Netflixin kielen vaihtaminen

Voit muuttaa Netflixissä näkyvien tekstien kieltä sekä tekstitystä ja puhekieltä.

Vaihda Netflixin näyttökieli

iPhone, iPad, Android-puhelin tai -tabletti

1. Napauta Netflix-sovelluksen aloitusnäytöltä profiilikuvaketta  tai valikkoa .

2. Valitse sitten Hallinnoi profiileja.

3. Valitse profiili, jota haluat muokata.

4. Napauta Näyttökieli.

5. Valitse kieli. Uusi kieli tallentuu automaattisesti.

Muut laitteet

1. Kirjaudu sisään tietokoneella tai mobiiliselaimella osoitteessa Netflix.com.

2. Valitse Tili.

3. Valitse profiili.

4. Valitse Kieli.

5. Valitse Näyttökieli.

6. Valitse Tallenna.

• Jos Netflixin kieli ei muutu laitteessa, sinun on ehkä kirjauduttava ulos ja sitten takaisin sisään.

Vaihda tekstityskieli tai puhekieli

iPhone, iPad, Android-puhelin tai -tabletti

1. From the Netflix app home screen, tap the profile icon or Menu .

2. Valitse sitten Hallinnoi profiileja.

3. Valitse profiili, jota haluat muokata.

4. Napauta Tekstitys- ja puhekielet.

5. Valitse haluamasi kielet kohdasta Tekstitys- ja puhekielet. Uudet kielet tallentuvat automaattisesti.

Muut laitteet

1. Kirjaudu sisään tietokoneella tai mobiiliselaimella osoitteessa Netflix.com.

2. Valitse Tili.

3. Valitse profiili.

4. Valitse Kieli.

5. Valitse haluamasi kielet kohdasta Sarjojen ja elokuvien kielet.

6. Valitse Tallenna.

Huomautus:
Netflix näyttää useimmilla laitteilla 5–7 olennaisinta kieltä sijaintisi ja kieliasetustesi perusteella. iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa sekä nettiselaimissa ovat näkyvissä kaikki nimikkeen saatavilla olevat kielet. Kaikkia nimikkeitä ei ole saatavilla kaikilla kielillä.