Miten Netflix-tilin profiilit toimivat?

Profiilien luonti ja käyttäminen antaa kotitalouden eri jäsenille mahdollisuuden omaan, henkilökohtaiseen Netflix-käyttöliittymään, joka rakentuu omien mieltymysten ympärille. Yhdellä Netflix-tilillä voi olla viisi eri profiilia.

Huomautus:
Profiilit eivät ole käytössä ennen vuotta 2013 valmistetuilla laitteilla.

Kukin profiili voi sisältää:

• Henkilökohtaiset TV-sarja- ja elokuvasuositukset

• Oman äskettäin katsotut -listan*

• Arviot*

• Kieliasetuksen*

• Toiston asetukset

• Ikärajan

• Oman listan*

*Ei vielä saatavilla lasten profiileissa tietokoneilla.

Jos käytössä on vanhempi laite, joka vaatii aktivointikoodin, laitteella ei voida luoda tai vaihtaa profiileja. Varmistaaksesi, että voit katsoa ohjelmia haluamallasi profiililla, mene Netflix-sivustolle, valitse haluamasi profiili ja aktivoi laite osoitteessa Netflix.com/Activate. Jos haluat myöhemmin vaihtaa profiilia, sinun on kirjauduttava ulos laitteellasi ja aktivoitava se uudelleen haluamallasi profiililla.

Kuinka luon profiilin?

Useimmilla laitteilla voidaan luoda profiileja. Voit lisätä tilillesi enimmillään viisi profiilia valitsemalla Netflix-sovelluksen valikosta kohdan Hallinnoi profiileja. Huomaa, että kullakin profiililla pitää olla eri nimi. Jos laitteellasi ei pysty luomaan profiilia tai jos käytät Netflixiä mobiililaitteesi selaimella, mene Netflixin verkkosivustolle tietokoneella ja noudata edellä olevia ohjeita.

Kuinka poistan profiilin tai muokkaan sitä?

Useimmilla laitteilla voidaan poistaa profiileja. Voit poistaa profiilin tai muokata sitä valitsemalla ensin Netflix-sovelluksen valikosta kohdan Hallinnoi profiileja ja sitten profiilin, jota haluat muuttaa. Sen jälkeen sinut ohjataan Muokkaa profiilia -näyttöön, jossa voit vaihtaa profiilin nimen, kielen ja ikärajan tai poistaa profiilin kokonaan. Jos laitteellasi ei pysty luomaan profiilia tai jos käytät Netflixiä mobiililaitteesi selaimella, mene Netflixin verkkosivustolle tietokoneella ja noudata edellä olevia ohjeita.

Huomaa, että sen jälkeen kun profiili on poistettu, katseluhistoria ei ole enää saatavissa ko. profiilille. Lisätietoa katseluhistorian hallinnasta löytyy kohdasta Kuinka voin piilottaa nimikkeitä katseluhistoriastani?

Netflix-tilin pääprofiilia ei voi poistaa.

Kuinka asetan profiilille ikärajan?

Useimmilla laitteilla voidaan asettaa profiileille ikärajoja. Voit asettaa ikärajan yksittäisille profiileille Netflixin verkkosivustolla kohdassa Hallinnoi profiileja. Valitse haluamasi profiili. Valitse sitten haluamasi lapsilukkoasetus avattavasta valikosta Sallitut TV-ohjelmat ja elokuvat. Jos laitteellasi ei pysty luomaan profiilia tai jos käytät Netflixiä mobiililaitteesi selaimella, mene Netflixin verkkosivustolle tietokoneella ja noudata edellä olevia ohjeita.

Voit myös tehdä profiilista lapsiystävällisen valitsemalla kohdan Lapsi? profiilin muokkaussivulla.

Huomautus:
Profiilit eivät ole salasanasuojattuja. Sinun on vanhempana tai huoltajana varmistettava, että lapsesi käyttää vain hänelle tarkoitettua profiilia. Katso kohdasta Kuinka asetan Netflix-tilille lapsilukon? yhteenveto lapsilukkoasetuksista.