Puhelinnumeron lisääminen salasanan palauttamista varten

Jos unohdat salasanasi, Netflix voi lähettää sinulle tekstiviestinä koodin, jonka avulla voit palauttaa tilisi. Varmista ensin, että tiliisi liitetty puhelinnumero on oikea ja vahvistettu.

1. Mene verkkoselaimella Tili-sivullesi.

2. Mene Jäsenyys ja laskutus -osioon ja valitse Lisää puhelinnumero tai Vaihda puhelinnumero.

3. Vahvista henkilöllisyytesi seuraavien ohjeiden avulla.

4. Valitse maasi.

5. Anna puhelinnumerosi.

Huomautus:
Voit vaihtaa tai poistaa puhelinnumeron tililtäsi koska tahansa.

Sinua voidaan pyytää vahvistamaan numerosi koodilla, joka lähetetään sinulle tekstiviestillä. Kun vahvistat puhelinnumerosi, voit käyttää sitä salasanan palauttamiseen sekä tilin vahvistamiseen ottaessasi yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun. Jos et halua vahvistaa puhelinnumeroasi eikä sitä pyydetä, voit vahvistaa numeron myöhemminkin valitsemalla Lähetä koodi bannerista, joka saattaa näkyä tililläsi.

Huomautus:
Vahvistettu puhelinnumero voi olla liitettynä vain yhteen tiliin. Jos vahvistat puhelinnumeron, joka on liitetty myös muihin tileihin, se poistetaan muilta tileiltä.

Jos et saa tekstiviestejä tilillesi liitettyyn puhelinnumeroon, viivästys saattaa johtua operaattorista. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä puhelinoperaattoriisi.