En pysty lataamaan TV-sarjaa tai elokuvaa

Kaikki TV-sarjat ja elokuvat eivät ole ladattavissa, joten latauskuvake Latauskuvake voi olla näkyvissä joillekin nimikkeille, mutta ei kaikille.

Jos latauskuvaketta ei ole näkyvissä minkään TV-sarjan tai elokuvan kohdalla, laitteessasi saattaa olla ongelma tai nimikkeiden lataaminen ei ehkä ole mahdollista laitteellasi. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Android-puhelin tai -tabletti

Päivitä Netflix-sovellus

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Kirjoita hakukenttään Netflix.

3. Napauta hakutuloksista Netflix-sovellusta.

4. Kosketa Päivitä (Update) -valintaa.

• Jos näet vain Poista (Uninstall) tai Avaa (Open), Netflix-sovellus on jo päivitetty uusimpaan versioon.

Jos Netflix-sovellus ei näy hakutuloksissa, noudata ohjeita artikkelista En löydä Netflix-sovellusta sovelluskaupoista.

Jos sinulla ei ole Play Kauppa -sovellusta, saat apua Googlen tukisivustolta.

Päivitä Android-laitteesi

1. Avaa Asetukset (Settings).

2. Etsi Järjestelmäpäivitys (System Update) tai Ohjelmistopäivitys (Software Update).

3. Tarkista ja asenna päivitykset.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Suorita Netflix-sovelluksen diagnostiikka

1. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta.

2. Napauta Sovellusasetukset.

3. Vieritä alas kohtaan Diagnostiikka ja napauta Lataa.

• Jos et näe Lataa-kohtaa, ohita tämä vaihe.

4. Klikkaa alla olevasta listasta sitä virhekoodia, joka vastaa ruudullasi näkyvää virhekoodia ja jatka seuraavaan vaiheeseen.

Jos saamaasi virhekoodia ei ole tällä listalla, ota yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Huomautus:
Sovelluksen tietojen poistaminen kirjaa sinut ulos ja poistaa kaikki TV-sarjat ja elokuvat, jotka on ladattu laitteeseen.
  1. Aloita laitteen aloitusnäytöltä ja siirry Asetuksiin (Settings).

2. Valitse Yleiset (General).

• Jos vaihtoehtoa Yleiset (General) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

3. Valitse Sovellukset (Apps tai Applications).

4. Valitse Hallinnoi sovelluksia (Manage Applications), Sovelluksien hallinta (Application Manager) tai Hallinnoi kaikkia sovelluksia (Manage All Apps).

• Jos näitä vaihtoehtoja ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

5. Vieritä näyttöä alas ja valitse Netflix.

• Jos et näe vaihtoehtoa Netflix, katso Ladatut-välilehdestä (Downloaded).

6. Valitse Tallennustila (Storage).

• Jos vaihtoehtoa Tallennustila (Storage) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan

7. Valitse ensin Poista tiedot (Clear Data) tai Tyhjennä muisti (Clear Storage), ja sitten OK.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota käyttöön latausten tallennus

1. Siirry Android-laitteen aloitusnäytössä kohtaan Asetukset (Settings).

2. Valitse Sovellukset (Apps) tai Sovellusten hallinta (Apps Manager).

3. Valitse Netflix.

4. Valitse Oikeudet (Permissions).

5. Vaihda Tallennustila (Storage) tilaan Päällä (On).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Toimi näin

Jos edellä olevat ohjeet eivät auta, nimikkeiden lataaminen ei ehkä ole mahdollista laitteellasi.

iPhone, iPad tai iPod touch

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Huomautus:
Netflix-sovelluksen poistaminen poistaa myös kaikki TV-sarjat ja elokuvat, jotka olet ladannut.
  1. Kosketa aloitusnäytöllä Netflix-sovellusta ja pidä sormi painettuna.

2. Napauta Poista sovellus (Remove app) > Poista sovellus (Delete app) > Poista (Delete).

3. Avaa App Store ja kirjoita hakuun "Netflix".

4. Napauta ilmaista Netflix-sovellusta, jonka tarjoaa Netflix, Inc.

5. Asenna sovellus napauttamalla pilvikuvaketta.

Huomautus:
    Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi ja salasanasi. Jos olet unohtanut Apple ID -tunnuksesi tai salasanasi, pyydä apua Applen tukisivustolta.
  6. Kun asennus on valmis, kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos Netflix-sovellusta ei löydy App Storesta, pyydä apua Applen tukisivustolta.

Toimi näin

Ellet pysty lataamaan TV-sarjoja tai elokuvia Netflix-sovelluksen päivityksen jälkeenkään tai jos sinulla on jo Netflix-sovelluksen uusin versio, nimikkeiden lataaminen ei ehkä ole mahdollista laitteellasi.

Windows 10 -tietokone tai -tabletti

Käytä Windows 10:n Netflix-sovellusta

Nimikkeiden lataaminen Windows 10 -tietokoneeseen edellyttää uusinta Netflix-sovelluksen versiota. Nimikkeitä ei voi ladata selaimella.

Päivitä Windows

1. Paina näppäimistöltä Windows-näppäintä.

2. Valitse Asetukset .

3. Valitse Päivittäminen ja suojaus (Update & security).

4. Windows tarkistaa päivitykset. Jos päivityksiä ei tarkisteta, valitse Tarkista päivitykset (Check for updates).

5. Kun päivitykset on asennettu, käynnistä tietokone uudelleen ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Jos päivityksiä ei löydy tai ongelma ei ratkea, jatka eteenpäin.

Tarkista Windows-versiosi

Tietokoneesi Windows-version pitää olla 1607 tai uudempi, jotta voit ladata TV-sarjoja ja elokuvia. Tarkista Windows-versio seuraavien ohjeiden avulla.

1. Paina näppäimistön Windows-painiketta.

2. Kirjoita hakukenttään "laitemääritykset" ja klikkaa sitten Laitemääritykset (About your PC).

3. Tarkista kohdasta Windowsin määritykset (Windows specifications) Versionumero (Version number).

Jos versionumero on pienempi kuin 1607, tietokoneellasi voi olla ongelmia päivittää Windowsia. Pyydä apua Microsoft-tuesta tai tietokoneen valmistajalta.

Jos versionumero on 1607 tai suurempi, jatka eteenpäin.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Kaikki muut laitteet

Lataaminen ei ehkä ole mahdollista laitteellasi.