Sådan opretter og administrerer du Netflix-spillernavne

Vælg et unikt navn til dine Netflix-spil.

• Spillernavne optræder i nogle spil med funktioner såsom ranglister.

• Det spillernavn, du vælger, bliver brugt til alle de Netflix-spil, der understøtter spillernavne.

• Hver Netflix-profil kan kun have ét spillernavn.

Bemærk:
    Spillernavne kan ikke bruges på profiler for børn, da der ikke kan spilles spil i Netflix for børn.
  • Du kan ikke bruge et spillernavn, der allerede bruges af en anden spiller.

• Til nogle spil er du nødt til at oprette et spillernavn for at kunne spille.

Sådan opretter eller ændrer du dit spillernavn

Deltagende spil

Hvis et spil kræver et spillernavn, er du nødt til at oprette et for din profil, før du kan spille.

Nogle spil giver mulighed for at oprette et spillernavn, men bruger ikke denne funktion i spillet på nuværende tidspunkt.

1. Åbn spillet på din mobilenhed.

2. Vælg den profil, du vil oprette et spillernavn til.

3. Tryk på dit profilikon i øverste højre hjørne af skærmen.

4. Tryk på Opret spillernavn eller Administrer spillernavn .

5. Indtast et unikt spillernavn, og tryk på Gem.

Android-telefoner og tablets

1. Åbn Netflix-appen på din Android-mobilenhed.

2. Vælg den profil, du vil oprette et spillernavn til.

3. Tryk på fanen Spil i bunden af skærmen.

4. Find banneret Opret dit Netflix-spillernavn, og tryk på Kom i gang. Hvis du allerede har oprettet et spillernavn, kan du ændre det ved at trykke på redigeringsikonet ud for spillernavnet på fanen Spil.

5. Indtast et unikt spillernavn, og tryk på Gem.

iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre .

3. Tryk på Menu  øverst til højre.

4. Tryk på Administrer profiler .

5. Vælg den profil, du vil redigere.

6. Tryk på Spillernavn .

7. Indtast et unikt spillernavn, og tryk på Gem. Rediger eller opdater et eksisterende spillernavn ved at indtaste et nyt unikt navn og trykke på Gem

Webbrowser

1. Gå til Administrer profiler i en webbrowser.

2. Vælg den profil, du vil oprette et spillernavn til.

3. Indtast et unikt spillernavn i afsnittet Spillernavn. Rediger eller opdater et eksisterende spillernavn ved at indtaste et nyt unikt navn.

4. Når du er færdig, skal du trykke på Gem nederst i vinduet.

Tips til at oprette spillernavne

Krav til spillernavne:

• De skal indeholde 3-16 tegn.

• Brug ikke emojier, tegnsætningstegn eller specialtegn.

• Brug kun ét tegnsæt eller sprog.

Fejlmeddelelser for spillernavne

• Spillernavnet er ikke tilgængeligt: Spillernavnet, du forsøger at oprette, er allerede i brug. Prøv med et andet spillernavn, eller forsøg at tilføje noget til spillernavnet for at gøre det unikt.

• Eksempel: Hvis du forsøger at bruge spillernavnet CoolCat og får denne fejlmeddelelse, kan du prøve alternative navne såsom CoolCat1, CoolCat2, CoolestCat, eller CoolerCat osv.

Bemærk:
      Når du opretter et spillernavn, skelnes der ikke mellem store og små bogstaver, så CoolCat er det samme som coolcat eller COOLCAT.
  • Må højst indeholde 16 tegn: Spillernavne har en maksimal længde på 16 tegn. Prøv med et kortere spillernavn.

• Skal indeholde mere end 2 tegn: Spillernavne skal indeholde mere end 2 tegn. Prøv med et længere spillernavn.

• Spillernavnet er ikke tilladt: Denne meddelelse bliver vist, når et spillernavn ikke overholder vores retningslinjer for fællesskabet. Vælg et andet spillernavn for at fortsætte.

Spørgsmål om spillernavne

Mit spillernavn er blevet ændret, og jeg har ikke ændret det

Netflix ændrer spillernavne, der ikke overholder vores retningslinjer for fællesskabet, og sender i så fald en e-mail til den e-mailadresse, der hører til profilen.

Hvis hverken du eller en anden med adgang til din konto har ændret navnet, og du ikke har modtaget en e-mail fra Netflix, skal du følge trinnene til at forhindre andre i at bruge din konto.

Jeg har modtaget en e-mail med besked om, at mit spillernavn er blevet ændret for at overholde retningslinjerne for fællesskabet

Hos Netflix ønsker vi, at alle kan føle sig trygge og velkomne, når de spiller vores spil. For at sikre os at alle har en god oplevelse, ændrer vi indimellem spillernavne, så de lever op til vores retningslinjer for Netflix Games-fællesskabet. Du kan til enhver tid ændre dit spillernavn ved at følge ovenstående trin.

Jeg ønsker at indberette et upassende spillernavn

Hvis du mener, at et spillernavn ikke lever op til vores retningslinjer for fællesskabet, bedes du kontakte os og informere os om spillernavnet.