Profiilin ikärajan asettaminen ja nimikkeiden estäminen

Kun olet valinnut profiilille ikärajan, kyseisellä profiililla voi katsoa sarjoja ja elokuvia sekä pelata pelejä vain asettamasi ikärajan puitteissa. Voit myös estää tietyt sarjat tai elokuvat yksittäisiltä profiileilta.

Valitse profiilin ikäraja

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Napauta Katselurajoitukset .

7. Napauta Ikäraja .

8. Anna Netflix-tilisi salasana.

9. Aseta haluamasi ikäraja.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse Profiilit ja lapsilukitus -kohdasta profiili, jota haluat muokata.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Katselurajoitukset.

4. Anna Netflix-tilisi salasana.

5. Aseta haluamasi ikäraja.

6. Valitse Tallenna.

Huomautus:
Pelien ikärajat vastaavat profiilille asetettuja sarjojen ja elokuvien ikäraja-asetuksia. Lisätietoja on kohdassa Pelien ikärajat Netflixissä.

Profiileissa, joihin on lisätty ikäraja, näytetään pelkästään nimikkeitä, joiden ikäraja on rajoituksen mukainen.

Jos sinulla on vaikeuksia muuttaa lapsille tarkoitetun profiilin ikärajaa, katso kohta En saa vaihdettua Netflix Lapset -ikärajaa.

Estä tai poista esto tv-sarjalta tai elokuvalta

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse profiili, jota haluat muokata.

6. Napauta Katselurajoitukset .

7. Napauta Estä nimikkeitä .

8. Kirjoita sarjan tai elokuvan nimi ja napauta sitä lisätäksesi sen estämiisi nimikkeisiin.

• Jos haluat poistaa nimikkeen estettyjen listalta, napauta Muokkaa ja napauta sitten nimikkeen nimen vierestä X.

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse Profiilit ja lapsilukitus -kohdasta profiili, jota haluat muokata.

• Joillakin tileillä on valittava ensin Profiilit ja sitten profiili.

3. Valitse Katselurajoitukset.

4. Anna Netflix-tilisi salasana.

5. Kirjoita sarjan tai elokuvan nimi kohtaan Kielletyt nimikkeet ja valitse kirjoittamasi nimike.

• Valitse X nimikkeen nimen vieressä poistaaksesi sen estettyjen listalta.

6. Valitse Tallenna.

Kohdassa Estä nimikkeitä ja Kielletyt nimikkeet olevat sarjat ja elokuvat poistetaan kyseiseltä profiililta.

Huomautus:
Asetukset saattavat päivittyä vasta kun laitteen tai sivuston tiedot päivittyvät. Näin päivität:
– Vaihda profiilia ja vaihda sitten takaisin.
– Tai kirjaudu ulos laitteeltasi ja kirjaudu sitten taas sisään.

Jos haluat hyödyntää Netflixin lapsilukituksen parhaiten, sinun kannattaa käyttää lapsilukituksen uusinta versiota.