En löydä Netflix-sovellusta sovelluskaupoista

Jos et löydä Netflix-sovellusta App Storesta iOS-laitteella tai Play Kaupasta Android-laitteella, noudata seuraavia ohjeita.

Android-puhelin tai -tabletti

Muuta lapsilukkoasetuksia tai poista se käytöstä

Play Kaupan lapsilukkoasetukset saattavat piilottaa Netflix-sovelluksen. Näin muutat tätä asetusta:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvake.

3. Valitse sitten Asetukset (Settings) > Perhe (Family) > Lapsilukko (Parental controls).

• Jos Lapsilukko (Parental controls) on käytössä, klikkaa tai napauta valintakytkintä ja syötä PIN-koodi poistaaksesi lapsilukon käytöstä.

Huomautus:
      Voit vaihtaa asetuksen takaisin päälle, kun Netflix on asennettu. Lisätietoja tästä tai PIN-koodin vaihtamisesta löytyy Googlen tukisivujen artikkelista lapsilukosta Google Playssa.
    • Jos Lapsilukko (Parental controls) ei ole käytössä, jatka seuraavien ohjeiden avulla.

4. Etsi Netflix-sovellusta uudelleen.

Tyhjennä Play Kaupan välimuisti

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Sovellukset ja ilmoitukset (Apps & notifications).

3. Napauta Katso kaikki sovellukset (See all apps), selaa alaspäin ja napauta Play Kauppa.

4. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache).

5. Napauta Tyhjennä välimuisti (Clear cache), sitten Tyhjennä tallennustila (Clear storage).

6. Etsi Netflix-sovellusta uudelleen.

Tarkista Android-laitteesi Play Protect -tila

Netflix-sovellus saattaa puuttua Play Kaupasta, jos tablettisi ei ole Play Protect -sertifioitu.

Näin tarkistat laitteesi Play Protect -tilan:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaketta.

3. Napauta Asetukset (Settings) > Tietoja (About).

4. Play Protect -sertifikaatio -kohdasta näet, onko laitteesi sertifioitu.

Jos laitteesi on sertifioitu, ota yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Jos laiteesi ei ole sertifioitu:

• Android-versio 8.0 tai uudempi: Kokeile Googlen ohjetta Ratkaisuja Play Protect ‑sertifioinnin tilaan liittyviin ongelmiin (Fix issues with your Play Protect certification status) tai kysy laitteesi valmistajalta Play Protect -sertifioidusta laitteesta.

• Android-versio 4.4.2 7.1.2: Jatka seuraaviin vaiheisiin.

Huomautus:
    Saat apua Android-versiosi tarkistamiseen Android Ohjeesta, josta löydät laitteesi valmistajan tukisivuston.

Asenna sovellus suoraan Netflixistä

Laitteella, jossa on vanhempi Android-versio tai joka ei ole Play Protect -sertifioitu, ei voi ladata Play Kaupasta. Saatat pystyä asentamaan sovelluksen yksinkertaistetun version suoraan Netflixistä, jos sen lataaminen Play Kaupasta ei onnistu.

Jos laitteessa on Androidin muokattu versio, seuraa Googlen ohjetta Ratkaisuja Play Protect ‑sertifioinnin tilaan liittyviin ongelmiin (Fix issues with your Play Protect certification status).

Sovelluksen lataaminen Netflixistä edellyttää, että laitteen Android-versio on4.4.27.1.2.

Käytä laitetta, johon haluat asentaa Netflixin ja:

1. Valitse Asetukset (Settings).

2. Valitse Tietoturva (Security).

3. Napauta ruutua kohdasta Tuntemattomat lähteet: Salli asennukset muista lähteistä kuin Play Kaupasta (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

4. Vahvista muutos napauttamalla OK.

5. Lataa Netflix-sovellus.

6. Löydät latauksen pyyhkäisemällä ruutua yläosasta alaspäin.

7. Napauta ensin tiedostoa ja sen jälkeen Asenna.

8. Kun Netflix-sovellus on asennettu, palaa aloitusnäytölle ja avaa Netflix.

Huomautus:
    Jos haluat vaihtaa asetuksen takaisin, suorita vaiheet 1–4 uudelleen.

Chromebook

Muuta lapsilukkoasetuksia tai poista se käytöstä

Play Kaupan lapsilukkoasetukset saattavat piilottaa Netflix-sovelluksen. Näin muutat tätä asetusta:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvake.

3. Valitse sitten Asetukset (Settings) > Perhe (Family) > Lapsilukko (Parental controls).

• Jos Lapsilukko (Parental controls) on käytössä, klikkaa tai napauta valintakytkintä ja syötä PIN-koodi poistaaksesi lapsilukon käytöstä.

Huomautus:
      Voit vaihtaa asetuksen takaisin päälle, kun Netflix on asennettu. Lisätietoja tästä tai PIN-koodin vaihtamisesta löytyy Googlen tukisivujen artikkelista lapsilukosta Google Playssa.
    • Jos Lapsilukko (Parental controls) ei ole käytössä, jatka seuraavien ohjeiden avulla.

4. Etsi Netflix-sovellusta uudelleen.

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

iPhone, iPad tai iPod touch

Tarkista iOS-versiosi

Netflix-sovelluksen lataaminen edellyttää, että iPhonen, iPadin tai iPod touchin käyttöjärjestelmäversiona on iOS 14.0 tai uudempi.

Tarkista versio näin:

1. Siirry asetuksiin.

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Yleiset (General).

3. Valitse Tietoa (About).

4. Version numero löytyy kohdasta Versio (Version).

Jos iOS-versiosi on vanhempi kuin 14.0, mutta olet aiemmin ladannut Netflix-sovelluksen, etsi Applen tukisivustolta ohjeet Netflix-sovelluksen uudelleenlataamiseen.

Jos iOS-käyttöjärjestelmäsi on 14.0 tai vanhempi, etkä ole aiemmin ladannut Netflix-sovellusta, tarvitset Netflixin katseluun toisen laitteen.

Jos iOS-versiosi on 14.0 tai uudempi, jatka seuraavien ohjeiden avulla.

Muuta rajoituksia tai poista ne käytöstä

Huomautus:
Jos lapsen laitteeseen on määritetty ruutuaika Screen Time -sovelluksella, sinua pyydetään antamaan Screen Time -tunnistuskoodi ennen kuin voit muuttaa näitä asetuksia.
  1. Siirry asetuksiin.

2. Valitse Screen Time.

3. Valitse Sisältö- ja tietosuojarajoitukset (Content & Privacy Restrictions).

4. Valitse iTunes- ja App Store -ostot (iTunes & App Store Purchases).

5. Valitse Sovellusten asennus (Installing Apps).

6. Valitse Salli (Allow).

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Saat lisätietoja laitteesi rajoituksista Applen tukisivuston kohdasta Rajoitusten ymmärtäminen (Understanding Restrictions).

Toimi näin

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.