Latausten poistaminen

Voit poistaa ladattuja sarjoja ja elokuvia laitteestasi, kun olet katsonut ne.

Voit poistaa lataukset myös laitteelta, johon et pääse käsiksi, poistamalla kyseisen laitteen Netflix-tililtäsi.

Yksittäisen sarjan tai elokuvan poistaminen

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Napauta vasemmasta yläkulmasta Lataukset.

2. Napauta jakson tai elokuvan vieressä olevaa Latauksen tila -kuvaketta .

• Jos haluat poistaa sarjan yksittäisiä jaksoja, valitse ensin kyseinen sarja.

3. Napauta Poista lataus.

Huomautus:Joissakin laitteissa on Lataa seuraava jakso -toiminto, joka poistaa lataamasi jakson, kun olet saanut sen katsottua, ja lataa automaattisesti seuraavan jakson.

Kaikkien latausten poistaminen

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko.

3. Napauta Sovellusasetukset.

4. Valitse kohdan Lataukset alta Poista kaikki lataukset.

5. Valitse vahvistusnäytöltä Poista.

Poista kaikki laitteen lataukset poistamalla se tililtäsi:

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Hallinnoi laitteita, joille lataat -sivulle. Saatat joutua kirjautumaan sisään, jos et ole vielä tehnyt niin.

2. Valitse Poista laite poistaaksesi kaikki laitteen lataukset.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko.

3. Napauta Tili.

4. Napauta kohdan Asetukset alta Hallinnoi laitteita, joille lataat.

5. Napauta Poista laite poistaaksesi kaikki laitteen lataukset.