Latausten poistaminen

Voit poistaa ladattuja TV-sarjoja ja elokuvia laitteestasi, kun olet katsonut ne. Latauksia voi poistaa yksi kerrallaan tai kaikki samalla kertaa.

Yksittäisen TV-sarjan tai elokuvan poistaminen

1. Avaa Netflix-sovellus ja napauta Lataukset .

• Kun käytät tablettia tai tietokonetta, jossa on Windows 10 tai Windows 11, valitse valikko ja sitten Omat lataukset.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa .

• Jos haluat poistaa TV-sarjan yksittäisen jakson, valitse ensi kyseinen TV-sarja.

3. Valitse TV-sarja tai elokuva, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista tai punainen X-merkki.

Huomautus:
Joissakin laitteissa on Lataa seuraava jakso -toiminto, joka poistaa lataamasi jakson, kun olet saanut sen katsottua, ja lataa automaattisesti seuraavan jakson.

Kaikkien latausten poistaminen

1. Avaa Netflix-sovellus ja valitse Lisää , kolmen pisteen Lisää-kuvake ... tai Profiilikuvake .

2. Valitse Sovellusasetukset tai Asetukset.

3. Valitse Lataukset-kohdasta Poista kaikki lataukset.

4. Valitse vahvistusnäytöltä OK tai Poista.

Voit poistaa lataukset myös laitteelta, johon et pääse käsiksi, poistamalla kyseisen laitteen Netflix-tililtäsi.

Laitteen poistaminen iOS-, Android- tai Amazon Fire -laitteen avulla

1. Kirjaudu sisään Netflixiin mobiiliselaimella.

2. Klikkaa profiilivalikkoa tai napauta Lisää .

3. Valitse Tili.

4. Valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

5. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalta.

Laitteen poistaminen Windows 10:ssä tai Windows 11:ssä

1. Klikkaa tai napauta kolmen pisteen Lisää-kuvaketta ... -kuvake.

2. Valitse Asetukset .

3. Valitse Tilitiedot.

4. Valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

5. Valitse Poista laite poistettavan laitteen kohdalta.

Huomautus:
Jos olet sulkenut tilisi ja haluat poistaa aiemmin lataamasi nimikkeet laitteestasi, poista Netflix-sovellus laitteesta.