Netflix-fejl D7121-3078

Hvis du får fejlkoden D7121-3078 på din computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Vi beklager afbrydelsen
Det ser ud til, at denne version af din browser ikke længere understøttes. Installer den nyeste version for at fortsætte med at se Netflix.

Det betyder, at den version af Microsoft Edge, der er installeret på din computer, ikke længere understøttes. Følg nedenstående trin for at løse problemet.

Opdater Microsoft Edge
  1. Klik på Indstillinger og mere > Hjælp og feedback > Om Microsoft Edge.

2. Klik på Download og installér.

3. Når opdateringen er gennemført, skal du klikke på Genstart.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis du får en fejl eller har behov for hjælp med opdatering af browseren, kan du gå til Microsofts supportwebsted.