Den låste profil anmoder ikke om en pinkode

I nogle tilfælde bliver du ikke bedt om at indtaste en pinkode til profillåsen.

1. Nogle enheder kan ikke opdateres, så de kræver en pinkode for at bruge låste profiler. For disse enheder gælder:

• Pinkode til profillås er ikke påkrævet for at gå til en låst profil, men er påkrævet for at se serier eller film med den pågældende profil.

• Du kan ikke tilføje nye profiler, hvis der kræves en pinkode for at føje profiler til en konto.

2. Nogle browsere åbner automatisk en låst profil, når du logger ind.

• Browseren husker den senest anvendte profil og åbner automatisk denne profil.

• Du skal stadig benytte adgangskoden til din konto for at logge ind og få adgang til den låste profil.

• Alle, der kender din adgangskode, kan ændre indstillingerne for forældrekontrol.

• Slet cookies i din browser, hvis du ikke ønsker at blive logget automatisk ind på den senest anvendte profil.