Netflix-fejl 2.119

Der opstod et problem med at afspille videoen. Prøv igen. (2.119)

Fejlen betyder, at dit download ikke kan afspilles på grund af en ændring på din Android-enhed. Du kan løse problemet ved at oprette forbindelse til et wi-fi- eller mobilnetværk og downloade serien eller filmen igen.

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Downloads , og tryk derefter på en serie eller film.

4. Tryk på ikonet download-status  ud for en downloadet titel.

5. Tryk på Slet download .

6. Gå tilbage til serien eller filmen, og download den igen.