Netflix-fejl O7121-3078

Du vil muligvis få vist fejlkoden O7121-3078 sammen med denne besked:

Vi beklager afbrydelsen
Det ser ud til, at denne version af din browser ikke længere understøttes. Installer den nyeste version for at fortsætte med at se Netflix.

Det betyder, at din Opera-version ikke længere understøttes og skal opdateres, for at Netflix kan fungere.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Opdater din webbrowser

Gå til Netflix-understøttede browsere for at opdatere din webbrowser eller hente en anden browser.

Hvis Windows XP, Windows Vista, eller Windows 7 er installeret på din computer:

Din computer kan ikke opdateres til de nyeste browserversioner, der er nødvendige for at bruge Netflix.

Du skal bruge en Netflix-understøttet enhed for at se Netflix.

Opdater Opera

Opera kan kun opdateres til en understøttet version, hvis din computer kører macOS 10.15 (Catalina) eller højere.

Sådan kontrollerer du din Mac-version:

1. Vælg Apple-ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen.

2. Vælg Om denne Mac (About this Mac) for at se din version.

3. Hvis versionen er macOS 10.15 eller nyere, skal du opdatere din Opera-browser.

Hvis du har installeret en version, der er ældre end OS 10.15, på din computer:

Din computer kan ikke opdateres til de nyeste browserversioner, der er nødvendige for at bruge Netflix.

Du skal bruge en Netflix-understøttet enhed for at se Netflix.