Näin luodaan lasten profiili

Luomalla erillisiä profiileja ja asettamalla niille ikärajat voit hallita, millaisia sarjoja, elokuvia ja pelejä Netflix-tilisi käyttäjät voivat katsoa ja pelata. Profiileja voi lisätä laitteisiin, jotka on valmistettu 2013 jälkeen.

1. Siirry Hallinnoi profiileja -sivulle jollakin alla luetelluista laitteista:

• Televisio tai suoratoistolaite: siirry profiilin valintanäyttöön ja valitse Lisää profiili +

• Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad: napauta Netflix-sovelluksen oikeasta alakulmasta Oma Netflix oman netflixin kuvake ja sitten profiiliasi ja sen jälkeen Hallinnoi profiileja .

• Verkkoselain: siirry Hallinnoi profiileja -sivulle.

2. Valitse Lisää profiili

3. Lisää profiilille nimi. Käyttääksesi Netflix Lapset -aluetta valitse Lapsille, Lapsen profiili tai Lapsi? laitteestasi riippuen.

• Lasten profiilin tunnistaa helposti sen kuvakkeessa olevasta logosta.

4. Valitse Jatka. Uusi profiili näkyy nyt tilisi profiililistalla.

Jos et pysty luomaan profiilia laitteellasi tai mobiiliselaimella, siirry tietokoneella osoitteeseen netflix.com ja noudata edellä olevia ohjeita.

Huomautus:
Netflix-tilin pääprofiilia ei voi asettaa lapsen profiiliksi.

Voit myös muokata olemassa olevaa toissijaista profiilia näillä laitteilla.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix oman netflixin kuvake ja sitten profiiliasi ja sen jälkeen Hallinnoi profiileja .

3. Napauta muokkauskuvaketta muokkauskynän kuvake profiililla, jota haluat muokata.

4. Napauta Katselurajoitukset .

5. Napauta Ikäraja .

6. Anna Netflix-tilisi salasana.

7. Napauta lasten profiilia ja sitten Takaisin-kuvaketta takaisin-nuolen kuvake.

8. Napauta Käynnistä sovellus uudelleen.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Hallinnoi profiileja -sivulle ja valitse profiili, jota haluat muokata.

2. Valitse ikärajan asetuksista Muokkaa.

3. Anna Netflix-tilisi salasana.

4. Valitse Näytä Netflix Lapset -alue, jolla on vain lapsille tarkoitettuja nimikkeitä.

5. Valitse Tallenna.

Jos valitset ikärajan, joka on korkeampi kuin Netflix Lapset -alueelle sallittu ikäraja, kyseinen profiili ei ole lasten profiili.

Netflix Lapset -alue

Netflix Lapset -profiili:

• On helppo tunnistaa profiilikuvakkeen logosta.

• On ulkoasultaan ja käyttökokemukseltaan yksinkertaistettu.

• Poistaa suoran pääsyn tilin asetuksiin.

• Toistaa vain lapsille huolella valikoituja TV-sarjoja ja elokuvia.

• Ei Netflix Gamesia.

Huomautus:
Laite on ehkä virkistettävä, jotta se havaitsee päivitetyt asetukset. Näin virkistät:
– Vaihda profiilia ja vaihda sitten takaisin.
– Tai kirjaudu ulos laitteeltasi ja kirjaudu sitten taas sisään.

Jos haluat hyödyntää Netflixin lapsilukituksen parhaiten, sinun kannattaa käyttää lapsilukituksen uusinta versiota.