Netflix ilmoittaa: ”Profiilin vaihtaminen ei onnistu. (-1016)” (We're unable to switch profile. (-1016))

Jos näet Android-puhelimessa tai -tabletissa tämän virheilmoituksen

Profiilin vaihtaminen ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen. (-1016)

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Kirjaudu ulos ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu takaisin Netflixiin ja kokeile uudelleen.