Netflixin kielen vaihtaminen

Voit muuttaa Netflixissä näkyvien tekstien kieltä sekä tekstitystä ja puhekieltä.

Vaihda Netflixin näyttökieli

Televisio tai suoratoistolaite

1. Avaa Netflix-sovellus ja siirry sitten profiilin valintanäyttöön.

2. Valitse profiili, jota haluat muokata, ja valitse sitten muokkauskuvake .

3. Valitse Kieli .

4. Valitse kieli. Uusi kieli tallentuu automaattisesti.

5. Valitse Valmis.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Napauta Näyttökieli .

7. Valitse kieli. Uusi kieli tallentuu automaattisesti.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse profiili kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Kielet.

4. Valitse Näyttökieli.

5. Valitse Tallenna.

• Jos Netflixin kieli ei muutu laitteessa, sinun on ehkä kirjauduttava ulos ja sitten takaisin sisään.

Vaihda tekstityksen tai puheen kieli

Televisio tai suoratoistolaite

1. Avaa Netflix-sovellus ja aloita jonkin elokuvan tai sarjan katselu.

2. Laita Netflix tauolle ja valitse ruudun alareunasta toistosäätimet.

3. Valitse Muu

4. Valitse haluamasi kielet äänelle ja tekstitykselle. Valinnat tallentuvat automaattisesti.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Napauta Ääni ja tekstitys .

7. Valitse haluamasi kielet kohdasta Ääni ja tekstitys. Uudet kielet tallentuvat automaattisesti.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse profiili kohdasta Profiilit ja lapsilukitus.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Kielet.

4. Valitse haluamasi kielet kohdasta Sarjojen ja elokuvien kielet.

5. Valitse Tallenna.

Huomautus:
Netflix näyttää televisioissa ja televisioihin liitetyillä laitteilla 5–7 olennaisinta kieltä sijaintisi ja kieliasetustesi perusteella. Android-puhelimissa ja -tableteissa, iPhonessa, iPadissa sekä nettiselaimissa ovat näkyvissä kaikki nimikkeen saatavilla olevat kielet. Kaikkia nimikkeitä ei ole saatavilla kaikilla kielillä.