskode, kan ændre indstillingerne for forældrekontrol.