Android-laitteen striimausongelmien vianmääritys

Jos Netflix ei toimi Android-puhelimessa tai -tabletissa, tee ohjekeskuksessa haku saamallasi virhekoodilla tai ongelmalla (esim. "-111" tai "en saa yhteyttä Netflixiin").

Näiden vaiheiden avulla voidaan ratkaista useimmat ongelmat, mutta ohjekeskuksessa saattaa olla artikkeli juuri kokemasi ongelman ratkaisemiseksi.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Katkaise virta Android-puhelimesta tai -tabletista pitämällä virtapainiketta painettuna.

2. Vahvista sitten, että haluat katkaista Androidista virran.

3. Käynnistä Android-laite uudelleen painamalla virtapainiketta uudestaan.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Huomautus:
Sovelluksen tietojen poistaminen poistaa myös kaikki TV-sarjat ja elokuvat, jotka on ladattu laitteeseen.
  1. Aloita laitteen aloitusnäytöltä ja siirry Asetuksiin (Settings).

2. Valitse Yleiset (General).

• Jos vaihtoehtoa Yleiset (General) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

3. Valitse Sovellukset (Apps tai Applications).

4. Valitse Hallinnoi sovelluksia (Manage Applications), Sovelluksien hallinta (Application Manager) tai Hallinnoi kaikkia sovelluksia (Manage All Apps).

• Jos näitä vaihtoehtoja ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

5. Vieritä näyttöä alas ja valitse Netflix.

• Jos et näe vaihtoehtoa Netflix, katso Ladatut-välilehdestä (Downloaded).

6. Valitse Tallennustila (Storage).

• Jos vaihtoehtoa Tallennustila (Storage) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan

7. Valitse ensin Poista tiedot (Clear Data) tai Tyhjennä muisti (Clear Storage), ja sitten OK.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joissakin Android-laitteissa ei ole mahdollisuutta tyhjentää Netflix-sovelluksen tietoja. Jos et pysty suorittamaan näitä vaiheita, jatka vianmääritystä seuraavilla ohjeilla.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

1. Avaa Play Kauppa -sovellus ja etsi Netflix.

2. Napauta Poista (Uninstall) Netflix-sovelluksen myymäläsivulla.

Huomautus:
    Netflix-sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa myös kaikki TV-sarjat ja elokuvat, jotka on ladattu laitteeseen.
  3. Vahvista napauttamalla uudestaan Poista (Uninstall).

4. Napauta Asenna (Install).

5. Kun sovellus on latautunut, napauta Avaa (Open).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa kytke laitteesta virta pois ja irrota kaikki kotiverkon laitteet yhtä aikaa verkkovirrasta 30 sekunniksi. Kytke ne sitten takaisin verkkovirtaan yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta mobiililaitteesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke laite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Jos olet yhteydessä Wi-Fin välityksellä eivätkä yllä olevat keinot auttaneet, kokeile alla olevia ehdotuksia:

• Paranna signaalin voimakkuutta siirtämällä reititintä. Yleensä yhteys paranee, jos reititin on keskeisellä paikalla.

• Siirrä muut langattomat laitteet, kuten langattomat puhelimet ja mikroaaltouunit kauas reitittimestä.

• Nosta reititin ylös lattiatasosta. Kirjahyllyssä tai pöydällä olevasta reitittimestä saadaan parempi signaali kuin huonekalujen takana tai alla olevasta reitittimestä.

Toimi näin

Jos noudatit näitä ohjeita, mutta Netflix ei vieläkään toimi, tee ohjekeskuksessa haku saamallasi virhekoodilla tai ongelmalla.

Voit myös pyytää apua Netflixin asiakaspalvelusta.