Netflixin kieli on väärä

Jos tekstitys, puhe tai Netflix-profiili ovat väärällä kielellä tai haluttua kieltä ei näy nimikkeessä, se saattaa viitata ongelmaan profiilisi tai laitteesi asetuksissa. Säädä kieliasetuksia alla olevien ohjeiden mukaan.

Vaihda Netflix-profiilin kieli

Näin vaihdat Netflix-profiilisi kielen:

1. Kirjaudu Netflixiin tietokoneella tai mobiiliselaimella.

2. Valitse Hallinnoi profiileja.

3. Valitse haluamasi profiili.

4. Valitse haluamasi kieli avattavasta kielivalikosta.

• Jos haluamasi kieli on jo valittu, valitse Englanti ja kirjaudu ulos. Toista sitten yllä olevat vaiheet.

5. Tallenna tämä asetus kirjautumalla ensin ulos laitteesta, jossa ongelma ilmenee. Kirjaudu sen jälkeen takaisin sisään.

Vaihda tekstityskieli

Saatavilla on hyvin monia kieliä, joten Netflix näyttää niistä vain 5–7 oleellisinta striimauksen aikana. Laitteelle ladattuihin nimikkeisiin sisältyy vain kaksi sinulle oleellisinta kieltä.

Jos haluamasi tekstityskieli ei näy vaihtoehtona:

1. Kirjaudu Netflixiin tietokoneella tai mobiiliselaimella.

2. Valitse Hallinnoi profiileja.

3. Valitse haluamasi profiili.

4. Valitse haluamasi tekstityskieli avattavasta kielivalikosta.

5. Kokeile tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen valitsemallasi tekstityskielellä.

Jos katsomasi nimike ei vieläkään näytä oikeita tekstityksiä, lue Miksi tekstityksiä ei ole saatavilla kielelläni? saadaksesi lisätietoja. Jos joudut asettamaan tekstitysvalintasi uudelleen aina, kun yrität katsoa jotakin, toista valitsemallasi tekstityskielellä jokin nimike, jonka ikärajoitus on vähintään Teinit. Näin asetuksesi tallentuvat tulevaankin katseluun.

Vaihda puhekieli

Saatavilla on hyvin monia kieliä, joten Netflix näyttää niistä vain 5–7 oleellisinta striimauksen aikana. Laitteelle ladattuihin nimikkeisiin sisältyy vain kaksi sinulle oleellisinta kieltä. Vaihda äänen kieli valitsemalla haluamasi vaihtoehto alla.

Apple TV 2 tai Apple TV 3

Jos ääntä ei toisteta valitsemallasi kielellä:

1. Valitse Apple TV:n aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Valitse Ääni ja kieli.

3. Valitse haluamasi kieli.

4. Palaa Netflixiin ja yritä tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen.

Jos nimike ei vieläkään toistu valitsemallasi puhekielellä, kyseiseen nimikkeeseen ei ehkä ole saatavana vaihtoehtoista ääntä valitsemallasi kielellä.

Kaikki muut laitteet

Jos haluamasi puhekieli ei näy vaihtoehtona:

1. Kirjaudu Netflixiin tietokoneella tai mobiiliselaimella.

2. Valitse Hallinnoi profiileja.

3. Valitse haluamasi profiili.

4. Valitse haluamasi puhekieli avattavasta kielivalikosta.

5. Kokeile tv-sarjan tai elokuvan katselua uudelleen valitsemallasi puhekielellä.

Jos nimike ei vieläkään toistu valitsemallasi puhekielellä, kyseiseen nimikkeeseen ei ehkä ole saatavana vaihtoehtoista ääntä valitsemallasi kielellä.

Jos joudut asettamaan äänivalintasi uudelleen aina, kun yrität katsoa jotakin, toista valitsemallasi puhekielellä jokin nimike, jonka ikärajoitus on vähintään Teinit. Näin asetuksesi tallentuvat tulevaankin katseluun.