Android-laitteen striimausongelmien vianmääritys

Jos Netflix ei toimi Android-puhelimessa tai -tabletissa, tee ohjekeskuksessa haku saamallasi virhekoodilla tai ongelmalla (esim. "-111" tai "en saa yhteyttä Netflixiin").

Näiden vaiheiden avulla voidaan ratkaista useimmat ongelmat, mutta ohjekeskuksessa saattaa olla artikkeli juuri kokemasi ongelman ratkaisemiseksi.

Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen.

1. Sammuta virta Android-laitteesta. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tyhjennä Netflix-sovelluksen tiedot

Netflix-sovelluksen tietojen tyhjentäminen poistaa myös laitteelle ladatut TV-sarjat ja elokuvat ja kirjaa sinut ulos tililtäsi.
  1. Paina Netflix-sovelluskuvaketta hetken aikaa ja napauta sen jälkeen Sovelluksen tiedot (App info).

2. Napauta Tallennustila ja välimuisti (Storage & cache) > Tyhjennä muisti (Clear storage) > OK.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Sovelluksen tietojen tyhjentäminen saattaa toimia eri tavalla sinun laitteellasi. Katso laitteen mukana tulleesta ohjekirjasta oman laitteesi ohje tai pyydä laitteen valmistajalta apua.

Huomautus:
Joissakin Android-laitteissa ei ole mahdollisuutta tyhjentää Netflix-sovelluksen tietoja. Jos et pysty suorittamaan näitä vaiheita, jatka vianmääritystä seuraavilla ohjeilla.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

1. Avaa Play Kauppa -sovellus ja etsi Netflix.

2. Napauta Poista (Uninstall) Netflix-sovelluksen myymäläsivulla.

Huomautus:
    Netflix-sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa myös kaikki TV-sarjat ja elokuvat, jotka on ladattu laitteeseen.
  3. Vahvista napauttamalla uudestaan Poista (Uninstall).

4. Napauta Asenna (Install).

5. Kun sovellus on latautunut, napauta Avaa (Open).

6. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

Tässä vaiheessa kytke laitteesta virta pois ja irrota kaikki kotiverkon laitteet yhtä aikaa verkkovirrasta 30 sekunniksi. Kytke ne sitten takaisin verkkovirtaan yksi kerrallaan.

1. Sammuta virta mobiililaitteesta.

2. Irrota modeemi (sekä langaton reititin, mikäli se on erillinen laite) verkkovirrasta vähintään 30 sekunniksi.

3. Kytke modeemi verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku. Mikäli reititin on modeemista erillinen laite, kytke sekin verkkovirtaan ja odota, kunnes uusia ilmaisinvaloja ei vilku.

4. Kytke laite takaisin päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Paranna langattoman signaalin voimakkuutta

Näin parannat langattoman signaalin voimakkuutta:

• Siirrä reititin ja laitteesi lähemmäksi toisiaan. Sijoita ne samaan huoneeseen, jos mahdollista.

• Siirrä reititin kauemmaksi muista langattomista laitteista.

• Pidä reititin avoimessa tilassa ja nosta se ylös lattialta. Reitittimien vastaanotto on parempi pöydällä tai hyllyssä.

Toimi näin

Jos noudatit näitä ohjeita, mutta Netflix ei vieläkään toimi, tee ohjekeskuksessa haku saamallasi virhekoodilla tai ongelmalla.

Voit myös pyytää apua Netflixin asiakaspalvelusta.