Netflix-fejl F7121-3078

Du vil muligvis få vist fejlkoden F7121-3078 sammen med denne besked:

Vi beklager afbrydelsen
Det ser ud til, at denne version af din browser ikke længere understøttes. Installer den nyeste version for at fortsætte med at se Netflix.

Denne fejl betyder, at din Firefox-version ikke længere understøttes og skal opdateres for at kunne fungere sammen med Netflix.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Mac

Hvis du har installeret macOS 10.15 (Catalina) eller nyere på din computer:

Opdater Firefox
  1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Mere knappen mere.

2. Klik på fanen Indstillinger (Settings), og rul ned til Firefox-opdateringer (Firefox Updates).

3. Klik på Genstart for at opdatere Firefox (Restart to Update Firefox). Hvis du ser meddelelsen "Firefox er opdateret" (Firefox is up to date), er din browser allerede opdateret til seneste version.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med at opdatere Firefox eller får fejlmeddelelsen Opdateringen mislykkedes (Update Failed), kan du følge Mozillas trin til at løse et problem med softwareopdatering.

Hvis du har installeret macOS 10.15 eller ældre på din computer:

Din computer kan ikke opdateres til de nyeste browserversioner, der er nødvendige for at bruge Netflix.

Du skal bruge en Netflix-understøttet enhed for at se Netflix.

Windows

Hvis du har installeret Windows 8 eller nyere på din computer:

Opdater Firefox
  1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Mere knappen mere.

2. Klik på fanen Indstillinger (Settings), og rul ned til Firefox-opdateringer (Firefox Updates).

3. Klik på Genstart for at opdatere Firefox (Restart to Update Firefox). Hvis du ser meddelelsen "Firefox er opdateret" (Firefox is up to date), er din browser allerede opdateret til seneste version.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med at opdatere Firefox eller får fejlmeddelelsen Opdateringen mislykkedes (Update Failed), kan du følge Mozillas trin til at løse et problem med softwareopdatering.

Hvis du har installeret Windows Vista, Windows XP, eller Windows 7 på din computer:

Din computer kan ikke opdateres til de nyeste browserversioner, der er nødvendige for at bruge Netflix.

Du skal bruge en Netflix-understøttet enhed for at se Netflix.

Linux

Opdater Firefox
  1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Mere knappen mere.

2. Klik på fanen Indstillinger (Settings), og rul ned til Firefox-opdateringer (Firefox Updates).

3. Klik på Genstart for at opdatere Firefox (Restart to Update Firefox). Hvis du ser meddelelsen "Firefox er opdateret" (Firefox is up to date), er din browser allerede opdateret til seneste version.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med at opdatere Firefox eller får fejlmeddelelsen Opdateringen mislykkedes (Update Failed), kan du følge Mozillas trin til at løse et problem med softwareopdatering.

Bemærk:
På grund af de mange konfigurationsmuligheder med Linux kan vi ikke garantere, at Netflix vil fungere sammen med et Linux-styresystem, og der kan være problemer. Netflix' kundesupport kan ikke hjælpe med at fejlfinde på enheder med et Linux-styresystem.