Sådan bruger du Netflix på din Tesla-skærm

Brug artiklen til at få mere at vide om brugen af Netflix på din Tesla-touchskærm, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto.

• Netflix er tilgængelig via instrumentbrættets touchskærm, når bilen er parkeret.

• Netflix er tilgængelig i hele verden med undtagelse af Hongkong og steder, hvor tjenesten ikke er tilgængelig.

Konfigurer Netflix
Log ud af Netflix

For at forbinde din Netflix-konto skal du gå til sektionen Underholdning i instrumentpanelet og følge trinnene herunder:

1. Vælg Netflix.

2. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind og følge vejledningen på skærmen.

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp. > Log ud > Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du gå opad og vælge Indstillinger indstillingsikon.
Bemærk:
Streamingopløsningen er begrænset til 720p. Teslas touchskærm vender vertikalt, og derfor vises Netflix-afspilleren med sorte bjælker foroven og forneden.