En pysty lataamaan sarjaa tai elokuvaa

Jos et saa ladattua sarjaa tai elokuvaa Netflix-sovelluksesta, valitse vaihtoehto, joka kuvaa ongelmaasi parhaiten.

Virheilmoitus tai -koodi lataamisen yhteydessä

Tee ohjekeskuksessamme haku samalla virheilmoituksella tai -koodilla, niin löydät artikkelin, jossa on ohjeet virheen korjaamiseksi.

Joitakin nimikkeitä voi ladata, muttei kaikkia

Jos pystyt lataamaan joitakin sarjoja ja elokuvia mutta et kaikkia tai jos latauskuvaketta latauskuvake ei ole sen nimikkeen vieressä, jonka haluaisit ladata, kyseinen nimike ei ole ladattavissa.

Lue tästä, miksi kaikki nimikkeet eivät ole ladattavissa.

Latausvaihtoehtoa ei löydy

Jos et löydä latausvaihtoehtoa tai latauskuvaketta latauspainike laitteellasi Netflixistä:

Jos laitteellasi voi ladata nimikkeitä, mutta ongelmat jatkuvat yhä, kyse voi olla jostakin muusta ongelmasta.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Android-puhelin tai -tabletti

Päivitä Netflix-sovellus

Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, Play Kaupan Netflix-sivu ja napauta sitten Päivitä (Update).

Voit päivittää Netflix-sovelluksen myös näillä ohjeilla:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus. Jos laitteessasi ei ole sitä, sinun täytyy ehkä korjata Play Kauppaa koskeva ongelma.

2. Kirjoita hakupalkkiin Netflix.

3. Napauta luettelosta Netflix-sovellusta. Jos Netflix-sovellusta ei löydy, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

4. Napauta Päivitä (Update). Jos tätä vaihtoehtoa ei ole näkyvissä, sovellus on ajan tasalla.

Android-käyttöjärjestelmän päivittäminen

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Järjestelmä (System) > Järjestelmäpäivitys (System Update).

3. Tarkista ja asenna päivitykset.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Sovelluksen nollaaminen poistaa laitteelle tehdyt lataukset ja kirjaa ulos Netflixistä.
  1. Siirry laitteesi aloitusnäytölle tai sovellusluetteloon.

2. Paina Netflix-sovellusta ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

3. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache) > Tyhjennä muisti (Clear storage) > OK.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Sovelluksen tietojen tyhjentäminen saattaa toimia eri tavalla laitteellasi. Jos tarvitset apua, katso ohjeet laitteesi mukana tulleesta ohjekirjasta tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Ota käyttöön latausten tallennus

1. Siirry Android-laitteen aloitusnäytössä kohtaan Asetukset (Settings).

2. Valitse Sovellukset (Apps) tai Sovellusten hallinta (Apps Manager).

3. Valitse Netflix.

4. Valitse Oikeudet (Permissions).

5. Vaihda Tallennustila (Storage) tilaan Päällä (On).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

iPhone tai iPad

Päivitä Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten App Store.

2. Napauta Haku (Search) ja kirjoita ”Netflix”.

3. Etsi luettelosta Netflix, valitse se ja napauta sitten Päivitä (Update). Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä iOS-versiosi

Päivitä laitteesi viimeisimpään versioon noudattamalla Applen ohjeita ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Kun sovelluksen asennus poistetaan, samalla poistetaan laitteelle tallennetut lataukset ja käyttäjä kirjataan ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja paina sen jälkeen pitkään Netflix-sovellusta.

2. Napauta Poista sovellus (Remove app) > Poista sovellus (Delete app) > Poista (Delete).

3. Avaa App Store ja kirjoita hakuun "Netflix".

4. Valitse Netflix ja napauta sen jälkeen pilvikuvaketta hankkiaksesi sovelluksen. Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

5. Kun sovellus on asennettu, kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Jos et löydä Netflix-sovellusta sen jälkeen, kun olet poistanut sen, noudata Applen ohjeita ladataksesi sovelluksen uudelleen App Storesta.

Fire-tabletti

Päivitä Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten Sovelluskauppa-kuvaketta (Appstore).

2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko (Menu)valikkopainike ja sen jälkeen Sovelluspäivitykset (App Updates).

3. Etsi luettelosta Netflix-sovellus ja napauta Päivitä (Update). Jos Netflix-sovellusta ei ole luettelossa, se on jo ajan tasalla.

4. Kun päivitys on valmis, napauta Avaa (Open) ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Fire-käyttöjärjestelmän päivittäminen

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Laitevalinnat (Device Options) > Järjestelmäpäivitykset (System Updates) > Tarkista nyt (Check Now).

3. Napauta Päivitä (Update) asentaaksesi päivityksen. Jos näet vain Päivityksiä ei löydy (No updates found), laitteesi on jo ajan tasalla.

4. Kun tabletti käynnistyy uudelleen, kokeile Netflixiä uudelleen.

Windows-tietokone

Huomautus:
Lataukset toimivat Windows 10- ja Windows 11 -tietokoneilla, joihin on asennettu Netflix-sovellus Microsoft Storesta.

Ratkaise ongelma seuraavien ohjeiden avulla.

Päivitä Windows-versiosi

Hae alla olevista linkeistä ohjeet Windows-versiosi päivitysten tarkistamiseen ja kokeile Netflixiä sitten uudelleen.

Tietokoneet, joissa on Windows XP tai Vista, eivät voi päivittää Netflixin tukemaan versioon. Suosittelemme käyttämään tietokonetta, johon on asennettu Windows 10 tai uudempi versio.

Tarkista Windows-versiosi

Windows 10 -tietokoneella tulee olla asennettuna Windows-versio 1607 tai uudempi.

Näin tarkistat versiosi:

1. Paina näppäimistön Windows-painiketta.

2. Kirjoita hakukenttään "laitemääritykset" ja klikkaa sitten Laitemääritykset (About your PC).

3. Tarkista kohdasta Windowsin määritykset (Windows specifications) Versionumero (Version number).

Jos versionumero on pienempi kuin 1607 eikä Windows-päivityksiä ole saatavilla, ota yhteyttä tietokoneesi valmistajaan tai Microsoft-tukeen saadaksesi apua Windows-version päivittämisessä tuettuun versioon.