Profiilien luominen ja muokkaaminen

Profiilit mahdollistavat samassa kotitaloudessa asuville oman henkilökohtaisen Netflix-käyttöliittymän. Yhdellä Netflix-tilillä voi olla viisi eri profiilia.

Huomautus:
Profiilit eivät ole käytössä ennen vuotta 2013 valmistetuilla laitteilla.

Kukin profiili voi sisältää:

• Kieliasetuksen

• Ikärajan

• Erityiset katselurajoitukset

• Profiilin lukituksen

• Katseluhistorian

• Pelitallennukset

• Tekstityksen ulkonäön

• Toiston asetukset

• Henkilökohtaiset TV-sarja- ja elokuvasuositukset

• Oman listan*

• Arviot*

• Sähköpostiosoitteen (sähköposti-ilmoituksia varten; vain profiileissa, joissa on luokitus Kaikki ikärajat)

*Ei saatavilla lapsiprofiileissa tietokoneilla.

Profiilin luominen

Profiileja voi lisätä vuoden 2013 jälkeen valmistetuille laitteille.

1. Mene Hallinnoi profiileja -sivulle. Valitse Lisää profiili

• Valitse Androidin tai iOS:n Netflix-mobiilisovelluksessa profiilikuvake tai Lisää ja sen jälkeen Hallinnoi profiileja. Valitse Lisää profiili.

2. Nimeä profiili.

3. Käyttääksesi Netflixin lasten aluetta valitse Lapset.

4. Valitse Jatka tai Tallenna. Uuden profiilin pitäisi nyt näkyä tilisi profiililistalla.

Jos et pysty luomaan profiilia laitteellasi, mene verkkoselaimella osoitteeseen Netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

Lisätietoja Netflixin lasten alueesta saat artikkelista Ikärajan asettaminen profiilille.

Profiilin poistaminen tai muokkaaminen

Voit mukauttaa tai poistaa profiileja useimmilla laitteilla.

1. Siirry verkkoselaimessa Hallinnoi profiileja -sivulle.

• Valitse Androidin tai iOS:n Netflix-mobiilisovelluksessa profiilikuvake tai Lisää ja sen jälkeen Hallinnoi profiileja.

2. Valitse profiili, jota haluat muuttaa.

3. Voit vaihtaa profiilin nimen, kuvan tai kielen.

• Ikärajojen muutokset pitää tehdä Tili-sivulta.

4. Tallenna muutokset tai valitse Poista profiili, jos haluat poistaa profiilin kokonaan.

Huomautus:
Netflix-tilin pääprofiilia ei voi poistaa. Sen jälkeen kun profiili on poistettu, katseluhistoria tai pelitallennukset eivät ole enää saatavissa kyseiselle profiilille.

Jos et voi muokata profiileja laitteellasi, siirry verkkoselaimella osoitteeseen Netflix.com ja seuraa yllä olevia ohjeita.

Profiilit ja lapsilukitus

Kaikki profiilien käyttäjät, paitsi Netflixin lasten aluetta käyttävät, voivat käyttää ja muokata profiilien Profiilit ja lapsilukitus -asetuksia. Katselurajoitukset- tai Profiilin lukitus -asetusten muuttamiseen tarvitaan tilin salasana.

Tietyn profiilin asetusten muuttaminen:

1. Mene verkkoselaimella Tili-sivullesi.

2. Valitse profiilin nimi kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

3. Valitse Muuta sen asetuksen kohdalta, jota haluat tässä profiilissa muuttaa.

4. Tallenna/Lähetä muutokset.

Eri sähköpostiosoitteiden käyttäminen kullakin profiililla

Ensimmäinen profiili, joka luodaan, on Netflixin pääprofiili, ja se liitetään Tili-sivulla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Voit lisätä jonkin muun sähköpostiosoitteen mihin tahansa toissijaiseen aikuisen profiiliin, jotta tämä käyttäjä saa henkilökohtaisia suosituksia ja muita tiedotteita Netflixiltä. Toissijaisiin profiileihin liitettyjä sähköpostiosoitteita ei voi käyttää Netflix-tilille sisäänkirjautumiseen.

Lisää tai vaihda toissijaiseen profiiliin liitetty sähköpostiosoite näiden ohjeiden avulla:

1. Kirjaudu sisään selaimessa siihen profiiliin, jolle haluat lisätä sähköpostiosoitteen.

2. Siirry Tili-sivulle.

3. Valitse kohdasta Profiilit ja lapsilukitus profiili, jolle haluat lisätä sähköpostiosoitteen.

• Valitse Profiilin sähköposti -kohdan vierestä Lisää tai Muuta, jos siihen on jo liitetty sähköpostiosoite.

4. Syötä haluttu sähköpostiosoite profiilille.

5. Valitse Lisää sähköposti.

• Jos olet päivittämässä profiilia, jolla on jo sähköpostiosoite, voit valita Vaihda sähköpostiosoite tai Poista sähköpostiosoite .

Huomautus:
Saksassa asuvien jäsenten tulee vahvistaa sähköpostin lisääminen tai vaihtaminen kahteen kertaan.