Sådan bruger du Netflix sammen med Google Home og Google Assistent

Du kan bruge Google Home og Google Assistent til at styre tilsluttede Chromecast-enheder og vælge tv'er med indbygget Chromecast.

Sådan knytter du din Netflix-konto til Google Assistent:

Du skal først knytte dine enheder sammen via appen Google Home. Derefter skal du knytte Netflix til din Google-konto:

1. Start Google Home-appen.

2. Vælg Indstillinger .

3. UnderTjenester skal du vælgeVideo.

4. Find Netflix, tryk på Tilknyt, og vælg Tilknyt konto.

5. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, og vælg Log ind og tilknyt.

6. Vælg den Netflix-profil, der skal tilknyttes Google Assistent.

Du kan nu styre Netflix på dine Google Home-tilsluttede enheder via Google Assistents stemmestyring.

Sådan ændrer du den Netflix-profil, der skal tilknyttes Google Assistent:

1. Start Google Home-appen.

2. Vælg Indstillinger .

3. Under Indstillinger skal du vælge Video.

4. Find Netflix, og tryk på Administrer.

5. Vælg Skift profil, og vælg den Netflix-profil, der skal tilknyttes Google Assistent.

Sådan fjerner du tilknytningen af din Netflix-konto til Google Assistent:

1. Start Google Home-appen.

2. Vælg Indstillinger .

3. UnderTjenester skal du vælgeVideo.

4. Find Netflix, tryk på Fjern tilknytning, og vælg Fjern tilknytning af konto.

Din Netflix-konto er ikke længere tilknyttet Google Assistent.

Bemærk:
Logger du ud af alle enheder fra siden Konto, bliver din Netlix-kontos tilknytning til Google Assistent også fjernet.