En pysty lataamaan TV-sarjaa tai elokuvaa

Kaikki TV-sarjat ja elokuvat eivät ole ladattavissa, joten latauskuvake voi olla näkyvissä joillekin nimikkeille, mutta ei kaikille.

Jos latauskuvaketta ei ole näkyvissä minkään TV-sarjan tai elokuvan kohdalla, laitteessasi saattaa olla ongelma tai nimikkeiden lataaminen ei ehkä ole mahdollista laitteellasi. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Huomautus:
Netflix-sovelluksen poistaminen poistaa myös kaikki TV-sarjat ja elokuvat, jotka olet ladannut.
Huomautus:
Kun asennat sovelluksen uudelleen, saatat tarvita Apple ID:täsi ja salasanaasi.
  1. Pidä laitteesi aloitusnäytöllä näyttöä painettuna, kunnes sovelluskuvakkeet alkavat väristä.

• Jos käytössäsi on vanhempi iOS-versio, pidä Netflix-sovelluksen kuvaketta painettuna, kunnes se värisee.

2. Napauta Netflix-kuvakkeen vasemmasta yläkulmasta - tai X, sitten Poista sovellus (Delete App). Kun olet poistanut sovelluksen, laitteestasi riippuen lopeta värinä joko pyyhkäisemällä ylös ruudun alalaidasta tai painamalla Valmis (Done) tai Koti-painiketta.

3. Avaa App Store ja tee haku sanalla "Netflix".

4. Valitse ilmainen Netflix-sovellus, jonka tarjoaa Netflix, Inc.

5. Asenna sovellus napauttamalla pilvikuvaketta.

6. Kun asennus on valmis, kokeile Netflixiä uudestaan.

Toimi näin

Ellet pysty lataamaan TV-sarjoja tai elokuvia Netflix-sovelluksen päivityksen jälkeenkään tai jos sinulla on jo Netflix-sovelluksen uusin versio, nimikkeiden lataaminen ei ehkä ole mahdollista laitteellasi.