Hvordan gør jeg brug af mit Netflix-tilbud?

Netflix har indgået partnerskab med en række forskellige virksomheder for at levere særlige kampagnetilbud til deres kunder.

Hvis du har modtaget et link til indløsning af kampagnetilbudet i stedet for en kode, skal du følge partnerens vejledning for indløsning.

Hvis du har modtaget en kampagnekode, skal du blot gå til netflix.com/redeem og indtaste koden for at komme i gang (nogle kampagnetilbud fra tredjepart kan have ekstra begrænsninger). Hvis du er ny bruger af Netflix, vil du blive bedt om at oprette en ny Netflix-konto under fanen Opret en ny konto (Create A New Account). Hvis du allerede er medlem af Netflix, men ikke er logget på din konto, vil du blive bedt om at logge på under Allerede medlem? (Already A Member?) .

Spørgsmål om Netflix-kampagner:

Hvordan indløser jeg et kampagnetilbud til Netflix?

Hvis du har modtaget et link til indløsning af kampagnetilbudet i stedet for en kode, skal du følge partnerens vejledning for indløsning.

Hvis du har modtaget en kampagnekode, skal du blot gå til netflix.com/redeem og indtaste koden for at komme i gang (nogle kampagnetilbud fra tredjepart kan have ekstra begrænsninger). Hvis du er ny bruger af Netflix, vil du blive bedt om at oprette en ny Netflix-konto under fanen Opret en ny konto (Create A New Account). Hvis du allerede er medlem af Netflix, men ikke er logget på din konto, vil du blive bedt om at logge på under Allerede medlem? (Already A Member?) .

Kan jeg indløse et kampagnetilbud til Netflix med min konto, der faktureres via iTunes eller Google Play?

Netflix-tilbud kan ikke bruges med en konto, der faktureres gennem iTunes eller Google Play. Dit Netflix-tilbud kan bruges ved først at afmelde din Netflix-fakturering via iTunes eller Google Play. Derefter kan du gøre brug af tilbuddet, når dit nuværende abonnement er ophørt.

Hvordan kan jeg vide, om mit tilbud er blevet anvendt på min konto?

For at bekræfte at dit kampagnetilbud er blevet anvendt på din konto, kan du gå til netflix.com/YourAccount. Værdien af kampagnetilbuddet kan ses under sektionen Medlemskab og fakturering (Membership & Billing).

Bemærk:
Du er muligvis nødt til at genindlæse siden, før værdien kan ses.

Hvor kan jeg kontrollere saldoen for mit kampagnetilbud?

Du kan kontrollere saldoen for dit kampagnetilbud ved at logge på netflix.com/YourAccount og vælge Faktureringsdetaljer (Billing Details).

Hvad sker der, hvis jeg ændrer mit abonnement?

Et kampagnetilbud krediteres en konto som et pengebeløb. Hvis du opgraderer eller nedgraderer dit abonnement, påvirker det, hvor hurtigt kampagnetilbuddet opbruges.

Ændres mit abonnement automatisk på min eksisterende konto, hvis jeg indløser et kampagnetilbud?

Nej, indløsning af et kampagnetilbud ændrer ikke automatisk abonnementet på din eksisterende konto. Et kampagnetilbud krediteres en konto som et pengebeløb. Hvis du fortsætter med dit eksisterende abonnement, kan det påvirke, hvor hurtigt kampagnetilbuddet opbruges.

Udløber Netflix-kampagner?

Nogle Netflix-kampagner kan have en udløbsdato for indløsning, så det er bedst at indløse dem så hurtigt som muligt.

Hvad sker der, når mit kampagnetilbud udløber?

Hvis du ikke har en anden betalingsmåde for din konto, slutter dit medlemskab automatisk, når dit kampagnetilbud udløber. Hvis du har registreret en ekstra betalingsmåde for din Netflix-konto i løbet af kampagneperioden, forbliver din konto åben, og vi fakturerer dig blot månedligt, indtil du afmelder din konto.

Hvad sker der, hvis saldoen på mit kampagnetilbud ikke dækker betaling for en hel måned?

Du kan streame film og serier, indtil den resterende saldo på dit kampagnetilbud er opbrugt. Vi sender dig en påmindelse, når saldoen på din konto er lav. Når saldoen er brugt, bliver du nødt til at føje et gavekort eller en betalingsmåde til din konto for at fortsætte tjenesten. Dette kan også påvirke din faktureringsdato. Du kan se din faktureringsdato ved at logge på netflix.com/YourAccount og vælge Faktureringsdetaljer (Billing Details).

Hvad sker der, hvis jeg afmelder min konto, før saldoen for kampagnetilbuddet er opbrugt?

Du kan når som helst afmelde din konto – du vil fortsat kunne at streame, indtil den resterende værdi af kampagnetilbuddet er anvendt.

Kan kampagnetilbuddet refunderes?

Nej. Kampagnetilbud kan ikke refunderes. Når et kampagnetilbud er indløst, kan kampagnetilbuddet på ingen måde annulleres og refunderes.

Kan jeg få en gratis prøveperiode med et kampagnetilbud?

Nej, en konto, der er oprettet med et kampagnetilbud, er ikke kvalificeret til en gratis prøveperiode.

Kan jeg indløse et kampagnetilbud, hvis min konto er sat på pause?

Ja. Kampagnetilbuddet skal have større værdi end den aktuelle månedlige pris.

Fejlfinding:

Jeg har forsøgt at indløse min kampagnekode, men jeg får meddelelsen "Ugyldig kode".

Det betyder, at et eller flere tegn, du indtastede i indløsningsfeltet, er forkerte. Sørg for, at koden indtastes korrekt.

Jeg har forsøgt at indløse mit kampagnetilbud, men jeg får meddelelsen "Dette kampagnetilbud er allerede indløst".

Dette kampagnetilbud er allerede indløst. For at bekræfte at dit kampagnetilbud er blevet anvendt på din konto, kan du gå til netflix.com/YourAccount og vælge Faktureringsdetaljer (Billing Details). Du er muligvis nødt til at opdatere siden for at se nylig anvendte kampagnetilbud. Hvis du stadig ikke kan se værdien af kampagnetilbuddet anvendt på din konto, skal du kontakte Netflix Kundesupport.

Jeg har forsøgt at indløse mit kampagnetilbud, men jeg får meddelelsen "Kampagnekoden er udløbet".

Tidsperioden, hvor kampagnetilbuddet kan indløses, er fastlagt af vilkårene for kampagnetilbuddet. Nogle kampagnetilbud kan have en udløbsdato, så det er bedst at indløse dem så hurtigt som muligt.

Jeg indløste dette kampagnetilbud, men det føjede ikke noget beløb til min Netflix-konto.

Sørg for at kontrollere din kontosaldo. Log på netflix.com/YourAccount, og vælg Faktureringsdetaljer (Billing Details). Du er muligvis nødt til at opdatere skærmen for at se nylig anvendte kampagnetilbud. Hvis du stadig ikke kan se værdien af kampagnetilbuddet anvendt på din konto, skal du kontakte Netflix Kundesupport.

Er det ikke det, du er på udkig efter? Se vores artikel om Netflix-gavekort.