Brug af Netflix på din set-top-boks fra Orange i Spanien

Velkommen til Netflix på din set-top-boks fra Orange! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner

Netflix findes på udvalgte set-top-bokse fra Orange. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd:
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige til mange film og tv-serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. 5.1 surround sound understøttes ikke i øjeblikket til streaming på en computer, der bruger Microsoft Silverlight. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Model Understøttede områder Opløsning Lyd og undertekster
Orange Livebox Play 4 Spanien 4 K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Konfigurer Netflix

Hvis du vil knytte din set-top-boks fra Orange til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge mellem nedenstående indstillinger.

Tilknyt fra hovedmenuen

1. Tryk på Menu-knappen på fjernbetjeningen.
  2. Rul til rækken Anade Tu Oferta.
  3. Vælg Netflix.
  4. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Foretag tilknytning fra kanal 99

1. Brug fjernbetjeningen til at gå til kanal 99.
  2. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Log af Netflix

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Afslut, og log af Netflix

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Log ud (Sign Out).
  5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.
  6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Afslut Netflix uden at logge af

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Afslut (Exit).
  5. Vælg OK.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte set-top-bokse fra Orange. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet din Livebox Play 4 via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).
  • Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har på www.netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.
  • Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende Orange-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Orange Livebox Play 4