Latausten poistaminen

Voit poistaa ladattuja sarjoja ja elokuvia laitteestasi, kun olet katsonut ne.

Voit poistaa lataukset myös laitteelta, johon et pääse käsiksi, poistamalla kyseisen laitteen Netflix-tililtäsi.

Yksittäisen sarjan tai elokuvan poistaminen

1. Avaa Netflix-sovellus ja napauta Lataukset .

• Kun käytät tablettia tai tietokonetta, jossa on Windows 10 tai Windows 11, valitse valikko ja sitten Omat lataukset.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa .

• Jos haluat poistaa sarjan yksittäisen jakson, valitse ensi kyseinen sarja.

3. Valitse sarja tai elokuva, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista tai punainen X-merkki.

Huomautus:
Joissakin laitteissa on Lataa seuraava jakso -toiminto, joka poistaa lataamasi jakson, kun olet saanut sen katsottua, ja lataa automaattisesti seuraavan jakson.

Kaikkien latausten poistaminen

1. Avaa Netflix-sovellus ja valitse Lisää , kolmen pisteen Lisää-kuvake ... tai Profiilikuvake .

2. Valitse Sovellusasetukset tai Asetukset.

3. Valitse Lataukset-kohdasta Poista kaikki lataukset.

4. Valitse vahvistusnäytöltä OK tai Poista.

Poista kaikki laitteen lataukset poistamalla se tililtä:

Verkkoselain:

1. Kirjaudu sisään Netflixiin.

2. Napauta profiilivalikkoa tai Lisää-kuvaketta.

3. Valitse Tili.

4. Valitse Asetukset-kohdasta Hallinnoi laitteita, joille lataat.

5. Valitse Poista laite poistaaksesi kaikki laitteen lataukset.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta profiilivalikkoa tai Lisää-kuvaketta.

3. Valitse Tili.

4. Valitse Asetukset-kohdasta Hallinnoi laitteita, joille lataat.

5. Valitse Poista laite poistaaksesi kaikki laitteen lataukset.

Windows-sovellus Windows 10:lle ja Windows 11:lle:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Klikkaa tai napauta kolmen pisteen Lisää-kuvaketta ... -kuvake.

3. Valitse Asetukset .

4. Valitse Tilitiedot.

5. Valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

6. Valitse Poista laite poistaaksesi kaikki laitteen lataukset.