TV-sarjojen ja elokuvien lataaminen Netflixistä

Voit ladata valikoituja TV-sarjoja ja elokuvia, jolloin voit katsella niitä Netflix-sovelluksella ilman internet-yhteyttä. Kun katsot ladattuja nimikkeitä ilman internet-yhteyttä, sitä ei lasketa samanaikaiseksi striimaamiseksi, jota sopimuksesi rajoittaa. Latausominaisuus on saatavilla laitteissa, jotka täyttävät alla mainitut vaatimukset. Lataamista ei tällä hetkellä tueta verkkoselaimilla eikä laitteilla, joita ei ole seuraavassa luettelossa. Jos saat virheilmoituksen, kun yrität ladata tai katsella nimikettä, tee ohjekeskukseen haku kyseisellä virheilmoituksella.

Mitä tarvitaan tv-sarjojen ja elokuvien lataamiseen Netflixistä?

• Verkkoyhteys ja

• käytössä oleva Netflix-striimaustili sekä

• iPhone, iPad tai iPod touch, jonka käyttöjärjestelmäversiona on iOS 9.0 tai uudempi; tai

• puhelin tai tabletti, jonka käyttöjärjestelmäversiona on Android 4.4.2 tai uudempi; tai

• Amazon Fire -tabletti, jonka käyttöjärjestelmäversiona on Android 4.0 tai uudempi; tai

• tabletti tai tietokone, jonka käyttöjärjestelmänä on Windows 10:n versio 1607 (Anniversary Update) tai uudempi, sekä

• Netflix Apple iOS-, Netflix Android-, Amazon Fire- tai Netflix Windows 10 -sovelluksen uusin versio

Huomautus:
Jotkin Chromebook- ja Chromebox-mallit voivat pystyä latamaan Androidin nykyisen Netflix-sovelluksen Google Play -kaupasta ja käyttämään sen latausominaisuutta.

Miten lataan nimikkeen?

Jos sinua kiinnostaa jokin tietty nimike, voit hakea sen esiin ja katsoa, näkyykö siinä latauskuvake . Kun olet löytänyt nimikkeen, seuraa alla olevia ohjeita.

1. Valitse nimike, jonka haluat ladata.

2. Napauta nimikkeen kuvaussivulta latauskuvaketta .

• TV-sarjoissa kuvake näkyy kunkin saatavilla olevan jakson vieressä.

3. Kun nimike on kokonaan latautunut, pääset katsomaan sitä sovelluksen Omat lataukset ‑kohdasta.

En näe latausvaihtoehtoa.

Kaikki nimikkeet eivät ole ladattavissa. Elleivät kyseiset vaihtoehdot näy laitteessasi, yrität luultavasti ladata laitteelle, joka ei täytä yllä mainittuja vaatimuksia.

Huomautus:
Jotkin laitteet sallivat myös fiksun latauksen. Kun olet saanut yhden jakson katsottua, tämä ominaisuus poistaa sen ja lataa automaattisesti sarjan seuraavan jakson.

Miten katson lataamani nimikkeen?

Valitse laite, johon latasit nimikkeen.

Huomautus:
Katsoaksesi lataamiasi nimikkeitä sinun pitää olla kirjautunut Netflix-tilillesi, mutta sinun ei tarvitse olla yhteydessä internetiin. Suosittelemme, että pysyt kirjautuneena Netflix-mobiilisovellukseesi, jotta lataamasi nimikkeet ovat aina käytössäsi.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Netflix-sovelluksesta Lataukset-kuvake .

2. Napauta toistokuvaketta sen nimikkeen kohdalta, jonka haluat katsoa.

• TV-sarjoissa sinun pitää ensin valita sarja ja sitten napauttaa toistokuvaketta sen jakson kohdalta, jonka haluat katsoa.

Android-puhelin tai -tabletti

1. Valitse Netflix-sovelluksesta Lataukset-kuvake .

2. Napauta toistokuvaketta sen nimikkeen kohdalta, jonka haluat katsoa.

• TV-sarjoissa sinun pitää ensin valita sarja ja sitten napauttaa toistokuvaketta sen jakson kohdalta, jonka haluat katsoa.

Amazon Fire -tabletti

1. Valitse Netflix-sovelluksesta Lataukset-kuvake .

2. Napauta toistokuvaketta sen nimikkeen kohdalta, jonka haluat katsoa.

• TV-sarjoissa sinun pitää ensin valita sarja ja sitten napauttaa toistokuvaketta sen jakson kohdalta, jonka haluat katsoa.

Windows 10 -tabletti tai -tietokone

1. Avaa Netflix-sovellus ja napauta valikkokuvaketta Valikko.

2. Valitse Omat lataukset.

3. Napauta toistokuvaketta sen nimikkeen kohdalta, jonka haluat katsoa.

• TV-sarjoissa sinun pitää ensin valita sarja ja sitten napauttaa toistokuvaketta sen jakson kohdalta, jonka haluat katsoa.

Miten poistan lataamani nimikkeen?

Kun olet katsonut lataamasi nimikkeen, voit poistaa sen laitteestasi, jos et enää haluaa säilyttää sitä.

Huomautus:
Jotkin laitteet sallivat myös fiksun latauksen. Kun olet saanut yhden jakson katsottua, tämä ominaisuus poistaa sen ja lataa automaattisesti sarjan seuraavan jakson.

iPhone, iPad tai iPod touch

Yhden ladatun nimikkeen poistaminen iOS-laitteesta:

1. Napauta kohtaa Lataukset.

2. Valitse ruudun oikeasta yläkulmasta Muokkaa.

3. Poista nimike laitteesta napauttamalla punaista X-kuvaketta.

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen Android-laitteesta:

1. Napauta valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse Poista kaikki lataukset.

4. Valitse valinnan vahvistusnäytössä Poista.

5. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

Android-puhelin tai -tabletti

Yhden ladatun nimikkeen poistaminen Android-laitteesta:

1. Valitse Omat lataukset.

2. Napauta ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauskuvaketta Muokkaa.

3. Valitse poistettavat nimikkeet valitsemalla nimikkeen vieressä oleva valintaruutu.

4. Tap the delete icon Poista to remove the title from your device.

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen Android-laitteesta:

1. Napauta valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse Poista kaikki lataukset.

4. Valitse valinnan vahvistusnäytössä Poista.

5. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

Amazon Fire -tabletti

Yhden ladatun nimikkeen poistaminen laitteesta:

1. Valitse Omat lataukset.

2. Napauta ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauskuvaketta Muokkaa.

3. Valitse poistettavat nimikkeet valitsemalla nimikkeen vieressä oleva valintaruutu.

4. Napauta poistokuvaketta Poista poistaaksesi nimikkeen laitteesta.

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen laitteesta:

1. Napauta valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse Poista kaikki lataukset.

4. Valitse valinnan vahvistusnäytössä Poista.

5. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

Windows 10 -tabletti tai -tietokone

Yhden ladatun nimikkeen poistaminen Windows 10 -laitteesta

1. Klikkaa tai napauta valikkokuvaketta Valikko.

2. Valitse Omat lataukset.

3. Klikkaa tai napauta ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauskuvaketta Muokkaa.

4. Valitse poistettavat nimikkeet valitsemalla nimikkeen vieressä oleva valintaruutu.

5. Klikkaa tai napauta poistokuvaketta Poista poistaaksesi nimikkeen laitteesta.

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen Windows 10 -laitteesta:

1. Klikkaa tai napauta ....

2. Valitse Asetukset (Settings)

3. Valitse Poista kaikki lataukset.

4. Valitse valinnan vahvistusnäytössä Poista.

5. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

Miten vaihdan ladattavan nimikkeen videolaatua?

Voit valita ladattavan nimikkeen videolaadun sen mukaan, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi. Normaalissa kuvanlaadussa kuvan laatu on hieman heikompi, joten ladattu nimike vie vähemmän tallennustilaa ja lataus tapahtuu nopeammin. Korkeampi, nimikkeestä riippuen jopa 1080p, kuvanlaatu vie enemmän tallennustilaa ja lataus kestää kauemmin.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Napauta Netflix-sovelluksen valikkokuvaketta Valikko.

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Videolaatu.

4. Valitse joko Normaali kuvanlaatu tai Korkeampi kuvanlaatu.

Android-puhelin tai -tabletti

1. Napauta Netflix-sovelluksen valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Videolaatu.

4. Valitse joko Normaali kuvanlaatu tai Korkeampi kuvanlaatu.

Huomautus:
Android-laitteen tulee voida striimata Netflixiä HD-tarkkuudella, jotta kuvanlaatu on valittavissa. Lue lisää HD-tarkkuutta tukevista Android-malleista.

Amazon Fire -tabletti

1. Napauta Netflix-sovelluksen valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Videolaatu.

4. Valitse joko Normaali kuvanlaatu tai Korkeampi kuvanlaatu.

Huomautus:
Amazon Fire -laitteen tulee voida striimata Netflixiä HD-tarkkuudella, jotta kuvanlaatu on valittavissa. Lue lisää HD-tarkkuutta tukevista Amazon Fire -malleista.

Windows 10 -tabletti tai -tietokone

1. Napauta Netflix-sovelluksessa ....

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse kohdan Lataukset alta Videolaatu.

4. Valitse joko Normaali kuvanlaatu tai Korkeampi kuvanlaatu.

Miten vaihdan ladattavan nimikkeen ääni- tai tekstitysasetuksia?

Sarja tai elokuva latautuu lataushetkellä valittuna olevalla äänellä ja tekstityksellä. Voit päivittää nimikkeen ääni- tai tekstitysasetuksia ennen sen lataamista. Voit myös poistaa latauksen, päivittää ääni- tai tekstitysasetukset ja ladata nimikkeen sitten uudelleen.

Miten voin hallinnoida latauslaitteitani?

Suoratoistosopimuksestasi riippuen sinulla voi olla ladattuja nimikkeitä joko yhdessä, kahdessa tai neljässä laitteessa samaan aikaan. Jos saat ilmoituksen, että sinulla on latauksia liian monessa laitteessa, voit poistaa kaikki lataukset yhdestä tai useammasta laitteesta seuraamalla alla olevia ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Klikkaa tai napauta Netflix.comissa valikkokuvaketta .

2. Valitse Tili.

3. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

4. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Android-puhelin tai -tabletti

1. Klikkaa tai napauta Netflix.comissa valikkokuvaketta .

2. Valitse Tili.

3. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

4. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Amazon Fire -tabletti

1. Klikkaa tai napauta Netflix.comissa valikkokuvaketta .

2. Valitse Tili.

3. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

4. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Windows 10 -tabletti tai -tietokone

1. Klikkaa tai napauta ....

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Tilitiedot.

4. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

5. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Miten voin poistaa latauksia laitteesta, jota en pääse käyttämään?

Jos et voi poistaa ladattuja nimikkeitä suoraan jostakin laitteesta, voit hallinnoida aktiivisia latauslaitteitasi joko Netflix.comin Tili-sivun tai Netflix-sovelluksen kautta alla olevien ohjeiden mukaan. Kun poistat jonkin laitteen, kaikki siinä olevat lataukset poistetaan myös.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Klikkaa tai napauta Netflix.comissa valikkokuvaketta .

2. Valitse Tili.

3. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

4. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Android-puhelin tai -tabletti

1. Klikkaa tai napauta Netflix.comissa valikkokuvaketta .

2. Valitse Tili.

3. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

4. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Amazon Fire -tabletti

1. Klikkaa tai napauta Netflix.comissa valikkokuvaketta .

2. Valitse Tili.

3. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

4. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Windows 10 -tabletti tai -tietokone

1. Klikkaa tai napauta ....

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Tilitiedot.

4. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

5. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Miten voin hallinnoida Android-laitteeni tallennuspaikkaa?

Jos Android-laitteeseen on asennettu SD-kortti, voit tallentaa lataukset sinne.

1. Klikkaa tai napauta Netflix.comissa valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Latauskohde.

4. Valitse, missä haluat säilyttää latauksiasi.

Huomautus:
    Tämä muuttaa tulevien latausten tallennuspaikan. Aiemmin lataamasi nimikkeet pysyvät siellä, missä ne nyt ovat.

Vaikuttavatko lataukset datasiirtomääriini?

Lataamisessa ja striimauksessa tarvittava datasiirtomäärä on suurin piirtein yhtä suuri. Mikäli haluat pitää siirrettävän mobiilidatan määrän pienenä, lataus kannattaa tehdä silloin, kun käytössä on Wi-Fi-yhteys. Lisätietoja datan käytöstä löytyy ohjekeskuksesta.

Rajoitetaanko ladattujen nimikkeiden määrää?

Tällä hetkellä yhdelle laitteelle voi tallentaa korkeintaan 100 nimikettä kerrallaan. Jos nimikkeitä yritetään ladata enemmän kuin 100, siitä aiheutuu virhe.

Rajoitetaanko sitä, kuinka monta kertaa yhden nimikkeen voi ladata?

Kyllä. Joidenkin nimikkeiden esitysoikeudet sallivat vain tietyn määrän latauskertoja vuodessa. Jos nimikettä yritetään ladata sen jälkeen, kun sen vuosittaisten latauskertojen määrä on ylittynyt, saat siitä virheilmoituksen.

Lisätietoja lisensoidusta sisällöstä saat artikkelista Kuinka Netflix hankkii TV-sarjojen ja elokuvien striimausoikeuksia.

Rajoitetaanko sitä, kuinka monella laitteella latauksia voi olla?

Suoratoistosopimuksestasi riippuen sinulla voi olla ladattuja nimikkeitä joko yhdessä, kahdessa tai neljässä laitteessa samaan aikaan. Jos olet jo ladannut nimikkeitä niin monelle laitteelle kuin sopimuksesi sallii ja haluat ladata nimikkeitä uudelle laitteelle, sinun on ensin poistettava kaikki lataukset ainakin yhdestä laitteesta.

Ilmoitetaanko minulle, kun lataus on vanhenemassa?

Kun olet ladannut nimikkeen laitteeseesi, sinulla on rajallisesti aikaa katsoa se ennen kuin lataus vanhenee. Jäljellä oleva aika näkyy niissä laitteessa olevissa nimikkeissä, jotka ovat vanhentumassa alle 7 päivän kuluessa. Kun lataamasi nimike ei ole enää saatavilla Netflixissä, ladattu nimike ei ole enää voimassa eikä sitä voi katsella. Katso ohjekeskuksesta lisätietoja latausten vanhentumisesta ja niiden uusimisesta.