Näin käytät Lataa seuraava jakso -toimintoa

Jos haluat ladata TV-sarjan seuraavan jakson automaattisesti, käytä Lataa seuraava jakso -toimintoa (Windows 10:tä tai 11:tä käyttävissä laitteissa ja joissakin Chromebook- ja Chromebox-malleissa nimellä Fiksu lataus). Kun olet katsonut ladatun jakson, se poistetaan, ja sarjan seuraava jakso ladataan sinulle automaattisesti.

Jos sarjassa ei ole enempää ladattavia jaksoja, viimeistä katsottua jaksoa ei poisteta.

Näin kytket Lataa seuraava jakso -toiminnon päälle tai pois päältä:

1. Avaa Netflix-sovellus ja napauta Lataukset .

• Kun käytät laitetta, jossa on Windows 10 or Windows 11, avaa Netflix-sovellus ja valitseValikko ja sitten Omat lataukset.

2. Valitse näytön yläosasta Fiksu lataus.

3. Lataa seuraava jakso -kohdan alapuolella olevalla valintakytkimellä voi kytkeä toiminnon päälle tai pois päältä.

Lataa seuraava jakso:

• Saatavilla lataamista tukeviin laitteisiin, joissa on Netflix-sovelluksen uusin versio.

• Toimii silloin kun laitteessa on WiFi-yhteys, niin mobiilidataa ei käytetä.

• Ei vaikuta laitteen tallennustilaan jo ladattua sisältöä enempää.

Jos seuraava jakso ei lataudu, varmista, että:

• Lataa seuraava jakso on käytössä.

• Laite on Wi-Fi-yhteydessä.

• Sarjassa on vielä vähintään yksi jakso jäljellä.