Hvordan opretter jeg en Netflix-konto til en anden person?

Du kan oprette en Netflix-konto til en anden person via Netflix-webstedet.

1. Log ud af din Netflix-konto

2. Gå til netflix.com/signup.

3. Vælg et abonnement (Abonnementer kan til enhver tid ændres.)

4. Opret en konto ved at indtaste en e-mailadresse og oprette en adgangskode.

5. Indtast en betalingsmåde.

• Du kan anvende dine egne betalingsoplysninger, hvis du vil betale for modtagerens konto.

Bemærk:
      Din betalingsmåde debiteres månedligt, indtil betalingsmåden opdateres, eller kontoen afmeldes.
  6. Det er det hele! Den person, du oprettede en konto for, kan begynde at streame ved at anvende e-mailen og adgangskoden til at logge på Netflix fra en understøttet enhed.

Når du har oprettet den nye konto, kan du skifte tilbage til din konto ved at føre musemarkøren over profilnavnet i sidens øverste højre hjørne og vælge Log af Netflix og derefter logge på din konto igen.