Netflix-fejl M7121-3078

Hvis du får fejlkoden M7121-3078 på din computer, kan den være ledsaget af følgende meddelelse:

Vi beklager afbrydelsen
Det ser ud til, at din browser ikke længere understøttes. Installer den nyeste version, eller prøv med en anden browser.

Denne fejl betyder, at du skal opdatere Chrome-browseren til en version, der understøtter Netflix.

Sådan løser du dette problem:

Opdater Google Chrome
  1. Klik på Mere øverst til højre i din browser.

2. Klik på Hjælp > Om Google Chrome.

3. Vent, mens Chrome automatisk tjekker, om der er nye opdateringer.

4. Hvis der er en opdatering, skal du klikke på Genstart.

5. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med at opdatere Chrome, skal du følge Googles trin til at håndtere mislykkede opdateringer eller sørge for, at enheden opfylder systemkravene til Chrome.

Hvis du får fejlen i en anden browser end Google Chrome, betyder det, at din browser ikke understøttes. Hvis du fortsat vil se med, skal du bruge en understøttet browser.