Lasku- tai laskutustunnuksen haku PayPalista

Jos maksat Netflix-tilauksesi PayPalin kautta, asiakaspalvelumme on varmistettava PayPal-laskutunnuksesi tai -laskutustunnuksesi ennen kuin Netflix-tiliisi voidaan tehdä muutoksia.

Huomautus:
Jos et halua antaa näitä tietoja, voit tehdä muutokset tiliisi suoraan Netflix-sivuston Tili-sivulla.

PayPal-laskutunnuksen haku PayPalin kautta

1. Siirry PayPal-tapahtumasivulle (saatat joutua kirjautumaan sisään).

2. Etsi ja valitse viimeisin Netflix.com-tilitapahtuma.

3. Etsi laskun tunnus (Invoice ID).

PayPal-laskutustunnuksen haku PayPalin kautta

1. Siirry PayPal-tilisi kohtaan Hallitse automaattisia maksuja (Manage Automatic Payments) (saatat joutua kirjautumaan sisään).

2. Etsi ja valitse Netflix.com automaattisten maksujen luettelosta.

• Jos Netflix.com on luettelossa monta kertaa, aloita ylhäältä ja tarkista niistä jokainen, kunnes löydät sellaisen, jonka Laskutettu kokonaissumma (Total billed amount) on suurempi kuin 0,00 €.

Huomautus:
    Jos laskutettu kokonaissumma on 0,00 €, se yleensä tarkoittaa epäonnistunutta maksutapahtumaa. Tarvitsemme laskutustunnuksen onnistuneesta maksutapahtumasta.

3. Etsi Laskutustunnus (Billing ID) (B-XXXXXXXXXXXXXXXXX).