Netflix viser "Der blev ikke fundet nogen enheder"

Hvis du får denne fejlmeddelelse, når du prøver at se Netflix på et tv via din iPhone eller iPad:

Der blev ikke fundet nogen enheder
Sørg for, at dit smart-tv, din streamingenhed og din iPhone eller iPad alle er på samme wi-fi-netværk.

Det betyder, at Netflix ikke kunne finde nogen enheder på dit wi-fi-netværk at caste eller skærmspejle til.

Sådan løser du dette problem:

Disse trin løser de mest almindelige årsager til dette problem. Prøv Netflix igen efter hvert trin.

1. Sørg for, at der er strøm på dit tv eller din streamingenhed, og at de er tændt.

2. Opret forbindelse til dit tv eller din streamingenhed via det samme wi-fi-netværk, som din iPhone eller iPad er på.

Bemærk:Hvis din wi-fi-router understøtter både 2.4 GHz- og 5 GHz-netværker, skal du sørge for, at dine enheder alle er tilsluttet det samme netværk.

3. Tjek, om dit tv eller din streamingenhed understøtter casting eller skærmspejling. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte producenten af din enhed.

Hvis du bruger Chromecast:

For at bruge Netflix på Chromecast skal din iPhone eller iPad køre iOS- or iPadOS-version 16 eller nyere.

Sådan tjekker du din version:

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Rul ned, og vælg Generelt.

3. Tryk på Om (About).

4. Ud for Version står dit versionsnummer.

Hvis versionsnummeret er under 16, skal du følge Apples trin til at opdatere din iPhone eller iPad.

Hvis versionsnummeret er 16 eller derover, skal du gå videre til næste trin.

1. Åbn appen Google Home på din iPhone eller iPad. Hvis du ikke har den, kan du hente den i App Store .

2. Tryk på ikonet Start nederst til venstre, og rul derefter ned for at finde din Chromecast.

• Hvis du ikke kan finde din Chromecast, eller den vises som Offline, skal du tjekke, at den sidder i stikket, og at den er tilsluttet det samme trådløse netværk som din iPhone eller iPad. Følg Googles trin til at slutte din Chromecast til det rigtige netværk.

• Hvis din Chromecast vises som On, er den på det rigtige netværk.

3. Åbn Netflix, og prøv igen.

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.

1. Gå til startskærmen, og tryk på Indstillinger.

2. Rul ned, og vælg Netflix.

3. Aktivér skyderen Nulstil for at nulstille appen.

4. Prøv Netflix igen.

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.