Lukitun profiilin PIN-koodia ei pyydetä

Joissakin tapauksissa PIN-koodia ei pyydetä, vaikka profiili on lukittu. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Joitakin laitteita ei voi päivittää niin, että ne pyytäisivät PIN-koodin lukittuun profiiliin pääsemiseksi. Näillä laitteilla:

• Profiililukituksen PIN-koodia ei vaadita lukittuun profiiliin pääsemiseksi, mutta se vaaditaan sarjojen tai elokuvien toistamiseksi kyseisellä profiililla.

• Uusia profiileja ei voi lisätä, jos profiilien lisäämiseen tilille vaaditaan PIN-koodi.

• Jotkin verkkoselaimet avaavat automaattisesti lukitun profiilin, kun kirjaudutaan sisään.

• Verkkoselain avaa automaattisesti viimeksi käytetyn profiilin. Jos et halua, että Netflix kirjautuu automaattisesti viimeksi käytettyyn profiiliin, tyhjennä selaimen evästeet.

• Tilin salasana vaaditaan silti sisäänkirjautumiseen ja lukittuun profiiliin pääsemiseksi.

• Lapsilukon asetuksia voi muuttaa kuka tahansa, joka tietää salasanasi.