Hallinnoi fiksuja latauksia

Fiksu lataus -ominaisuuden avulla voit hallinnoida lataamiasi tv-ohjelmia. Kun olet katsonut lataamasi jakson, fiksu lataus poistaa sen ja lataa automaattisesti seuraavan jakson. Jos säilytät katsomiasi jaksoja mieluummin laitteellasi, kytke fiksu lataus pois päältä. Voit siten hallita itse lataamasi sisältöä.

Fiksu lataus -ominaisuus käynnistyy vain, kun olet yhteydessä Wi-Fiin, jolloin se ei kuluta dataa. Ominaisuus ei vaikuta laitteesi tallennustilaan, koska se poistaa viimeksi katsotun jakson ennen seuraavan lataamista. Fiksu lataus on käytettävissä Netflix-sovelluksen uusimmassa versiossa Android- ja iOS-mobiililaitteille, Amazon Fire -tableteille sekä Windows 10 -tietokoneille ja -tableteille, jos laite tukee latauksia.

Miten fiksu lataus toimii?

Jos olet ladannut sarjasta yhden tai useamman jakson, fiksu lataus poistaa juuri katsomasi jakson ja lataa automaattisesti seuraavan.

Esimerkki:

1. Lataat kauden 1 jaksot 1–3.

2. Katsot kauden 1 jakson 1.

3. Fiksu lataus poistaa kauden 1 jakson 1 ja lataa automaattisesti kauden 1 jakson 4.

Huomautus:
Jos sarjassa ei ole enempää ladattavia jaksoja, viimeistä katsottua jaksoa ei poisteta.

Miten laitan fiksun latauksen päälle tai pois päältä?

iPhone, iPad tai iPod touch

Laita fiksu lataus päälle tai pois päältä Lataukset-osiosta

1. Napauta Lataukset-kuvaketta .

2. Valitse Omat lataukset -osiosta Fiksu lataus.

3. Kytke Fiksun latauksen valintakytkin päälle tai pois päältä.

Laita fiksu lataus päälle tai pois päältä sovelluksen asetuksista

1. Napauta Valikko -kuvaketta Mobiili-valikkokuvake.

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Kytke Lataukset-kohdan alla olevan Fiksun latauksen kytkin päälle tai pois päältä.

Android-puhelin tai -tabletti

Laita fiksu lataus päälle tai pois päältä Lataukset-osiosta

1. Napauta Lataukset-kuvaketta .

2. Valitse Omat lataukset -osiosta Fiksu lataus.

3. Kytke Fiksun latauksen valintakytkin päälle tai pois päältä.

Laita fiksu lataus päälle tai pois päältä sovelluksen asetuksista

1. Napauta valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Kytke Lataukset-kohdan alla olevan Fiksun latauksen kytkin päälle tai pois päältä.

Amazon Fire -tabletti

Laita fiksu lataus päälle tai pois päältä Lataukset-osiosta

1. Napauta Lataukset-kuvaketta .

2. Valitse Omat lataukset -osiosta Fiksu lataus.

3. Kytke Fiksun latauksen valintakytkin päälle tai pois päältä.

Laita fiksu lataus päälle tai pois päältä sovelluksen asetuksista

1. Napauta valikkokuvaketta .

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Sovellusasetukset.

3. Kytke Lataukset-kohdan alla olevan Fiksun latauksen kytkin päälle tai pois päältä.

Windows 10 -tabletti tai -tietokone

Laita fiksu lataus päälle tai pois päältä Lataukset-osiosta

1. Klikkaa tai napauta valikkokuvaketta Windows 10 -valikkokuvake.

2. Valitse Omat lataukset.

3. Valitse Omat lataukset -osiosta Fiksu lataus.

4. Kytke Fiksun latauksen valintakytkin päälle tai pois päältä.

Laita fiksu lataus päälle tai pois päältä asetuksista

1. Klikkaa tai napauta ....

2. Valitse Asetukset .

3. Kytke Lataukset-kohdan alla olevan Fiksun latauksen kytkin päälle tai pois päältä.

Miksi seuraava jakso ei latautunut?

Fiksu lataus -ominaisuus toimii vain laitteilla, joissa on Wi-Fi-yhteys päällä. Seuraa alla olevia ohjeita selvittääksesi, miksi jakso ei latautunut.

1. Varmista, että fiksu lataus on päällä. (Jos et tiedä, miten tämä tehdään, noudata ohjeita edellä olevasta artikkelista "Miten laitan fiksun latauksen päälle tai pois päältä?")

2. Varmista, että laite on Wi-Fi-yhteydessä. Fiksu lataus toimii vain, kun Wi-Fi on toiminnassa.

3. Varmista, että sarjassa on vielä vähintään yksi jakso jäljellä. Jos Netflixissä ei näy myöhempiä jaksoja, niitä ei ole enempää saatavilla ladattaviksi.