Android-laitteen striimausongelmien vianmääritys

Jos et pysty striimaamaan Netflixiä Android-puhelimella tai -tabletilla, yritä ratkaista ongelma seuraavien ohjeiden avulla:

Käynnistä Android-puhelin tai -tabletti uudelleen
  1. Katkaise virta Android-puhelimesta tai -tabletista pitämällä virtapainiketta painettuna.

2. Vahvista sitten, että haluat katkaista Androidista virran.

3. Käynnistä Android uudestaan painamalla virtapainiketta uudelleen.

4. Kun Android on taas käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudestaan.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot
  1. Aloita laitteen aloitusnäytöltä ja siirry Asetuksiin (Settings).

2. Valitse Yleiset (General).

• Jos vaihtoehtoa Yleiset (General) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

3. Valitse Sovellukset (Apps tai Applications).

4. Valitse Hallinnoi sovelluksia (Manage Applications), Sovelluksien hallinta (Application Manager) tai Hallinnoi kaikkia sovelluksia (Manage All Apps).

• Jos näitä vaihtoehtoja ei ole, jatka seuraavaan kohtaan.

5. Vieritä näyttöä alas ja valitse Netflix.

• Jos et näe vaihtoehtoa Netflix, katso Ladatut-välilehdestä (Downloaded).

6. Valitse Tallennustila (Storage).

• Jos vaihtoehtoa Tallennustila (Storage) ei ole, jatka seuraavaan kohtaan

7. Valitse Poista tiedot (Clear data) ja sen jälkeen OK.

8. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joissakin Android-laitteissa ei ole mahdollisuutta tyhjentää Netflix-sovelluksen tietoja. Jos et pysty suorittamaan näitä vaiheita, jatka vianmääritystä alla.
Asenna Netflix-sovellus uudelleen
  1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.

2. Hae hakusanalla Netflix.

3. Kun olet myymälässä Netflix-sovelluksen sivulla, valitse Poista (Uninstall)

Huomautus:
    Netflix-sovelluksen poistaminen poistaa myös kaikki nimikkeet, jotka olet ladannut laitteeseen.
  4. Vahvista valitsemalla OK.

5. Kun poisto on suoritettu, valitse Asenna.

6. Kun asennus on suoritettu, valitse Avaa.

7. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Verkkoyhteysongelmien vianetsintä

Jos et vieläkään pysty saamaan yhteyttä Netflixiin, täällä on ohjeita, joiden avulla voi ratkaista verkkoyhteysongelmia.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia neuvoja etkä vieläkään saa yhteyttä Netflixiin, tee ohjekeskuksessamme haku saamallasi virhekoodilla tai ongelmallasi (esim. "ui-1111" tai ”en saa yhteyttä Netflixiin").

globe