Näin luodaan, vaihdetaan ja poistetaan profiileja

Samassa kotitaloudessa olevat ihmiset voivat saada oman henkilökohtaisen Netflix-käyttöliittymän. Yhdellä Netflix-tilillä voi olla viisi eri profiilia.

Kukin profiili voi sisältää:

• Ikärajan

• Katselurajoituksia

• Profiilin lukituksen

• Katseluhistorian

• Pelitallennukset

• Tekstityksen ulkonäön

• Toiston asetukset

• Henkilökohtaiset TV-sarja- ja elokuvasuositukset

• Oman listan*

• Arviot*

• Sähköposti

*Ei saatavilla lasten profiileissa tietokoneella.

Luo profiili

Profiileja voi lisätä vuoden 2013 jälkeen valmistetuille laitteille.

1. Valitse Hallinnoi profiileja -sivulta Lisää profiili

• Napauta Androidin tai iOS:n Netflix-sovelluksessa profiilikuvaketta tai Lisää ja valitse sitten Hallinnoi profiileja. Valitse Lisää profiili.

2. Nimeä profiili. Jos haluat käyttää Netflixin lasten aluetta, valitse Lapset.

3. Valitse Jatka tai Tallenna. Uuden profiilin pitäisi nyt näkyä tilisi profiililistalla.

Jos et pysty luomaan profiilia laitteellasi, mene verkkoselaimella osoitteeseen Netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

Poista profiili

Profiileja voi poistaa useimmilla laitteilla.

1. Siirry verkkoselaimessa Hallinnoi profiileja -sivulle.

• Napauta Androidin tai iOS:n Netflix-sovelluksessa profiilikuvaketta tai Lisää ja valitse sitten Hallinnoi profiileja.

2. Valitse profiili, jonka haluat poistaa. Netflix-tilin pääprofiilia ei voi poistaa.

3. Valitse Poista profiili. Jos et pysty poistamaan profiilia laitteellasi, mene verkkoselaimella osoitteeseen Netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

Sen jälkeen kun profiili on poistettu, katseluhistoria tai pelitallennukset eivät ole enää saatavissa kyseiselle profiilille.

Muuta profiilia

Voit mukauttaa tai poistaa profiileja useimmilla laitteilla.

1. Siirry verkkoselaimessa Hallinnoi profiileja -sivulle.

• Napauta Androidin tai iOS:n Netflix-sovelluksessa profiilikuvaketta tai Lisää ja valitse sitten Hallinnoi profiileja.

2. Valitse profiili, jota haluat muuttaa.

3. Voit vaihtaa profiilin nimen, kuvan tai kielen. Jos et pysty muokkaamaan profiilia laitteellasi, siirry verkkoselaimella osoitteeseen netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

• Ikärajojen muutokset pitää tehdä Tili-sivulta.

4. Tallenna muutokset.

Profiilit ja lapsilukko

Kaikki profiilien käyttäjät, paitsi Netflixin lasten aluetta käyttävät, voivat käyttää ja muokata profiilien Profiilit ja lapsilukko -asetuksia. Katselurajoitukset- tai Profiilin lukitus -asetusten muuttamiseen tarvitaan tilin salasana.

Tietyn profiilin asetusten muuttaminen:

1. Mene verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse profiilin nimi kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

3. Valitse Muuta sen asetuksen kohdalta, jota haluat tässä profiilissa muuttaa.

4. Tallenna/Lähetä muutokset.

Lisää sähköpostiosoite

Kun luot Netflix-tilin, liitämme antamasi sähköpostiosoitteen ensimmäiseen luotavaan profiiliin.

Voit lisätä jonkin muun sähköpostiosoitteen mihin tahansa toissijaiseen aikuisen profiiliin, jotta tämä käyttäjä saa henkilökohtaisia suosituksia ja muita tiedotteita Netflixiltä. Toissijaisiin profiileihin liitettyjä sähköpostiosoitteita ei voi käyttää Netflix-tilille sisäänkirjautumiseen.

Lisää tai vaihda toissijaiseen profiiliin liitetty sähköpostiosoite näiden ohjeiden avulla:

1. Kirjaudu sisään selaimessa siihen profiiliin, jolle haluat lisätä sähköpostiosoitteen.

2. Siirry Tili-sivulle.

3. Valitse kohdasta Profiilit ja lapsilukitus profiili, jolle haluat lisätä sähköpostiosoitteen.

• Valitse Profiilin sähköposti -kohdan vierestä Lisää tai Muuta, jos siihen on jo liitetty sähköpostiosoite.

4. Syötä haluttu sähköpostiosoite profiilille.

5. Valitse Lisää sähköposti.

• Jos olet päivittämässä profiilia, jolla on jo sähköpostiosoite, voit valita Vaihda sähköpostiosoite tai Poista sähköpostiosoite .