En löydä Netflix-sovellusta sovelluskaupoista

Jos et löydä Netflix-sovellusta App Storesta iOS-laitteella tai Play Kaupasta Android-laitteella, noudata seuraavia ohjeita.

Android-puhelin tai -tabletti

Tarkista Android-laitteesi Play Protect -tila

Netflix-sovellus saattaa puuttua Play Kaupasta, jos tablettisi ei ole Play Protect -sertifioitu.

Näin tarkistat laitteesi Play Protect -tilan:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta.

3. Napauta Asetukset (Settings) > Tietoja (About).

4. Play Protect -sertifikaatio -kohdasta näet, onko laitteesi sertifioitu.

Jos laitteesi on sertifioitu, ota yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Jos laiteesi ei ole sertifioitu:

• Android-versio 8.0 tai uudempi: Kokeile Googlen ohjetta Ratkaisuja Play Protect ‑sertifioinnin tilaan liittyviin ongelmiin (Fix issues with your Play Protect certification status) tai kysy laitteesi valmistajalta Play Protect -sertifioidusta laitteesta.

• Android-versio 4.4.2 7.1.2: Jatka seuraaviin vaiheisiin.

Huomautus:
    Saat apua Android-versiosi tarkistamiseen Android Ohjeesta, josta löydät laitteesi valmistajan tukisivuston.

Muuta lapsilukon asetuksia tai poista se käytöstä

Google Play Kaupan lapsilukkoasetukset saattavat piilottaa Netflix-sovelluksen. Näin muutat tätä asetusta:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta.

3. Napauta Asetukset (Settings) > Perhe (Family) > Lapsilukko (Parental controls).

• Jos Lapsilukko (Parental controls) on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla valitsinta. Voit vaihtaa asetuksen takaisin päälle, kun Netflix on asennettu.

Huomautus:
      Saat lisätietoja tai apua näiden asetusten kanssa Googlen tukisivustolta.
    • Jos Lapsilukko (Parental controls) ei ole käytössä, jatka seuraavien ohjeiden avulla.

4. Etsi Netflix-sovellusta uudelleen.

Jos käytät erillistä kolmannen osapuolen lapsilukkosovellusta, sinun täytyy ehkä poistaa sekin käytöstä.

Tyhjennä Play Kaupan välimuisti

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Sovellukset ja ilmoitukset (Apps & notifications).

3. Napauta Katso kaikki sovellukset (See all apps), selaa alaspäin ja napauta Play Kauppa.

4. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache).

5. Napauta Tyhjennä välimuisti (Clear cache), sitten Tyhjennä tallennustila (Clear storage).

6. Etsi Netflix-sovellusta uudelleen.

Asenna sovellus suoraan Netflixistä

Saatat pystyä asentamaan sovelluksen version suoraan Netflixistä, jos sen lataaminen Play Kaupasta ei onnistu.

Huomautus:
Laitteet, joissa on vanhempi Android-versio, jotka eivät ole Play Protect -sertifioituja tai joihin on asennettu muokattu tai "rootattu" Android-versio, eivät voi ladata Netflixiä Play Kaupasta.

Netflix-sovelluksen lataaminen suoraan laitteeseen edellyttää, että sen Android-versio on 4.4.27.1.2.

Käytä laitetta, johon haluat asentaa Netflixin ja:

1. Valitse Asetukset (Settings).

2. Valitse Tietoturva (Security).

3. Napauta ruutua kohdasta Tuntemattomat lähteet: Salli asennukset muista lähteistä kuin Play Kaupasta (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

4. Vahvista muutos napauttamalla OK.

5. Napauta tästä ladataksesi Netflix-sovelluksen.

6. Pyyhkäise ruudun yläosasta alaspäin löytääksesi latauksesi.

7. Kun tiedosto on latautunut, napauta tiedostoa ja sen jälkeen Asenna (Install).

8. Kun Netflix-sovellus on asennettu, palaa aloitusnäytölle ja käynnistä Netflix.

Huomautus:
    Vaihda asetus takaisin suorittamalla vaiheet 1–4 uudelleen.

iPhone, iPad tai iPod touch

Tarkista iOS-versiosi

Netflix-sovelluksen lataaminen edellyttää, että iPhonen, iPadin tai iPod touchin käyttöjärjestelmäversiona on iOS 14.0 tai uudempi.

Tarkista versio näin:

1. Siirry asetuksiin.

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Yleiset (General).

3. Valitse Tietoa (About).

4. Version numero löytyy kohdasta Versio (Version).

Jos iOS-versiosi on vanhempi kuin 14.0, mutta olet aiemmin ladannut Netflix-sovelluksen, etsi Applen tukisivustolta ohjeet Netflix-sovelluksen uudelleenlataamiseen.

Jos iOS-käyttöjärjestelmäsi on 14.0 tai vanhempi, etkä ole aiemmin ladannut Netflix-sovellusta, tarvitset Netflixin katseluun toisen laitteen.

Jos iOS-versiosi on 14.0 tai uudempi, jatka seuraavien ohjeiden avulla.

Muuta rajoituksia tai poista ne käytöstä

Huomautus:
Jos lapsen laitteeseen on määritetty ruutuaika Screen Time -sovelluksella, sinua pyydetään antamaan Screen Time -tunnistuskoodi ennen kuin voit muuttaa näitä asetuksia.
  1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Screen Time.

3. Valitse Sisältö- ja tietosuojarajoitukset (Content & Privacy Restrictions).

4. Valitse iTunes- ja App Store -ostot (iTunes & App Store Purchases).

5. Valitse Sovellusten asennus (Installing Apps).

6. Valitse Salli (Allow).

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Saat lisätietoja laitteesi rajoituksista Applen tukisivuston kohdasta Rajoitusten ymmärtäminen (Understanding Restrictions).

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.