Latausten poistaminen

Voit poistaa ladattuja sarjoja ja elokuvia laitteestasi, kun olet katsonut ne.

Voit poistaa lataukset myös laitteelta, johon et pääse käsiksi, poistamalla kyseisen laitteen Netflix-tililtäsi.

Yksittäisen sarjan tai elokuvan poistaminen

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta Lataukset .

• Jos haluat poistaa sarjan yksittäisiä jaksoja, valitse ensin kyseinen sarja.

4. Napauta jakson tai elokuvan vieressä olevaa Latauksen tila -kuvaketta .

5. Napauta Poista lataus .

Windowsin Netflix-sovellus

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Valitse Valikko ja valitse sitten Omat lataukset.

3. Napauta ruudun oikeasta yläkulmasta muokkauskuvaketta .

• Jos haluat poistaa sarjan yksittäisiä jaksoja, valitse ensin kyseinen sarja.

4. Valitse sarja tai elokuva, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista-kuvaketta .

Huomautus:
Joissakin laitteissa on Lataa seuraava jakso -toiminto, joka poistaa lataamasi jakson, kun olet saanut sen katsottua, ja lataa automaattisesti seuraavan jakson.

Kaikkien latausten poistaminen

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Sovellusasetukset .

5. Valitse kohdan Lataukset alta Poista kaikki lataukset .

6. Valitse vahvistusnäytöltä Poista.

Windowsin Netflix-sovellus

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Klikkaa tai napauta Lisää-kuvaketta ... .

3. Valitse Asetukset .

4. Valitse kohdan Lataukset alta Poista kaikki lataukset.

5. Valitse valinnan vahvistusnäytössä OK.

Poista kaikki laitteen lataukset poistamalla se tililtäsi:

Verkkoselain

1. Siirry verkkoselaimella Hallinnoi laitteita, joille lataat -sivulle. Saatat joutua kirjautumaan sisään, jos et ole vielä tehnyt niin.

2. Valitse Poista laite poistaaksesi kaikki laitteen lataukset.

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Tili .

5. Napauta kohdan Asetukset alta Hallinnoi laitteita, joille lataat.

6. Napauta Poista laite poistaaksesi kaikki laitteen lataukset.

Windowsin Netflix-sovellus

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Klikkaa tai napauta Lisää-kuvaketta ... .

3. Valitse Asetukset .

4. Valitse Tilitiedot.

5. Valitse Hallinnoi laitteita, joille lataat.

6. Valitse Poista laite poistaaksesi kaikki laitteen lataukset.