Kuinka voin asettaa lapsilukon PIN-koodin?

Päätilin haltijana sinulla on kaksi vaihtoehtoa rajoittaa tililläsi tapahtuvaa katselua:

• Tilitaso (tiukka rajoitus): Voit asettaa nelinumeroisen PIN-koodin, joka täytyy kirjoittaa aina tietyn ikärajan ylittäviä tv-sarjoja tai elokuvia katseltaessa, profiilista riippumatta. PIN-koodi varmistaa, ettei lapsesi katso sisältöä, jonka ikäraja ylittää valitsemasi ikärajan.

• Profiilitaso (lievä rajoitus): Voit asettaa tietylle profiilille ikärajan rajoittaaksesi sillä profiililla katseltavia tv-sarjoja ja elokuvia. Sinun on vanhempana tai huoltajana varmistettava, että lapsesi käyttää vain hänelle tarkoitettua profiilia.

Huomautus:
Tässä artikkelissa on tietoa kaikkien maiden PIN-koodi-toiminnosta paitsi Saksan ja Singaporen.

Lisätietoja lapsilukon PIN-koodin asettamisesta

Noudata näitä ohjeita luodaksesi tai päivittääksesi PIN-asetuksesi. Huomaa, että ennen vuotta 2013 valmistetut laitteet eivät tue PIN-koodeja.

1. Avaa Oma tili -sivu verkkoselaimella.

2. Valitse Lapsilukko kohdassa Asetukset.

3. Syötä ruudulle Netflix-tilisi salasana.

4. Syötä neljä numeroa PIN-kenttään (ei kirjaimia).

5. Valitse PIN-suojaustaso seuraavista vaihtoehdoista:

• Pikkulapset

• Isot lapset

• Teinit

• Aikuiset

Huomautus:
      PIN-suojaustasojen määritelmät löydät omassa maassasi voimassa olevista ikäluokituksista.
  6. Valitse Tallenna.

Milloin PIN-koodi tulee syöttää

Sinua pyydetään syöttämään PIN-koodi, jos yrität toistaa rajoitettua nimikettä tai jaksoa tai jos luokitus muuttuu jaksojen välillä, kun katsot sarjaa. Kun PIN-koodi on annettu, se pysyy käytössä, kunnes kirjaudut ulos, vaihdat profiilia tai jos et käytä palvelua vähään aikaan.

PIN-koodi vaaditaan ladattaessa nimikkeitä mobiililaitteelle, jos sisällön luokitus ylittää tilisi PIN-suojaustason.

• Kun lataat PIN-suojattua nimikettä iOS-laitteelle, sinun on annettava PIN-koodi.

• Android-laitteisiin ja Windows 10 -sovellukseen voit ladata sisältöä antamatta PIN-koodia, mutta se on annettava, kun yrität katsoa PIN-suojattua nimikettä.

Kuinka unohtunut PIN-koodi palautetaan

Jos sinua pyydetään syöttämään PIN-koodi, kun haluat katsoa valitsemaasi nimikettä, mutta olet unohtanut koodin, klikkaa sinistä Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.

Klikattuasi Unohditko PIN-koodin? -linkkiä...

jos...

joudut Netflixin sisäänkirjautumissivulle

kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi ja syötä uusi PIN-koodi seuraavan ruudun PIN-kenttään.

sinua pyydetään syöttämään salasana samalla sivulla

syötä salasanasi ja syötä seuraavan ruudun PIN-kenttään haluamasi uusi PIN-koodi.

Kuinka voin poistaa PIN-koodin tililtäni

1. Avaa Oma tili -sivu verkkoselaimella.

2. Valitse Lapsilukko kohdassa Asetukset.

3. Syötä ruudulle Netflix-tilisi salasana.

4. Aseta katselun ikäraja korkeimmalle tasolle Aikuiset. Silloin voit katsella minkä tahansa ikäluokituksen nimikkeitä syöttämättä PIN-koodia.