Näin lisäät tai poistat profiilin PIN-koodin

Jos haluat rajoittaa pääsyä johonkin tilisi profiiliin, voit suojata sen profiililukituksen PIN-koodilla. Jos olet jo päässyt profiiliin, mutta sinua pyydetään antamaan PIN-koodi ennen sarjan tai elokuvan toistamista, lue lisää tilin PIN-koodeista.

Näin lisäät PIN-koodin tiettyyn profiiliin:

Huomautus:
Joitakin laitteita ei voi päivittää profiililukituksen PIN-koodin kaltaisilla uusilla ominaisuuksilla. Lisäjäsentilillä on 1 profiili, eikä siinä voi olla profiililukitusta.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Napauta Profiilin lukitus lisätäksesi PIN-koodin tai muokataksesi sitä.

7. Napauta Luo profiilin lukitus ja syötä Netflix-tilisi salasana tehdäksesi muutoksia.

8. Anna nelinumeroinen luku, josta haluat luoda profiililukituksen PIN-koodin. Pääset tällä PIN-koodilla profiiliin ja voit katsoa sillä ladattuja nimikkeitä, paitsi jos käytössäsi on laite, jota ei tueta.

• Jos haluat poistaa PIN-vaatimuksen, napauta Poista profiilin lukitus.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse Profiilit ja lapsilukitus -kohdasta profiili, jonka haluat lukita.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten tietty profiili.

3. Valitse Profiilin lukitus.

4. Anna Netflix-tilisi salasana.

5. Rastita ruutu Vaadi PIN-koodi valitun profiilin käyttämiseksi koodilla.

• Poista rasti ruudusta peruaksesi PIN-vaatimuksen.

6. Anna nelinumeroinen luku, josta haluat luoda profiililukituksen PIN-koodin. Pääset tällä PIN-koodilla profiiliin ja voit katsoa sillä ladattuja nimikkeitä, paitsi jos käytössäsi on laite, jota ei tueta.

7. Valitse Tallenna.

Laite on ehkä virkistettävä, jotta se havaitsee päivitetyt asetukset. Virkistäminen onnistuu seuraavasti:

• Vaihda toiseen profiiliin ja palaa sitten takaisin.

• Voit myös kirjautua ulos laitteeltasi ja kirjautua sitten takaisin sisään.

Profiililukituksen PIN-koodin palauttaminen

Jos unohdat profiililukituksen PIN-koodin, napauta tai valitse Unohditko PIN-koodin?. Jos katselet television kautta, syötä näytetty verkko-osoite verkkoselaimeen.

Jos haluat nähdä tai vaihtaa profiilille luodun profiililukituksen PIN-koodin, anna Netflix-tilisi salasana.

Jos haluat hyödyntää Netflixin lapsilukituksen parhaiten, sinun kannattaa käyttää lapsilukituksen uusinta versiota.