Brug af Netflix på dit Samsung Gear VR (leveret af Oculus)

Velkommen til Netflix på dit Samsung Gear VR (leveret af Oculus)! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix

Netflix er tilgængeligt på Samsung Gear VR på udvalgte Samsung-smartphones. Du kan finde en oversigt over understøttede smartphones på Samsungs websted.

Understøttede regioner:

Netflix er tilgængeligt på Samsung-telefoner med Samsung Gear VR i alle regioner, hvor Netflix-tjenesten er tilgængelig.

Navigation:

Gennemse rækker af filmplakater, eller tryk på Søg (Search) for at finde film.

Opløsning:

Se serier og film i en opløsning på 480p.

Undertekster og alternativ lyd:

Tryk på ikonet Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) for at aktivere undertekster eller lyd på et andet sprog, hvis serien eller filmen tilbyder dette.

Hvis du vil knytte dit Samsung Gear VR til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Vælg Netflix på startskærmen for Oculus.

2. Følg anvisningen for at fuldføre installationen.

3. Når Netflix-appen starter, skal du vælge Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå op, og vælg Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet .

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

globe