Näin lataat nimikkeitä katseltavaksi ilman nettiä

Voit ladata Netflix-sovelluksesta TV-sarjoja ja elokuvia ja katsoa niitä koska tahansa ilman nettiyhteyttä. Lue tästä lisätietoa TV-sarjojen ja elokuvien etsimisestä ja lataamisesta sekä ladattujen ohjelmien katselusta.

Netflixistä ladataksesi tarvitset Apple iOS:n Netflix-sovelluksen.

Näin etsit TV-sarjan tai elokuvan ja lataat sen

Napauta jotakin TV-sarjaa tai elokuvaa ja etsi Lataukset-kuvake , joka kertoo, että sen voi ladata. Nimikkeet voi myös suodattaa ladattavuuden perusteella.  Kaikki nimikkeet eivät ole ladattavissa.

1. Kun olet kirjautuneena Netflix-sovellukseen, napauta Lataukset .

2. Valitse Näitä voit ladata tai Löydä lisää ladattavaa.

3. Valitse TV-sarja tai elokuva.

4. Napauta nimikkeen kuvaussivulta Lataa .

• TV-sarjoissa Lataa  näkyy kunkin saatavilla olevan jakson vieressä.

• Voit säästää dataa lataamalla Wi-Fi-yhteyden kautta.

Sinulla voi olla yhtä aikaa korkeintaan 100 aktiivista latausta laitetta kohti niin monella laitteella kuin sopimukseesi sisältyy.

Jos peruutat tilisi, lataamasi TV-sarjat ja elokuvat poistetaan laitteeltasi. Ne on ladattava uudelleen, jos liityt uudestaan jäseneksi.

Ladattujen TV-sarjojen ja elokuvien katselu

Suosittelemme, että pysyt kirjautuneena Netflix-sovellukseen, jotta lataamasi nimikkeet ovat aina käytössäsi.

1. Kun olet kirjautuneena Netflix-sovellukseen, valitse Lataukset .

2. Etsi nimike, jonka haluat katsoa, ja valitse Toista toistopainike.

• Jos katsot TV-sarjaa, valitse ensin sarja ja napauta sitten Toista toistopainikehaluamasi jakson vierestä.

Huomautus:
Lapset eivät välttämättä voi katsoa kaikkia ladattuja TV-sarjoja ja elokuvia nimikkeiden ikärajoista riippuen.

Ladatut TV-sarjat ja elokuvat ovat saatavilla vain laitteella, johon ne ladattiin, ja niitä voi katsella kaikilla tilisi profiileilla. Lataukset vanhenevat jonkin ajan kuluttua, ja joitakin nimikkeitä voi ladata vain tietyn määrän kertoja vuodessa. Kun et jatka enää katselua, poista lataukset laitteeltasi.

Huomautus:
Joissakin laitteissa on myös Fiksu lataus -toiminto, joka lataa automaattisesti TV-sarjoja ja elokuvia laitteellesi.