Kuinka voin asettaa lapsilukon PIN-koodin?

Valitettavasti nämä tiedot eivät koske seuraavaa aluetta: article.defaultCountry.

Kuinka voin asettaa lapsilukon PIN-koodin?

Päätilin haltijana sinulla on kaksi vaihtoehtoa rajoittaa tililläsi tapahtuvaa katselua PIN-koodilla:

Aseta PIN-koodi pakolliseksi tietyille ikärajoille

• Voit asettaa nelinumeroisen PIN-koodin, joka täytyy kirjoittaa aina tietyn ikärajan ylittäviä tv-sarjoja tai elokuvia katseltaessa profiilista riippumatta. PIN-koodi varmistaa, ettei lapsesi katso sisältöä, jonka ikäraja ylittää valitsemasi ikärajan.

Aseta PIN-koodi pakolliseksi tietyille tv-sarjoille tai elokuville

• Voit asettaa nelinumeroisen PIN-koodin, joka täytyy kirjoittaa aina tiettyjä tv-sarjoja tai elokuvia katseltaessa profiilista riippumatta. PIN-koodi varmistaa, ettei lapsesi katso kyseistä tv-sarjaa tai elokuvaa.

Huomaa, että ennen vuotta 2013 valmistetut laitteet eivät tue PIN-koodeja.

Näin asetat PIN-koodin rajoittaaksesi tietyn ikärajan ylittävien ohjelmien katselua

Noudata näitä ohjeita asettaaksesi PIN-koodin tietyille ikärajoille tai päivittääksesi PIN-suojaustasoasi.

1. Avaa Tili-sivu verkkoselaimella.

2. Valitse Asetuksista Lapsilukko.

3. Syötä ruudulle Netflix-tilisi salasana.

4. Syötä PIN-kenttään neljä numeroa (ei kirjaimia). Tämä on PIN-koodisi.

5. Valitse PIN-suojaustaso seuraavista vaihtoehdoista:

• Pikkulapset – KAIKKI

• Isommat lapset – 7+, jotkut 13+

• Teinit - 13+

• Aikuiset – 16+, 18+

Huomautus:
    PIN-suojaustasojen määritelmät löydät omassa maassasi voimassa olevista ikäluokituksista.
  6. Valitse Tallenna.

Nyt sinua pyydetään kirjoittamaan PIN-koodi, kun yrität katsoa PIN-suojaustason ylittävää nimikettä. Huomaa, että kun PIN-koodi on annettu, sinun ei tarvitse antaa sitä uudelleen ennen kuin kirjaudut ulos, vaihdat profiilia tai olet käyttämättä palvelua jonkin aikaa.

Näin asetat PIN-koodin rajoittaaksesi tietyn tv-sarjan tai elokuvan katselua

1. Avaa Tili-sivu verkkoselaimella.

2. Valitse Asetuksista Lapsilukko.

3. Syötä ruudulle Netflix-tilisi salasana.

4. Syötä PIN-kenttään neljä numeroa (ei kirjaimia). Tämä on PIN-koodisi.

5. Voit asettaa PIN-suojauksen tietylle nimikkeelle kirjoittamalla sen nimen Kirjoita sarjan tai elokuvan nimi -ruutuun ja klikkaamalla ilmestyvää nimikettä.

6. Valitse Tallenna.

Nyt sinua pyydetään kirjoittamaan PIN-koodi aina, kun yrität katsoa PIN-suojattua nimikettä. Jos joskus haluat poistaa nimikkeen estettyjen listalta, mene lapsilukkoasetuksiin ja valitse nimikkeen vieressä oleva X.

Milloin PIN-koodi tulee syöttää

Sinua pyydetään syöttämään PIN-koodi, jos yrität toistaa rajoitettua nimikettä tai jaksoa tai jos luokitus muuttuu jaksojen välillä, kun katsot sarjaa. Kun PIN-koodi on annettu, sinun ei tarvitse antaa sitä uudelleen ennen kuin kirjaudut ulos, vaihdat profiilia tai olet käyttämättä palvelua jonkin aikaa.

PIN-koodi vaaditaan ladattaessa nimikkeitä mobiililaitteelle, jos sisällön luokitus ylittää tilisi PIN-suojaustason.

• Kun lataat PIN-suojattua nimikettä iOS-laitteelle, sinun on annettava PIN-koodi.

• Android-laitteisiin ja Windows 10 -sovellukseen voit ladata sisältöä antamatta PIN-koodia, mutta se on annettava, kun yrität katsoa PIN-suojattua nimikettä.

Kuinka unohtunut PIN-koodi palautetaan

Jos sinua pyydetään syöttämään PIN-koodi, kun haluat katsoa valitsemaasi nimikettä, mutta olet unohtanut koodin, klikkaa sinistä Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.

Klikattuasi Unohditko PIN-koodin? -linkkiä...

jos...

joudut Netflixin sisäänkirjautumissivulle

kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi ja syötä uusi PIN-koodi seuraavan ruudun PIN-kenttään.

sinua pyydetään syöttämään salasana samalla sivulla

syötä salasanasi ja syötä seuraavan ruudun PIN-kenttään haluamasi uusi PIN-koodi.

Näin poistat PIN-koodin tililtäsi

1. Avaa Tili-sivu verkkoselaimella.

2. Valitse Asetuksista Lapsilukko.

3. Syötä ruudulle Netflix-tilisi salasana.

4. Aseta katselun ikäraja korkeimmalle tasolle Aikuiset. Silloin voit katsella minkä tahansa ikäluokituksen nimikkeitä syöttämättä PIN-koodia.

Huomautus:
Lapsilukkoon tai ikärajoihin tehdyt muutokset eivät välttämättä näy välittömästi kaikissa laitteissasi. Jos muutokset eivät näy, voit päivittää laitteen jollakin seuraavista toimenpiteistä:
- Vaihda toiseen profiiliin ja vaihda sen jälkeen takaisin profiiliin, jolla haluat katsella.
- Kirjaudu ulos Netflix-tililtä ja kirjaudu sen jälkeen takaisin sisään.