Kuinka asetan profiileille lapsilukon?

Päätilin haltijana sinulla on kaksi vaihtoehtoa rajoittaa tililläsi tapahtuvaa katselua:

1. Tilitaso (tiukka rajoitus)

Aseta PIN-koodi pakolliseksi tietyille ikärajoille

• Voit asettaa nelinumeroisen PIN-koodin, joka täytyy kirjoittaa aina tietyn ikärajan ylittäviä tv-sarjoja tai elokuvia katseltaessa profiilista riippumatta. PIN-koodi varmistaa, ettei lapsesi katso sisältöä, jonka ikäraja ylittää valitsemasi ikärajan.

Aseta PIN-koodi pakolliseksi tietyille tv-sarjoille tai elokuville

• Voit asettaa nelinumeroisen PIN-koodin, joka täytyy kirjoittaa aina tiettyjä tv-sarjoja tai elokuvia katseltaessa profiilista riippumatta. PIN-koodi varmistaa, ettei lapsesi katso kyseistä tv-sarjaa tai elokuvaa.

2. Profiilitaso (lievä rajoitus)

Valitse profiilille ikäraja

• Voit asettaa tietylle profiilille ikärajan rajoittaaksesi sillä profiililla katseltavia tv-sarjoja ja elokuvia. Sinun on vanhempana tai huoltajana varmistettava, että lapsesi käyttää vain hänelle tarkoitettua profiilia.

Tilitaso: Aseta tilille PIN-koodi rajoittaaksesi tietyn ikärajan ylittävien ohjelmien katselua

Noudata näitä ohjeita luodaksesi tai päivittääksesi tilisi PIN-asetukset. Huomaa, että PIN-koodia ei voi syöttää laitteilla, jotka on valmistettu ennen vuotta 2013, mutta PIN-asetuksesi ovat silti voimassa. Jos haluat katsoa PIN-suojatun nimikkeen, sinun on käytettävä vuoden 2013 jälkeen valmistettua laitetta tai Netflixin verkkosivuja.

1. Avaa Tili-sivu verkkoselaimella.

2. Valitse Asetuksista Lapsilukko.

3. Kirjoita Netflix-tilisi salasana ja valitse Jatka.

4. Syötä PIN-kenttään neljä numeroa (ei kirjaimia). Tämä on PIN-koodisi.

5. Valitse PIN-suojaustaso seuraavista vaihtoehdoista:

• Pikkulapset – KAIKKI

• Isommat lapset – 7+, jotkut 13+

• Teinit - 13+

• Aikuiset – 16+, 18+

Huomautus:
    PIN-suojaustasojen määritelmät löydät omassa maassasi voimassa olevista ikäluokituksista.
  6. Valitse Tallenna.

Lisätietoja PIN-koodin käyttämisestä, kuten PIN-koodin poistamisesta tililtä, on kohdassa Kuinka voin asettaa lapsilukon PIN-koodin?

Tilitaso: Aseta PIN-koodi rajoittaaksesi tietyn tv-sarjan tai elokuvan katselua

Aseta PIN-koodi tietylle nimikkeelle näiden ohjeiden mukaan. Huomaa, että PIN-koodia ei voi syöttää laitteilla, jotka on valmistettu ennen vuotta 2013, mutta PIN-asetuksesi ovat silti voimassa. Jos haluat katsoa PIN-suojatun nimikkeen, sinun on käytettävä vuoden 2013 jälkeen valmistettua laitetta tai Netflixin verkkosivuja.

1. Avaa Tili-sivu verkkoselaimella.

2. Valitse Asetuksista Lapsilukko.

3. Kirjoita Netflix-tilisi salasana ja valitse Jatka.

4. Jos sinulla ei ole vielä PIN-koodia, syötä PIN-kenttään neljä numeroa (ei kirjaimia). Tämä on PIN-koodisi.

5. Voit asettaa PIN-suojauksen tietylle nimikkeelle kirjoittamalla sen nimen ”Kirjoita sarjan tai elokuvan nimi” -ruutuun ja klikkaamalla ilmestyvää nimikettä.

6. Valitse Tallenna.

Lisätietoja PIN-koodin käyttämisestä, kuten PIN-koodin poistamisesta tililtä, on kohdassa Kuinka voin asettaa lapsilukon PIN-koodin?

Profiilitaso: Aseta ikäraja yksittäiselle profiilille

1. Avaa Tili-sivu verkkoselaimella ja valitse Hallinnoi profiileja.

2. Valitse profiili, jota haluat muokata.

3. Valitse kohdasta Sallitut TV-ohjelmat ja elokuvat haluamasi ikäraja.

• Vain pikkulapsille – Kaikenikäisille sopivat TV-sarjat ja elokuvat.

• Isoille lapsille ja sitä nuoremmille – Esiteineille ja isommille lapsille sopivat TV-sarjat ja elokuvat.

• Teineille ja sitä nuoremmille – Teini-ikäisille ja sitä vanhemmille sopivat TV-sarjat ja elokuvat.

• Kaikki ikärajat – Kaikki elokuvat ja TV-sarjat aikuisille tarkoitettu sisältö mukaan lukien.

Huomaa, että päätilin haltijan profiilin asetukseksi voidaan valita vain joko Teineille ja sitä nuoremmille tai Kaikki ikärajat.

4. Valitse Tallenna.

Huomautus:
Lapsilukko tulee voimaan kahdeksan tunnin kuluessa kaikissa laitteissasi. Jos haluat nopeuttaa käsittelyä, kirjaudu ulos Netflix-tilistäsi laitteella, jolla haluat katsella palvelua. Kirjaudu sitten takaisin sisään.