Näin käytät Lataa seuraava jakso -toimintoa

Jos haluat ladata sarjan seuraavan jakson automaattisesti, käytä Lataa seuraava jakso -toimintoa. Kun olet katsonut ladatun jakson, poistamme sen laitteeltasi ja lataamme automaattisesti sarjan seuraavan jakson.

Sarjan viimeistä jaksoa ei poisteta automaattisesti, kun olet katsonut sen.

Lataa seuraava jakso -toiminto ei sisälly mainoksellisiin Netflix-sopimuksiin.

Kytke Lataa seuraava jakso -toiminto päälle tai pois päältä

Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Sovellusasetukset .

5. Valitse kohdan Lataukset alta Fiksu lataus .

6. Kytke asetus päälle tai pois kohdan Lataa seuraava jakso vieressä olevalla valintakytkimellä.

Windowsin Netflix-sovellus:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Valitse Valikko ja valitse sitten Omat lataukset.

3. Valitse näytön yläosasta Fiksu lataus.

4. Lataa seuraava jakso -kohdan alapuolella olevalla valintakytkimellä voi kytkeä toiminnon päälle tai pois päältä.

Lataa seuraava jakso:

• Toiminto on saatavilla lataamista tukeviin laitteisiin, joissa on Netflix-sovelluksen uusin versio asennettuna.

• Se toimii laitteen ollessa yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon, jolloin mobiilidataa ei käytetä.

• Lataus ei näin ollen käytä enempää tallennustilaa kuin latauksiin on jo käytetty.

Jos seuraava jakso ei lataudu, kokeile seuraavia ohjeita:

• Varmista, että Lataa seuraava jakso on käytössä.

• Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon.

• Tarkista, onko sarjasta enemmän jaksoja ladattavissa.