En pysty lataamaan Netflix-sovellusta iOS- tai Android-laitteella

Jos et voi ladata Netflix-sovellusta App Storesta iOS-laitteella tai et löydä Netflix-sovellusta Google Play Storesta Android-laitteella, noudata alla olevia alustakohtaisia ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

Jos et löydä vaihtoehtoa ladata Netflixiä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, se viittaa yleensä siihen, että joitakin laitteen asetuksia pitää säätää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Rajoitusten muuttaminen tai käytöstä poisto iOS-laitteessa
  1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Yleiset (General).

3. Valitse Rajoitukset (Restrictions).

Huomautus:
    Sinulta pyydetään sitä salasanaa, joka luotiin, kun rajoitukset otettiin käyttöön.
  4. Rajoitusten muuttaminen:

1. Valitse Verkkosivut (Websites) kohdasta Sallittu sisältö (Allowed Content).

• Vain tietyt sivustot (Specific Websites Only) tai Rajoita aikuisille tarkoitettua sisältöä (Limit Adult Content) tulee olla valittuna.

2. Vieritä näyttöä alas asti ja valitse Lisää verkkosivu (Add A Website).

3. Kirjoita https://secure.netflix.com ja haluamasi otsikko (esim. ”Netflix-sovellus”).

4. Valitse näppäimistöltä Valmis (Done).

5. Rajoitusten poistaminen:

1. Valitse Poista rajoitukset käytöstä (Disable Restrictions).

2. Poista rajoitukset käytöstä kirjoittamalla salasanasi uudestaan.

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Mikäli törmäät ongelmiin tämän prosessin aikana tai haluat tietää lisää iOS-laitteen rajoituksista, tutustu Applen tukiartikkeliin, jossa perehdytetään rajoituksiin.

Android

Joillakin Android-laitteilla, jotka ovat yhteensopivia Netflixin kanssa, ei voi ladata Netflix-sovellusta Google Play Storesta.

Google Playn Tuetut laitteet -artikkelissa on lueteltu tuetut laitteet. Jos laitteesi kuuluu Google Playn tuettuihin laitteisiin, mutta Netflix-sovellus ei näy Play Storessa, noudata seuraavia ohjeita asentaaksesi Netflix-sovelluksen.

Huomautus:
Asentaaksesi Netflixin tältä sivulta Android-laitteesi version on oltava 4.4.2 tai sitä uudempi.

Sinun on ensin määritettävä Android-puhelimesi tai -tablettisi, jotta voit asentaa sovelluksen suoraan meiltä:

1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Tietoturva (Security).

4. Laita valintamerkki kohtaan Tuntemattomat lähteet: Salli asennukset muista lähteistä kuin Play-myymälästä. (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

5. Vahvista muutos napauttamalla OK.

Voit halutessasi palauttaa tämän asetuksen takaisin, kun olet asentanut Netflix-sovelluksen.

Toimi sitten näin Android-puhelimellasi tai -tabletillasi:

1. Klikkaa tästä ladataksesi Netflix-sovelluksen.

2. Tyhjä näyttönäkymä aukeaa ja sulkeutuu, mikä tarkoittaa, että lataus on alkanut.

3. Siirry Sovellukset-valikkoon (Apps).

4. Valitse Lataukset (Downloads).

5. Valitse Asenna (Install).

6. Asennus on valmis, kun näytön yläosan ilmoitusrivillä näkyy Netflixin asennus onnistui -viesti (Successfully Installed Netflix).

7. Etsi ja käynnistä Netflix-sovellus.

8. Jos niin pyydetään, syötä Netflix-tunnuksesi näytön näppäimistöllä.

Voit nyt katsella Netflixiä Android-puhelimellasi tai -tabletillasi ja nauttia ohjelmista!

Huomautus:
”Rootatuilla” tai varmentamattomilla Android-mobiililaitteilla ei voi ladata Netflix-sovellusta Play Kaupasta. ”Rootattujen” ja varmentamattomien mobiililaitteiden pääsyä Netflixiin ei estetä, mutta konfiguraatiosta riippuen ne eivät ehkä toimi oikein.