Miksi elokuva tai TV-sarja ei ole ladattavissa?

Netflixin ja muiden sisällöntuottajien elokuvia ja TV-sarjoja voi ladata Android-, iPhone-, iPad-, Amazon Fire- sekä Windows 10- ja 11 -sovelluksillamme.

Yleistä tietoa nimikkeiden lataamisesta on artikkelissa Näin lataat nimikkeitä katseltavaksi ilman nettiä.

Miksi kaikki nimikkeet eivät ole ladattavissa?

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monet elokuvat ja tv-sarjat ladattavina versioina. Jos jotakin nimikettä ei ole saatavilla ladattavaksi, siihen voi olla erilaisia syitä, esimerkiksi seuraavia:

• Jokin toinen yhtiö omistaa kyseisen sisällön tämänhetkiset oikeudet yksinoikeudella.

• Sisällöntuottaja ei tarjoa oikeuksia ostettavaksi.

• Nimikkeen suosio, hinta, kaudet ja muut lokalisointiin liittyvät tekijät sekä saatavuus.

Miksi kaikki Netflix-alkuperäissarjat tai ‑elokuvat eivät ole ladattavissa?

Jotkin tv-sarjat ja elokuvat on tehty yhteistyössä sellaisen studion kanssa, joka omistaa sisältöön liittyvät käyttö- tai immateriaalioikeudet. Meillä saattaa silloin olla oikeudet tarjota nimikettä striimattavaksi, mutta ei välttämättä ladattavaksi.

Lisätietoa lisenssioikeuksien hankkimisesta ja Netflix-alkuperäisohjelmista on artikkelissa Näin Netflix hankkii sarjojen ja elokuvien lisenssejä.