Netflixin kieli on väärä.

Jos tekstitys, puhe tai Netflix-profiili ovat väärällä kielellä, se viittaa yleensä ongelmaan profiilisi tai laitteesi asetuksissa. Säädä kieliasetuksia alla olevien ohjeiden mukaan.

Vaihda puhekieli

Jos haluamasi puhekieli ei näy vaihtoehtona:

1. Siirry Netflix-sivuston Tili-osioon.

2. Valitse Oma profiili -kohdasta Kieli.

3. Valitse haluamasi puhekieli.

4. Kokeile tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen valitsemallasi puhekielellä.

Jos nimike ei vieläkään toistu valitsemallasi puhekielellä, kyseiseen nimikkeeseen ei ehkä ole saatavana vaihtoehtoista ääntä valitsemallasi kielellä.

Jos joudut asettamaan äänivalintasi uudelleen aina, kun yrität katsoa jotakin, toista valitsemallasi puhekielellä jokin nimike, jonka ikärajoitus on vähintään Teinit. Näin asetuksesi tallentuvat tulevaankin katseluun.

Vaihda tekstityskieli

Jos haluamasi tekstityskieli ei näy vaihtoehtona:

1. Siirry Netflix-sivuston Tili-osioon.

2. Valitse Oma profiili -kohdasta Kieli.

3. Valitse haluamasi tekstityskieli.

4. Kokeile tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen valitsemallasi tekstityskielellä.

Jos nimike ei vieläkään toistu valitsemallasi tekstityskielellä, kyseiseen nimikkeeseen ei ehkä ole saatavana tekstitystä valitsemallasi kielellä. Voit tarkistaa, mihin TV-sarjoihin ja elokuviin on saatavilla tekstitys haluamallasi kielellä osoitteessa netflix.com/subtitles. Jos nimikkeeseen tarjotaan tekstitystä haluamallasi kielellä, mutta se ei näy laitteellasi, kokeile jotakin toista laitetta. Netflix-sovellus ei välttämättä tue tekstitystä muilla kuin latinalaisilla aakkosilla ennen vuotta 2014 valmistetuilla laitteilla, mutta uudemmat laitteet tukevat muitakin aakkosia käyttäviä kieliä.

Jos joudut asettamaan tekstitysvalintasi uudelleen aina, kun yrität katsoa jotakin, toista valitsemallasi tekstityskielellä jokin nimike, jonka ikärajoitus on vähintään Teinit. Näin asetuksesi tallentuvat tulevaankin katseluun.

Vaihda Netflix-profiilin kieli

Näin vaihdat Netflix-profiilisi kielen:

1. Kirjaudu sivulle Netflix.com.

2. Valitse Hallinnoi profiileja.

3. Valitse haluamasi profiili.

4. Valitse haluamasi kieli avattavasta valikosta.

• Jos haluamasi kieli on jo valittu, valitse Englanti ja kirjaudu ulos. Toista sitten yllä olevat vaiheet.

5. Tallenna asetus kirjautumalla ulos ja sitten takaisin sisään.

Kun profiilin kieli vaihdetaan, muuttuvat myös näkemäsi tekstityksen ja vaihtoehtoisen äänen vaihtoehdot, ja oletuskieli näkyy ensimmäisenä nimikkeissä, joissa se on saatavana.

Eräissä maissa kieliasetuksen muuttaminen vaikuttaa sivustolla ja laitteissasi näkemääsi sisältöön. Teemme näin varmistaaksemme, että näet ainoastaan sellaisia nimikkeitä, joissa on saatavilla ääni, tekstitykset tai dubbaus valitsemallasi kielellä. Tämä ominaisuus on käytettävissä Thaimaassa, Belgiassa, Sveitsissä, Luxemburgissa ja Alankomaiden Karibian saarilla.

globe