Näin lataat nimikkeitä katseltavaksi ilman nettiä

Voit ladata Netflix-sovelluksesta TV-sarjoja ja elokuvia ja katsoa niitä koska tahansa ilman nettiyhteyttä. Lue tästä lisätietoa TV-sarjojen ja elokuvien etsimisestä ja lataamisesta sekä ladattujen ohjelmien katselusta.

Netflixistä ladataksesi tarvitset Netflix-sovelluksen uusimman version, jota käytetään jollakin näistä laitteista:

• iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 9.0 tai myöhempi versio

• Android-puhelin tai -tabletti, jossa on Android 4.4.2 tai myöhempi versio

• Amazon Fire -tabletti, jossa on Fire OS 4.0 tai myöhempi versio

• Windows 10 (version 1709 tai uudempi) tai Windows 11 -tabletti tai -tietokone

• Jotkin Chromebook ja Chromebox -mallit

Näin etsit TV-sarjan tai elokuvan ja lataat sen

Napauta mitä tahansa TV-sarjaa tai elokuvaa ja etsi Lataukset-kuvake alaspäin osoittava nuoli, joka kertoo, että sen voi ladata. Nimikkeet voi myös suodattaa ladattavuuden perusteella. Kaikkia nimikkeitä ei voi ladata

1. Avaa Netflix-sovellus ja napauta Lataukset alaspäin osoittava nuoli.

• Kun käytät laitetta, jossa on Windows 10 or Windows 11, avaa Netflix-sovellus ja valitse Valikko .

2. Valitse Näitä voit ladata, Etsi jotain ladattavaa, Löydä lisää ladattavaa tai Ladattavissa laitteesta riippuen.

3. Valitse TV-sarja tai elokuva.

4. Napauta kuvaussivulta Lataa alaspäin osoittava nuoli.

• TV-sarjoissa Lataa alaspäin osoittava nuoli näkyy kunkin saatavilla olevan jakson vieressä. Androidin käyttäjille näkyy myös vaihtoehto Lataa kausi , jolla voi ladata kaikki valitun kauden jaksot.

• Voit säästää dataa lataamalla Wi-Fi-yhteyden kautta.

Sinulla voi olla yhtä aikaa korkeintaan 100 aktiivista latausta laitetta kohti niin monella laitteella kuin sopimukseesi sisältyy.

Jos peruutat tilisi, lataamasi TV-sarjat ja elokuvat poistetaan laitteelta. Ne on ladattava uudelleen, jos liityt uudestaan jäseneksi.

Ladattujen TV-sarjojen ja elokuvien katselu

Suosittelemme, että pysyt kirjautuneena Netflix-sovellukseen, jotta lataamasi nimikkeet ovat aina käytössäsi.

1. Kirjaudu sisään Netflix-sovellukseen ja valitse Lataukset alaspäin osoittava nuoli.

• Kun käytät laitetta, jossa on Windows 10 or Windows 11, avaa Netflix-sovellus ja valitseMenu valikkokuvake, then My Downloads.

2. Etsi haluamasi nimike ja valitse Toista toistopainike.

• Jos katsot TV-sarjaa, valitse ensin sarja ja napauta sitten Toista toistopainike haluamasi jakson vierestä.

Huomautus:
Lasten profiileilla ei välttämättä voi katsoa kaikkia ladattuja TV-sarjoja ja elokuvia nimikkeiden ikärajoista riippuen.

Ladatut TV-sarjat ja elokuvat ovat saatavilla vain laitteella, johon ne ladattiin. Niitä voi katsella kaikilla tilisi profiileilla. Lataukset vanhenevat jonkin ajan kuluttua. Joitakin nimikkeitä voi ladata vain tietyn määrän kertoja vuodessa. Kun et enää jatka katselua, poista lataukset laitteeltasi.