TV-sarjojen ja elokuvien lataaminen Netflixistä

Voit ladata valikoituja TV-sarjoja ja elokuvia, jolloin voit katsella niitä Netflix-sovelluksella ilman internet-yhteyttä. Ominaisuus on käytettävissä Apple iOS- tai Android-mobiililaitteiden sekä Windows 10 -tietokoneen tai -tabletin Netflix-sovelluksella. Lataamista muilla laitteilla tai verkkoselaimilla ei tällä hetkellä tueta.

Nimikkeiden lataamiseen laitteeseen Netflixistä tarvitaan:

• iPhone, iPad tai iPod, jonka käyttöjärjestelmäversiona on iOS 9.0 tai uudempi; tai

• puhelin tai tabletti, jonka käyttöjärjestelmäversiona on Android 4.4.2 tai uudempi; tai

• tabletti tai tietokone, jonka käyttöjärjestelmänä on Windows 10:n versio 1607 (Anniversary Update) tai uudempi, sekä

• verkkoyhteys* sekä

• käytössä oleva Netflix-striimaustili sekä

• Netflix Apple iOS-, Netflix Android- tai Netflix Windows 10 -sovelluksen uusin versio

*Voit katsoa ladattuja TV-sarjoja ja elokuvia ilman verkkoyhteyttä, mutta tarvitset verkkoyhteyden voidaksesi ladata sisältöä Netflix-sovelluksella.

Lataamisessa ja striimauksessa tarvittava datasiirtomäärä on suurin piirtein yhtä suuri. Mikäli haluat pitää siirrettävän mobiilidatan määrän pienenä, lataus kannattaa tehdä silloin, kun käytössä on Wi-Fi-yhteys. Lisätietoja datan käytöstä löytyy ohjekeskuksesta.

Jos saat virheilmoituksen, kun yrität ladata tai katsella nimikettä, tee ohjekeskukseen haku kyseisellä virheilmoituksella.

Voit hallinnoida aktiivisia latauslaitteitasi Tili-sivulla, kun olet kirjautuneena omalle tilillesi osoitteessa Netflix.com.

Kun lataamasi nimike ei ole enää saatavilla Netflixissä, ladattu nimike ei ole enää voimassa eikä sitä voi katsella.

Nimikkeen lataaminen

Nimikkeen lataaminen

Kaikki nimikkeet eivät ole ladattavissa. Jos sinua kiinnostaa jokin tietty nimike, voit hakea sen esiin ja katsoa, näkyykö siinä latauskuvake . Jos haluat selata ladattavia nimikkeitä, valitse Netflix-valikosta Ladattavissa. Kun olet löytänyt nimikkeen, seuraa alla olevia ohjeita. Elleivät kyseiset vaihtoehdot näy laitteessasi, yrität luultavasti ladata laitteelle, joka ei täytä yllä mainittuja vaatimuksia.

Huomautus:
Laitteella on oltava internetyhteys, jotta sillä voi ladata sisältöä.
  1. Valitse nimike, jonka haluat ladata.

2. Napauta nimikkeen kuvaussivulta latauskuvaketta .

• TV-sarjoissa kuvake näkyy kunkin saatavilla olevan jakson vieressä.

3. Kun nimike on kokonaan latautunut, pääset katsomaan sitä sovelluksen Omat lataukset ‑kohdasta. Huomaa, että eri nimikkeillä on eri voimassaoloaika. Katso voimassaoloajat Omat lataukset -sivulta.

Jos saat virheilmoituksen, kun yrität ladata tai katsella nimikettä, tee ohjekeskukseen haku kyseisellä virheilmoituksella.

Latauksen videolaadun valinta

Voit valita ladattavan nimikkeen videolaadun sen mukaan, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi.* Normaalissa kuvanlaadussa kuvan laatu on hieman heikompi, joten ladattu nimike vie vähemmän tallennustilaa ja lataus tapahtuu nopeammin. Korkeampi, nimikkeestä riippuen jopa 1080p, kuvanlaatu vie enemmän tallennustilaa ja lataus kestää kauemmin.

1. Napauta Netflix-sovelluksen valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Videolaatu.

4. Valitse joko Normaali kuvanlaatu tai Korkeampi kuvanlaatu.

*Android-laitteen tulee voida striimata Netflixiä HD-tarkkuudella, jotta kuvanlaatu on valittavissa. Katso lisätietoja HD-yhteensopivista malleista Android-artikkelista.

Hallinnoi latausten tallennuspaikkaa (Vain Android-laitteet)

Jos Android-laitteeseen on asennettu SD-kortti, voit tallentaa lataukset sinne.

1. Napauta Netflix-sovelluksen valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Latauskohde.

4. Valitse, missä haluat säilyttää latauksiasi.

• Tämä muuttaa tulevien latausten tallennuspaikan. Aiemmin lataamasi nimikkeet pysyvät siellä, missä ne nyt ovat.

Ladatun nimikkeen katselu

Näin pääset katsomaan laitteeseen lataamiasi nimikkeitä:

1. Avaa Netflix-sovellus ja napauta valikkokuvaketta .*

2. Valitse Omat lataukset.

3. Napauta toistokuvaketta sen nimikkeen kohdalta, jonka haluat katsoa.

• TV-sarjoissa sinun pitää ensin valita sarja ja sitten napauttaa toistokuvaketta sen jakson kohdalta, jonka haluat katsoa.

*Katsoaksesi lataamiasi nimikkeitä sinun pitää olla kirjautunut Netflix-tilillesi, mutta sinun ei tarvitse olla yhteydessä internetiin. Suosittelemme, että pysyt kirjautuneena Netflix-mobiilisovellukseesi, jotta lataamasi nimikkeet ovat aina käytössäsi.

Ladatun nimikkeen poistaminen

Kun olet katsonut ladatun nimikkeen, se kannattaa poistaa ennen kuin aloitat uuden nimikkeen latauksen.

Ladatun nimikkeen poistaminen iOS-laitteesta

1. Napauta valikkokuvaketta .

2. Valitse Omat lataukset.

3. Valitse ruudun oikeasta yläkulmasta Muokkaa.

4. Poista nimike laitteesta napauttamalla punaista X-kuvaketta.

Ladatun nimikkeen poistaminen Android-laitteesta

1. Napauta valikkokuvaketta .

2. Valitse Omat lataukset.

3. Valitse muokkauskuvake ruudun oikeasta yläkulmasta.

4. Valitse poistettavat nimikkeet valitsemalla nimikkeen vieressä oleva valintaruutu.

5. Poista nimike laitteesta klikkaamalla tai napauttamalla poistokuvaketta .

Ladatun nimikkeen poistaminen Windows 10 -laitteesta

1. Klikkaa tai napauta valikkokuvaketta .

2. Valitse Omat lataukset.

3. Klikkaa tai napauta muokkauskuvaketta ruudun oikeasta yläkulmasta.

4. Valitse poistettavat nimikkeet valitsemalla nimikkeen vieressä oleva valintaruutu.

5. Poista nimike laitteesta klikkaamalla tai napauttamalla poistokuvaketta .

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen

1. Klikkaa tai napauta valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse Poista kaikki lataukset.

4. Valitse valinnan vahvistusnäytössä Poista.

5. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

globe