Sådan ser du rulleteksterne i slutningen af en serie eller film

Se rulleteksterne for en individuel episode

Når du ser en serie med flere episoder, kan du vælge Se rulletekster (Watch Credits) ved slutningen af en episode.

Se rulletekster efter en film eller den sidste episode i en serie

Når du er færdig med at se en film eller den sidste episode af en serie, minimerer vi rulleteksterne i et mindre vindue og foreslår, hvad du kan se bagefter. Klik på vinduet med rulletekster for at se rulleteksterne i fuld skærm.

Bemærk:
Hvis du vælger en anden mulighed end Se rulletekster (Watch Credits), vil muligheden for at se rulletekster ikke længere være tilgængelig. For at se rulleteksterne skal du åbne serien eller filmen igen og spole frem til slutningen.