Netflixin kielen vaihtaminen

Voit valita Netflixissä näkyvien tekstien kielen ja muokata ääni- ja tekstitysasetuksia.

Näin vaihdat Netflixissä näkyvien tekstien kielen:

iPhone, iPad, Android-puhelin tai -tabletti

1. Valitse Netflix-sovelluksen aloitusnäytöltä profiilikuvake tai Lisää .

2. Valitse sitten Hallinnoi profiileja.

3. Valitse profiili, jota haluat muokata.

4. Napauta Näyttökieli.

5. Valitse haluamasi näyttökieli. Uusi kieli tallentuu automaattisesti.

Huomautus:
    Päivitetty näyttökieli saattaa näkyä laitteessa vasta sen jälkeen kun sovellus on käynnistetty uudelleen.

Kaikki muut laitteet

1. Kirjaudu sisään tietokoneella tai mobiiliselaimella osoitteessa Netflix.com.

2. Valitse Tili.

3. Valitse profiili.

4. Valitse Kieli.

5. Valitse Näyttökieli.

6. Valitse Tallenna. Jos Netflixin kieli ei muutu laitteessa, sinun on ehkä kirjauduttava ulos ja sitten takaisin sisään.

Näin vaihdat äänen ja tekstitysten kielen:

iPhone, iPad, Android-puhelin tai -tabletti

1. Kun olet Netflix-sovelluksen etusivulla, napauta profiilikuvaketta tai Lisää .

2. Valitse sitten Hallinnoi profiileja.

3. Valitse profiili, jota haluat muokata.

4. Napauta Tekstitys- ja puhekielet.

5. Valitse haluamasi kielet kohdasta Tekstitys- ja puhekielet. Uudet kielet tallentuvat automaattisesti.

Kaikki muut laitteet

1. Kirjaudu sisään tietokoneella tai mobiiliselaimella osoitteessa Netflix.com.

2. Valitse Tili.

3. Valitse profiili.

4. Valitse Kieli.

5. Valitse haluamasi kielet kohdasta Sarjojen ja elokuvien kielet.

6. Valitse Tallenna.

Huomautus:
Netflix näyttää useimmilla laitteilla 5–7 olennaisinta kieltä sijaintisi ja kieliasetustesi perusteella. iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa sekä tietokoneissa ovat näkyvissä kaikki nimikkeen saatavilla olevat kielet. Kaikkia nimikkeitä ei ole saatavilla kaikilla kielillä.