Näin luodaan, vaihdetaan ja poistetaan profiileja

Samassa kotitaloudessa olevat ihmiset voivat saada oman henkilökohtaisen Netflix-käyttöliittymän. Yhdellä Netflix-tilillä voi olla viisi eri profiilia.

Huomautus:
Profiilit eivät ole käytössä ennen vuotta 2013 valmistetuilla laitteilla. Lisäpaikkatileillä on yksi profiili, eikä niihin voi luoda lisää profiileja.

Kukin profiili voi sisältää:

• Kieliasetuksen

• Ikärajan

• Erityiset katselurajoitukset

• Profiilin lukituksen

• Katseluhistorian

• Nimimerkki

• Pelitallennukset

• Tekstityksen ulkonäön

• Toiston asetukset

• Henkilökohtaiset sarja- ja elokuvasuositukset

• Oma lista

• Arviot

• Sähköpostiosoitteen (sähköposti-ilmoituksia varten; vain profiileissa, joissa on luokitus Kaikki ikärajat)

Huomautus:
Joitakin profiiliominaisuuksia ei ole lasten profiileissa.

Luo profiili

Profiileja voi lisätä vuoden 2013 jälkeen valmistetuille laitteille.

Huomautus:
Lisäpaikkatileillä on yksi profiili, eikä niihin voi luoda lisää profiileja.
  1. Siirry laitteellasi Hallinnoi profiileja -osioon:

• Televisio tai suoratoistolaite: siirry profiilin valintanäyttöön ja valitse Lisää profiili +

• Verkkoselain: siirry Hallinnoi profiileja -sivulle.

• Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

2. Valitse Lisää profiili.

3. Nimeä profiili.

4. Jos haluat käyttää Netflixin lasten aluetta, valitse Lapset.

5. Valitse Jatka tai Tallenna. Uuden profiilin pitäisi nyt näkyä tilisi profiililistalla.

Jos et pysty luomaan profiilia laitteellasi, mene verkkoselaimella osoitteeseen Netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

Poista profiili

Profiileja voi poistaa useimmilla laitteilla. Tilin pääprofiilia ei voi poistaa. Poista nykyinen profiili vaihtamalla toiseen profiiliin ja suorittamalla alla olevat vaiheet. Sen jälkeen kun profiili on poistettu, katseluhistoria tai pelitallennukset eivät ole enää saatavissa kyseiselle profiilille.

1. Siirry laitteellasi Hallinnoi profiileja -osioon:

• Televisio tai suoratoistolaite: siirry profiilin valintanäyttöön.

• Verkkoselain: siirry Hallinnoi profiileja -sivulle.

• Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

2. Valitse poistettava profiili ja sitten muokkauskuvake .

3. Valitse Poista profiili.

Jos et pysty poistamaan profiilia laitteellasi, siirry verkkoselaimella osoitteeseen Netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

Muuta profiilia

Profiileja voi muokata useimmilla laitteilla.

1. Siirry laitteellasi Hallinnoi profiileja -osioon:

• Televisio tai suoratoistolaite: siirry profiilin valintanäyttöön.

• Verkkoselain: siirry Hallinnoi profiileja -sivulle.

• Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

2. Valitse muutettava profiili ja sitten muokkauskuvake .

3. Vaihda profiilin nimeä, kuvaa, kieltä tai ikärajaa.

Huomautus:
    Ikärajaan ei voi tehdä muutoksia televisiossa tai striimauslaitteessa.
  4. Valitse Valmis tai Tallenna.

Jos et pysty muokkaamaan profiilia laitteellasi, siirry verkkoselaimella osoitteeseen netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

Profiilit ja lapsilukko

Kaikki profiilien käyttäjät, paitsi Netflixin lasten aluetta käyttävät, voivat käyttää ja muokata yksittäisten profiilien lapsilukko- ja lupa-asetuksia. Katselurajoitusten muokkaamiseen ja profiilin lukituksen lisäämiseen, muuttamiseen tai poistamiseen tarvitaan tilin salasana.

Tietyn profiilin asetusten muuttaminen:

1. Siirry laitteellasi profiiliasetusten osioon:

• Verkkoselain:

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse profiili kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

• Tietyillä tileillä valitaan ensin Profiilit ja sitten profiili.

• Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse muutettava profiili ja sitten muokkauskuvake .

2. Valitse asetus, jota haluat tässä profiilissa muuttaa.

3. Tallenna/Lähetä muutokset.

Katso lisätietoja kohdasta Netflixin lapsilukko.

Lisää sähköpostiosoite tai päivitä sitä

Voit lisätä jonkin muun sähköpostiosoitteen mihin tahansa toissijaiseen aikuisen profiiliin, jotta tämä käyttäjä saa henkilökohtaisia suosituksia ja muita tiedotteita Netflixiltä. Toissijaisiin profiileihin liitettyjä sähköpostiosoitteita ei voi käyttää Netflix-tilille sisäänkirjautumiseen.

Lisää tai vaihda toissijaiseen profiiliin liitetty sähköpostiosoite näiden ohjeiden avulla:

1. Kirjaudu verkkoselaimella sisään profiiliin, jota haluat muokata.

2. Siirry Tili-sivulle.

3. Valitse profiilisi kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

• Tietyillä tileillä valitaan ensin Profiilit ja sitten profiili.

4. Valitse Profiilin sähköposti tai Sähköposti.

5. Syötä haluttu sähköpostiosoite profiilille.

6. Valitse Lisää sähköposti.

• Voit valita Vaihda sähköposti tai Poista sähköposti, jos haluat päivittää nykyisen sähköpostin.

Luo ja hallinnoi nimimerkkejä