TV-sarjojen ja elokuvien lataaminen Netflixistä

Voit ladata valikoituja TV-sarjoja ja elokuvia, jolloin voit katsella niitä Netflix-sovelluksella ilman internet-yhteyttä. Ominaisuus on käytettävissä Apple iOS- tai Android-mobiililaitteiden sekä Windows 10 -tietokoneen tai -tabletin Netflix-sovelluksella. Lataamista muilla laitteilla tai verkkoselaimilla ei tällä hetkellä tueta. Jos saat virheilmoituksen, kun yrität ladata tai katsella nimikettä, tee ohjekeskukseen haku kyseisellä virheilmoituksella.

Mitä tarvitaan tv-sarjojen ja elokuvien lataamiseen Netflixistä?

• Verkkoyhteys ja

• käytössä oleva Netflix-striimaustili sekä

• iPhone, iPad tai iPod, jonka käyttöjärjestelmäversiona on iOS 9.0 tai uudempi; tai

• puhelin tai tabletti, jonka käyttöjärjestelmäversiona on Android 4.4.2 tai uudempi; tai

• Amazon Fire -tabletti, jonka käyttöjärjestelmäversiona on Android 4.0 tai uudempi; tai

• tabletti tai tietokone, jonka käyttöjärjestelmänä on Windows 10:n versio 1607 (Anniversary Update) tai uudempi, sekä

• Netflix Apple iOS-, Netflix Android-, Amazon Fire- tai Netflix Windows 10 -sovelluksen uusin versio

Huomautus:
Jotkin Chromebook- ja Chromebox-mallit voivat pystyä latamaan Androidin nykyisen Netflix-sovelluksen Google Play -kaupasta ja käyttämään sen latausominaisuutta.

Miten lataan nimikkeen?

Jos sinua kiinnostaa jokin tietty nimike, voit hakea sen esiin ja katsoa, näkyykö siinä latauskuvake . Kun olet löytänyt nimikkeen, seuraa alla olevia ohjeita.

1. Valitse nimike, jonka haluat ladata.

2. Napauta nimikkeen kuvaussivulta latauskuvaketta .

• TV-sarjoissa kuvake näkyy kunkin saatavilla olevan jakson vieressä.

3. Kun nimike on kokonaan latautunut, pääset katsomaan sitä sovelluksen Omat lataukset ‑kohdasta.

En näe latausvaihtoehtoa.

Kaikki nimikkeet eivät ole ladattavissa. Elleivät kyseiset vaihtoehdot näy laitteessasi, yrität luultavasti ladata laitteelle, joka ei täytä yllä mainittuja vaatimuksia.

Huomautus:
Android-puhelimet ja tabletit sallivat myös fiksun latauksen. Kun olet saanut katsomastasi tv-sarjasta yhden jakson katsottua, tämä ominaisuus lataa automaattisesti seuraavan jakson.

Miten katson lataamani nimikkeen?

Valitse laite, johon latasit nimikkeen.

Huomautus:
Katsoaksesi lataamiasi nimikkeitä sinun pitää olla kirjautunut Netflix-tilillesi, mutta sinun ei tarvitse olla yhteydessä internetiin. Suosittelemme, että pysyt kirjautuneena Netflix-mobiilisovellukseesi, jotta lataamasi nimikkeet ovat aina käytössäsi.

iPhone, iPad tai iPod

1. Valitse Netflix-sovelluksesta Lataukset-kuvake .

2. Napauta toistokuvaketta sen nimikkeen kohdalta, jonka haluat katsoa.

• TV-sarjoissa sinun pitää ensin valita sarja ja sitten napauttaa toistokuvaketta sen jakson kohdalta, jonka haluat katsoa.

Android-puhelin tai -tabletti

1. Valitse Netflix-sovelluksesta Lataukset-kuvake .

2. Napauta toistokuvaketta sen nimikkeen kohdalta, jonka haluat katsoa.

• TV-sarjoissa sinun pitää ensin valita sarja ja sitten napauttaa toistokuvaketta sen jakson kohdalta, jonka haluat katsoa.

Amazon Fire -tabletti

1. Valitse Netflix-sovelluksesta Lataukset-kuvake .

2. Napauta toistokuvaketta sen nimikkeen kohdalta, jonka haluat katsoa.

• TV-sarjoissa sinun pitää ensin valita sarja ja sitten napauttaa toistokuvaketta sen jakson kohdalta, jonka haluat katsoa.

Windows 10 -tabletti tai -tietokone

1. Avaa Netflix-sovellus ja napauta valikkokuvaketta Valikko.

2. Valitse Omat lataukset.

3. Napauta toistokuvaketta sen nimikkeen kohdalta, jonka haluat katsoa.

• TV-sarjoissa sinun pitää ensin valita sarja ja sitten napauttaa toistokuvaketta sen jakson kohdalta, jonka haluat katsoa.

Miten poistan lataamani nimikkeen?

Kun olet katsonut lataamasi nimikkeen, voit poistaa sen laitteestasi, jos et enää haluaa säilyttää sitä.

iPhone, iPad tai iPod

Yhden ladatun nimikkeen poistaminen iOS-laitteesta:

1. Napauta kohtaa Lataukset.

2. Valitse ruudun oikeasta yläkulmasta Muokkaa.

3. Poista nimike laitteesta napauttamalla punaista X-kuvaketta.

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen Android-laitteesta:

1. Napauta valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse Poista kaikki lataukset.

4. Valitse valinnan vahvistusnäytössä Poista.

5. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

Android-puhelin tai -tabletti

Yhden ladatun nimikkeen poistaminen Android-laitteesta:

1. Valitse Omat lataukset.

2. Napauta ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauskuvaketta Muokkaa.

3. Valitse poistettavat nimikkeet valitsemalla nimikkeen vieressä oleva valintaruutu.

4. Napauta poistokuvaketta Poista poistaaksesi nimikkeen laitteestasi.

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen Android-laitteesta:

1. Napauta valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse Poista kaikki lataukset.

4. Valitse valinnan vahvistusnäytössä Poista.

5. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

Amazon Fire -tabletti

Yhden ladatun nimikkeen poistaminen laitteesta:

1. Valitse Omat lataukset.

2. Napauta ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauskuvaketta Muokkaa.

3. Valitse poistettavat nimikkeet valitsemalla nimikkeen vieressä oleva valintaruutu.

4. Napauta poistokuvaketta Poista poistaaksesi nimikkeen laitteestasi.

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen laitteesta:

1. Napauta valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse Poista kaikki lataukset.

4. Valitse valinnan vahvistusnäytössä Poista.

5. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

Windows 10 -tabletti tai -tietokone

Yhden ladatun nimikkeen poistaminen Windows 10 -laitteesta

1. Klikkaa tai napauta valikkokuvaketta Valikko.

2. Valitse Omat lataukset.

3. Klikkaa tai napauta ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauskuvaketta Muokkaa.

4. Valitse poistettavat nimikkeet valitsemalla nimikkeen vieressä oleva valintaruutu.

5. Klikkaa tai napauta poistokuvaketta Poista poistaaksesi nimikkeen laitteestasi.

Kaikkien ladattujen nimikkeiden poistaminen Windows 10 -laitteesta:

1. Klikkaa tai napauta ....

2. Valitse Asetukset (Settings)

3. Valitse Poista kaikki lataukset.

4. Valitse valinnan vahvistusnäytössä Poista.

5. Kaikki ladatut nimikkeet poistetaan.

Miten vaihdan ladattavan nimikkeen videolaatua?

Voit valita ladattavan nimikkeen videolaadun sen mukaan, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi. Normaalissa kuvanlaadussa kuvan laatu on hieman heikompi, joten ladattu nimike vie vähemmän tallennustilaa ja lataus tapahtuu nopeammin. Korkeampi, nimikkeestä riippuen jopa 1080p, kuvanlaatu vie enemmän tallennustilaa ja lataus kestää kauemmin.

iPhone, iPad tai iPod

1. Napauta Netflix-sovelluksen valikkokuvaketta Valikko.

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Videolaatu.

4. Valitse joko Normaali kuvanlaatu tai Korkeampi kuvanlaatu.

Android-puhelin tai -tabletti

1. Napauta Netflix-sovelluksen valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Videolaatu.

4. Valitse joko Normaali kuvanlaatu tai Korkeampi kuvanlaatu.

Huomautus:
Android-laitteen tulee voida striimata Netflixiä HD-tarkkuudella, jotta kuvanlaatu on valittavissa. Lue lisää HD-tarkkuutta tukevista Android-malleista.

Amazon Fire -tabletti

1. Napauta Netflix-sovelluksen valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Videolaatu.

4. Valitse joko Normaali kuvanlaatu tai Korkeampi kuvanlaatu.

Huomautus:
Amazon Fire -laitteen tulee voida striimata Netflixiä HD-tarkkuudella, jotta kuvanlaatu on valittavissa. Lue lisää HD-tarkkuutta tukevista Amazon Fire -malleista.

Windows 10 -tabletti tai -tietokone

1. Napauta Netflix-sovelluksessa ....

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse kohdan Lataukset alta Videolaatu.

4. Valitse joko Normaali kuvanlaatu tai Korkeampi kuvanlaatu.

Miten voin poistaa latauksia laitteesta, jota en pääse käyttämään?

Jos et voi poistaa ladattuja nimikkeitä suoraan jostakin laitteesta, voit hallinnoida aktiivisia latauslaitteitasi joko Netflix.comin Tili-sivun tai Netflix-sovelluksen kautta alla olevien ohjeiden mukaan. Kun poistat jonkin laitteen, kaikki siinä olevat lataukset poistetaan myös.

iPhone, iPad tai iPod

1. Klikkaa tai napauta Netflix.comissa valikkokuvaketta .

2. Valitse Tili.

3. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

4. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Android-puhelin tai -tabletti

1. Klikkaa tai napauta Netflix.comissa valikkokuvaketta .

2. Valitse Tili.

3. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

4. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Amazon Fire -tabletti

Klikkaa tai napauta Netflix.comissa valikkokuvaketta .

1. Valitse Tili.

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

3. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Windows 10 -tabletti tai -tietokone

1. Klikkaa tai napauta ....

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Tilitiedot.

4. Vieritä näyttöä alas ja valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

5. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalla.

Miten voin hallinnoida Android-laitteeni tallennuspaikkaa?

Jos Android-laitteeseen on asennettu SD-kortti, voit tallentaa lataukset sinne.

1. Napauta Netflix-sovelluksen valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Valitse kohdan Lataukset alta Latauskohde.

4. Valitse latausten tallennuspaikka.
    Tämä vaikuttaa tulevien latausten tallennuspaikkaan. Aiemmin lataamasi nimikkeet pysyvät siellä, missä ne nyt ovat.

Vaikuttavatko lataukset datasiirtomääriini?

Lataamisessa ja striimauksessa tarvittava datasiirtomäärä on suurin piirtein yhtä suuri. Mikäli haluat pitää siirrettävän mobiilidatan määrän pienenä, lataus kannattaa tehdä silloin, kun käytössä on Wi-Fi-yhteys. Lisätietoja datan käytöstä löytyy ohjekeskuksesta.

Rajoitetaanko ladattujen nimikkeiden määrää?

Tällä hetkellä yhdelle laitteelle voi tallentaa korkeintaan 100 nimikettä kerrallaan. Jos nimikkeitä yritetään ladata enemmän kuin 100, siitä aiheutuu virhe.

Rajoitetaanko sitä, kuinka monella laitteella latauksia voi olla?

Suoratoistosopimuksestasi riippuen sinulla voi olla ladattuja nimikkeitä joko yhdessä, kahdessa tai neljässä laitteessa samaan aikaan. Jos olet jo ladannut nimikkeitä niin monelle laitteelle kuin sopimuksesi sallii ja haluat ladata nimikkeitä uudelle laitteelle, sinun on ensin poistettava kaikki lataukset ainakin yhdestä laitteesta.

Ilmoitetaanko minulle, kun lataus on vanhenemassa?

Kun olet ladannut nimikkeen laitteeseesi, sinulla on rajallisesti aikaa katsoa se ennen kuin lataus vanhenee. Jäljellä oleva aika näkyy niissä laitteessa olevissa nimikkeissä, jotka ovat vanhentumassa alle 7 päivän kuluessa. Kun lataamasi nimike ei ole enää saatavilla Netflixissä, ladattu nimike ei ole enää voimassa eikä sitä voi katsella. Katso ohjekeskuksesta lisätietoja latausten vanhentumisesta ja niiden uusimisesta.