Kuinka asetan profiileille lapsilukon (Parental Controls)?

Päätilin haltijana sinulla on kaksi vaihtoehtoa rajoittaa tililläsi tapahtuvaa katselua:

• Profiilitaso (lievä rajoitus): Voit asettaa tietylle profiilille ikärajan rajoittaaksesi sillä profiililla katseltavia tv-sarjoja ja elokuvia. Sinun on vanhempana tai huoltajana varmistettava, että lapsesi käyttää vain hänelle tarkoitettua profiilia.

• Tilitaso (tiukka rajoitus): Voit asettaa nelinumeroisen PIN-koodin, joka täytyy kirjoittaa aina tietyn ikärajan ylittäviä tv-sarjoja tai elokuvia katseltaessa, profiilista riippumatta. PIN-koodi varmistaa, ettei lapsesi katso sisältöä, jonka ikäraja ylittää valitsemasi ikärajan.

Profiilitaso: Näin asetat ikärajan yksittäiselle profiilille

1. Avaa Tili-sivu verkkoselaimella ja valitse Hallinnoi profiileja.

2. Valitse profiili, jota haluat muokata.

3. Valitse haluamasi ikäraja kohdassa Sallitut TV-ohjelmat ja elokuvat.

• Vain pikkulapsille – Kaikenikäisille sopivat TV-sarjat ja elokuvat.

• Isoille lapsille ja sitä nuoremmille – Esiteineille ja isommille lapsille sopivat TV-sarjat ja elokuvat.

• Teineille ja sitä nuoremmille – Teini-ikäisille ja sitä vanhemmille sopivat TV-sarjat ja elokuvat.

• Kaikki ikärajat – Kaikki elokuvat ja TV-sarjat aikuisille tarkoitettu sisältö mukaan lukien.

• Huomaa, että päätilin haltijan profiilin asetukseksi voidaan valita vain joko Teineille ja sitä nuoremmille tai Kaikki ikärajat.

4. Valitse Tallenna.

Huomautus:
Lapsilukko tulee voimaan kahdeksan tunnin kuluessa kaikissa laitteissasi. Jos haluat nopeuttaa käsittelyä, kirjaudu ulos Netflix-tilistäsi laitteella, jolla haluat katsella palvelua. Kirjaudu sitten takaisin sisään.

Tilitaso: Näin asetat ikärajan koko tilille PIN-koodin avulla

Voit asettaa PIN-koodin, jos haluat rajoittaa tietyn ikärajan ylittävän sisällön katselua koko tilillä. Kohdassa Kuinka voin asettaa lapsilukon PIN-koodin? saadaksesi lisätietoja.